lördag 21 maj 2011

The dynamic duo - ingen skräll.


Svenska journalisters favvoparti har nu fått sina nya språkrör, Romson och Fridolin.

Partiet som vill stänga av kärnkraftverken och vidöppna Sveriges gränser, som älskar höghöjdsskatter, stor stat, centralekomisk styrning och noll individuell frihet, ska nu vinna våra röster - jag önskar lycka till!

Expressen aftonbladet SvD DN politiker svt DN

Många män


valde trots allt spriten.

Ackordlön har fått en ny betydelse.


Patologen som fick betalt per avklarat prov tjänade miljoner extra.
Läkaren som nu granskas för minst 27 tveksamma bedömningar på födelsemärken, var uppmärksammad tillsammans med några kollegor för sex år sedan, då bristen på patologer var akut, och ett antal läkare fick extra ersättningar som kunde ligga på 100 000 extra per månad.

GP

Holy shi-. . .


Om du adderar dom två sista siffrorna i ditt födelsetal, med antalet år du fyller i år så blir det lika med 111.
Och detta gäller varje individ på hela planeten!

Det var riktigt skönt att vakna i morse


och upptäcka att Harold Camping hade fel, och att jorden fortfarande står kvar.
Om Domedagen inte händer idag den 21 maj, betyder det att Gud är OK med hur livet på jorden rullar på?
Är det som att att klara eller köra en tenta?
Kört - alla dör.
Klarat - ingenting händer.

judgement day
expressen aftonbladet

Störta Sveriges livsfarliga regering. NU.


Regeringen är skyldig. Jag dömer dom för förlamande islamsk underkastelse, och att utsätta mitt land för djupgående och ödesdiger fara.

Regeringen har godkänt bygge av en moské på Ramberget, Hisingen i Göteborg. Kostnaden 67 miljoner kronor, finanseras helt av Saudiarabien. Det är första gången som ett moskébygge i Sverige helt finansieras av en annan stat, en stat som bygger på sharialagar och är en diktatur med en mycket fundamentalistisk hållning till islam.

De tillåter inga nytolkningar av koranen, förbjuder bilder, musik, spel och andra nöjen och har mycket strikta kläd- och uppföranderegler. Kvinnor har inte rösträtt, får inte köra bil, är förbjudna att umgås med män utanför familjen och deras vittnesmål väger hälften så tungt som en mans. Homosexualitet är förbjudet och den som överger religionen kan straffas med döden.


I dag ställs en polisstyrka på fötter i Göteborg som inte varit så omfattande sen Göteborgskravallerna för tio år sen.En förhöjd hotbild skvallrar om våld när olika grupper ska demonstrera för och emot den snart färdigbyggda moskén på Hisingen.

Polisen, rustad till tänderna, har förklarat att man tänker ha en låg toleransnivå.

Alliansen måste helt enkelt vara fullkomligt dumma i huvudet, vi måste kräva att bli befriade från dem, och räddade från deras destruktiva politik.
Importerar inte bara kriminalitet och arbetslöshet, nu också fullkomligt icke-demokratisk, helt totalitär islamism.
Och början till krig.



DN SvD Svenska Yle Norrbottenskuriren GP
PI TV4nyheterna Aftonbladet nt
västerviks tidningen ekuriren hn Gotlandsallehanda hd piteåtidning GT

fredag 20 maj 2011

En bild säger mer än tusen ord.....



Men inte ens om Jesus, Muhammed och Jahve återuppstod från det döda som förhandlare, skulle Netanyahu och Mamoud Abbas nånsin lyckas komma överens.

DN
Svd expressen

Gläd dig du Anders, över Finanspolitiska rådet.


Finanspolitiska rådets uppgift är att göra en oberoende granskning av regeringens finanspolitik. De har nu gett regeringen beröm, men också skarp kritik.
Anders Borg har svarat sina experter med att de är ”akademiker som kladdar med pennan” och inte förstår politikens realiteter.

Nu blir jag ju riktigt ängslig för finansministern, ty let´s face it; sjuk - och arbetslöshetsförsäkringen fungerar alls icke, regeringens argument för utförsäljningen av statliga bolag håller inte, och jobbskatteavdragen leder till sänkta löner.
Du ska nu kyssa Finanspolitiska rådets fötter för att dom är ärliga, rakryggade och tydliga.
När alla tänker lika tänker ingen, och jag har sett stora genialiska män gå under förut, på grund av dom välvilliga, ryggkliarna, och ja-sägarna.
Visst det är bekvämt och underbart att ständigt lyftas av omgivande personer som alltid håller med och tindrar med beundrande ögonen. Men, du - dom där ja-sägarna, dom kommer inte att stå där och ta emot dig den dan du faller.
Det är inte deras grej.
Och tro mig, fiansministern, det är första strofen i undergångsvalsen, när man tillåts skruva upp volymen på sig själv så man inte hör "dom andra".
Så var stark, stå emot, gör om - gör rätt.
Svenska folket kommer inte en gång till att rösta på ett parti utan socialt omhändertagande och empati för medborgarna.

Aftonbladet

I mammas Landskrona klämmer man åt "fuskarna". I dubbel bemärkelse.


Sedan ett år tillbaka gör socialtjänsten i Landskrona hembesök i samband med ansökningar om försörjningsstöd och nödpengar.

Gerd utförsäkrades i januari och blev tvungen att ansöka om försörjningsstöd och nödpengar till mat hos kommunen för att klara sig
Men hon hade inte väntat sig att utredarna även, mycket omsorgsfullt, skulle måtta upp vad som fanns kvar i kartongerna i hennes skafferi eller räkna äggen i hennes kyl.
– "Den ena kvinnan tog fram mitt lätt- och lagompaket ur kylen och klämde på det och sa att det här räcker ju i fjorton dagar för dig. Sedan fick jag ta fram makaronpaketet. De trodde först inte på att där bara var till en portion utan de skulle klämma på det också. Sedan räknade de varenda matbit jag hade."

Enligt socialtjänstens egna journalanteckningar från besöket hade Gerd bland annat falukorv, en påse grönsaker, bröd, ägg, cirka en portion makaroner och smörgåsmargarin hemma. De två utredarna kom fram till att maten "bör räcka cirka en och en halv till två veckor för en icke kroppsarbetande kvinna i medelåldern". Därmed beviljades inga pengar.

Det ska fan vara svensk och utförsäkrad.

hd

Tysta, blyga, artiga, väluppfostrade, snälla - var god dröj! Typ länge.


DN bekräftar idag min tes om att tjata på landstinget – och korta kön till läkaren.
Många som klagar behandlas snabbare, resursstarka patienter gynnas.

Jag visste det, jag visste det, jag visste det!!

För en som satt i sandlådan och blev fråntagen både spade och hink utan att protestera, bara lugnt hitta nåt annat att leka med, har resan varit lång och knögglig.
Men, jag har måst lära mig the hard way, och nu är jag en fullfjädrad kravmaskin när det gäller att se om de mina och mitt hus i nödens stund.
Och tar inte no for an answer.

Det är bra sorgligt.

Pollentider - attjo, attjo, prosit.


Pollen, gräs och pälsdjur. Det finns många orsaker till besvärlig allergi.
Iréne Hultqvist från Hässleholm hittade boven till sin sons återkommande snuva och kliande ögon – konstgjord citronsyra. Nu vill hon få andra att testa metoden.

Bra där, Irène! Jag tackar för tips och kommer att sprida din upptäckt!


PS. "Citronsyra är genomskinliga kristaller som säljs som vitt pulver. Den framställs genom att mögelsvampen Aspergillus Niger får växa i socker/saltblandning med god lufttillförsel varvid den bildar så mycket citronsyra att den går att fälla ut med kalk och rena.
Omkring 70 procent av all producerad citronsyran används i livsmedel, drycker och godis. Förutom att det smakar syrligt sänker citronsyran pH-värdet, vilket hindrar bakterietillväxt och hindrar härskning.
I hushållet har citronsyra, förutom i livsmedel, sin största användning i olika typer av rengöringsmedel.
Källa: Kemikalieinspektionen"

Miljöpartiet, fortfarande för muppigt.


Aftonbladets ledare:
" Miljöpartiets kongresser brukade – precis som partiet självt – vara ett slags lättare underhållning i den svenska politiken. Krångelutskott, lustiga kläder, ovårdade skägg och kollektiva övningar."
Och visst är det så, de udda kufarnas parti, nu identifierar sig dessutom 72 procent av Miljöpartisterna som vänster, har aldrig riktigt lockat mig, även om jag imponerats av Maria Wetterstrand.
Nu kommer Fridolin, han är full av det söta vin, av sin vetåkers frukt, sina bärmarkers saft, av den vinande valsmelodin....... Nja, kanske inte riktigt så, men har under sin tid i rampljuset haft en enastående förmåga att hamna just där, i strålkastarskenet. en frisk fläkt som jag väntar mig mycket av.
Vem som blir hans moatjé? Den av de två som har minst lik i garderoben, om man får tro dagens rubriker.
Fast för mig?
Skulle inte tro det.
Jag lägger extrem vikt vid humanfrågorna, och värjer mig mot alla yviga, svepande drag och flumliberalismen.
Dom når liksom aldrig fram till mitt hjärta.

svd svd svd svd dn aftonbladet expressen

-"Been there, done that, seen that." säger Zorro.



Idag har den lilla Zudden varit hos oss i en vecka, han är nu en av oss, jätteaktiv, modig, trygg och full av bus. Han biter oss sylvasst i näsan, funderar mycket över ögonfransar och blinkningar, hittar nya saker varje dag, tar tag i, galopperar i vilt sken, tappar, och hittar sen en ny ännu intressantare sak.
Men han är också cool, lydig, lyhörd, läraktig och kärleksfull. Oss tvåbenta hade Zudden som i en liten ask från dag ett, men Zorro spelar fortfarande hard-to-get. Och det är Zorro som är objekt number one. Det finns ingenting som Zudden inte skulle göra för att ställa sig in hos stora hunden, hoppa, studsa, underdånigt vika ner sig, slicka på nosen, pressa lilla kroppen mot den sovande Zorro, som dock än så länge höjer huvudet överlägset och suckar tungt.

Antidemokraten på Expressen går vidare i sin totalitära gärning.


Chefredaktör Mattsson: "Därför slutar vi med läsarbloggar
Läsarbloggar, som vi lanserade som som första svenska tidning, försvinner den 8 juni. När de kom 2006 erbjöd de besökarna på Expressen.se en bra möjlighet att blogga i ett enkelt och effektivt publiceringsverktyg. Numera är läsarbloggarna inte tillräckligt konkurrenskraftiga, och vi bedömer att det finns många bättre alternativ på marknaden som också är gratis.
Då är det bättre att Expressens resurser fokuserar på andra saker, som...."

- att enbart hylla mig och mina manipulativa idéer, och som inte tycker och tänker fritt, för då blir det så uppenbart att jag vill styra tidningen och Sverige mot åsiktsförtryck.




Expressen

torsdag 19 maj 2011

Vojne, vojne, vojne.


Reality check - peelleeeease!!!
När jag lyssnade på Aktuellts nyheteter och Belindas debatt om Bamse ikväll, så fick jag värsta UFOvarningen.
I mitt Sverige sitter vuxna människor på TV och bråkar och kivas om vad en serietidningsnalle tycker.
Jeeezzz. take me away.
Och C-kvinnan som på allvar ångestfyllt vred sig som en mask för att "barn från Somalia har ju inte ens en relation till Bamse!!!".
Men vaaaad ska vi göra åt det? Skriva en serietidning om tio små - - - - -pojkar???

Redan, Olofsson.


”Sverige sämst på att ge invandrare jobb”
Trots diverse åtgärder och diskriminerande åtgärder gentemot svenskar uppges Sverige vara det land inom OECD som har störst skillnad i sysselsättningsgraden mellan inrikes och utrikes födda.

- Det är inte acceptabelt att vi har så många invandrare som står utanför arbetsmarknaden, säger näringsminister Maud Olofsson (C).

I hate to brake it to yoy, Måddan, men att ta in hundratusentals fler och fler och fler kommer inte att hjälpa upp situationen.

SvD PI expressen

Mitt bland alla porn-rullarna,


har man nu hittat nyinspelningar med bin Laden.
Det är säkerligen inte det sista vi hör från honom. Al Quaida kommer att promota och släppa en ny rulle varannan månad!

Aftonbladet

Arbetare sökes med ljus och lykta - var kan dom vara?


E24 skriver idag: Gruvindustrin i norra Sverige behöver anställa tusentals personer, och skriker efter arbetskraft.

Känner arbetsmarknadsministern till några som vill ingå i innanförskapet, och hur Sverige redan idag kan börja utnyttja kraften i det mångkulturella??
Arbetslinjen, bästa Alliansen, arbetslinjen.

Mycke snack och lite verkstad i den alliansen.

Petterssonsbloggsida. PI

Gaffel i rumpan.



Lars von Trier säger Okey, jag är nazist.

Den brittiske justitieministern Kenneth Clarke hävdar att väldtäkt inte alltid är våldtäkt.

Dom är så rökta båda två.

Vad är det med männen i världen?

Svd dn

Tack för det, migrationsverket!


"Livet kan bli bra trots att man inte får asyl"
Ola Andréasson och förlaget svarar på kritiken angående Migrationsverkets Bamsetidning som riktar sig till asylsökande barn.
-"Vi tycker att det är tråkigt att onsdagen artikel i Helsingborgs Dagblad inte gav en fullständig bild av det projekt som Bamses specialtidning om att söka asyl är en del av."


"Fy bubblan vad Bamse är dum!
"Blöjbäbisarna har talat. Nivån och proportionerna på PKSveriges yberhysteri och panikneuros, på den sansade och välbalanserade informationen från migrationsverket, nådde igår hisnande tornado-styrka.
"Livet kan bli bra trots att man inte får asyl i Sverige- tanken" tycks ha provocerat livet av alla kissnödigt skrajsna, hjärntvättade och förblindade sverigeglorifierarna.
För det kan väl ändå inte vara möjligt.
Det är ju som att slita ifrån dessa nojjiga dårfinkar deras reason for living.
Bara tanken - va! Att det faktiskt skulle gå att överleva nånannanstans.......
Luktsalt hit!

Av hjärtat TACK, TACK, TACK för nyansen och balansen till, Ola Andréasson, vd för Bamseförlaget och son till Bamses skapare Rune Andréasson
Charlotta Borelius, Chefredaktör och ansvarig utgivare på Egmont Kärnan

HD

Att våga eller inte våga....


Hur ska vi våga? Civilkurage? Går det att leva utan?
"En sluten kultur" Ord som skrämmer slag på mig.

Har ni följt skandalen inom Luleås äldreomsorg?
Händelsen med den äldre dementa kvinnan som utsattes för flera sexuella övergrepp som har skakat om hela Luleå kommun.
- Det är ett typexempel på det slutna system som råder. Och jag är orolig att de vårdbiträden som polisanmälde kan råka illa ut, säger politikern Staffan Eriksson (M) som satt åtta år i socialnämnden.

Socialförvaltningen består av väldigt starka tjänstemän och svaga politiker.
Det är extra allvarligt, eftersom myndighetsutövning kan påverka ett helt liv.
Staffan Eriksson:
-Varje gång det kommer fram obehagligheter så ska de helst tystas ner. Felaktigheter och misstag ska inte nå dagens ljus. Kulturen säger: "det här sköter vi internt". Det är ett slutet system som har åklagare, advokat, jury, domare och hela baletten inom sig. Och ett sådant system är rättsfarligt.

RYS.

På SAS hade vi ett fantastiskt system, det enda tänkbara i ett företag där säkerheten är prio över precis allting annat. Företaget brydde sig överhuvudtaget inte om vem anmälaren var, det viktigaste var ju att små incidenter kunde rättas till innan dom eventuellt blev stora accidenter.
Socialförvaltningen borde ringa SAS och lära sig ett och annat.

nsd

Värsta kapet!


Fram till den 22a maj kan du buda på drömskrållan, som den brittiska prinsessan Beatrice bar under förra månadens kungliga bröllop.
Idag ligger budet på det facila priset 18 400 pund, det vill säga cirka 189 000 kronor.
Inte illa pinkat för en fågelskrämma.
Pengarna ska delas mellan FN:s barnfond Unicef och den brittiska organisationen Children in Crisis.
Där ser ni.
Inget ont som inte har nåt gott med sig.

Nu vet jag: Hatt för kvinnor som vill förbli singlar!


gp

Från skojsigt till death serious. Hur ska vi ha det?



Sydsvenskan:
Ett snabbmatspapper. Ett chokladomslag. En flaska. Allt kan ge böter på plats, enligt regeringens förslag till det nya brottet nedskräpningsförseelse.
Från den 1 juli kan vi få böter direkt om vi kastar minsta skräp på gatan eller i parken.
Nu undrar ju alla, Froggo och Tidy Bear, de knappt meterhöga specialutrustade papperskorgarna i plast som kan tala, eller åtminstone säga tack till den som är "duktig", vad hände med dom?

Piska eller morot?
Hur ska vi få bukt med lata och nonchalanta människor som inte fattar.
Att alla måste.
Inte bara alla dom andra.

Mat-hjälp!


Nästa event hos oss på ön, ett stort sällskap på bastu med generöst drinkbord i sjöboden, samt trerättersmiddag. Vi gläder oss!
Dock, en liten utmaning:

"Två avvikande matgäster. En laktosintolerant och en med följande allergier:

Jag är vegetarian (äter ägg och mjölkprodukter) och är allergisk mot

€ Jordnötter (kan inte vara i samma rum som någon som äter jordnötter eller något med jordnötter i...)
€ Nötter
€ Mandel (spår av går bra)
€ Stenfrukter - persikor, nektariner, aprikoser etc. (hallon går bra)
€ Råa kärnfrukter - äpplen, päron etc.
€ Röd och grön paprika (paprikapulver går bra)
€ Kiwi
€ (Råa) Jordgubbar (kokta går bra, liksom sylt, glass etc.)
(€ Skaldjur och lax)"

Har luskat runt på nätet, men tar jättegärna tips på drinkttilltugg och förrätter!

Signaturen Argus på DN, om vår ålderdom.


Argus kommentar vinner idag:
"Den svenska staten måste ha lyckats med det största svindleriet i mänsklighetens historia. Den har fått gererationer av människor att avstå från mer än 50 % av sin inkomst i skatt i tron att de skulle vara trygga den dag de inte orkade försörja sig själva. Återigen uppenbaras sanningen i Lita aldrig på staten."

Och den mörknande framtid är vår.


Dilsa Demirbag Sten, DN, frågar med skräck:
-"Varför behandlas äldre i Sverige som vore de omyndiga barn?"

Jag delar oron.
Att ha varit en stark människa med många strängar på lyran, och sen förvandlas till kolli med ålderns rätt, känns vedervärdigt och totalt hopplöst.
Vad göra?
Mina tankar går till att ta saken i egna händer. Jag är rädd att jag eljest kommer att bli som hundraåringen som klev ut genom fönstret.
Dvs om man är lycklig nog att kunna kliva ut genom fönstret.

När jag nu tänker efter så blir ju barn behandlade likadant i Sverige.
Fast med den skillnaden att spädisar och småbarn faktiskt är omyndiga barn.

Flyttar nog till Danmark.
Man behöver inte åka långt för att hitta en bättre ålderdom.
Men härhemma ser det mörkt ut.
Såvida vi inte kräver en rejäl förändring, och börjar kraftfullt lobba redan nu inför nästa val.

Schwartzeneggers jummy-jummy.



Försökte hemlighålla faderskapet, men när barnet uttalade sin stat som "Kaleefohn­ya", då gick det inte längre.
Kört.

Nu kommer dom.
Alla mer eller mindre smaskiga detajer.
Det här blir en långkörare.

onsdag 18 maj 2011

Den mallige antidemokraten försöker t.o.m förklara sig.


Jag är uppenbarligen bara en bland många, många, många som reagerat på att Expressen fuskat sig till en tidningarnas Oscar, eftersom chefredaktör Mattsson nu kommer med en ny blogg, "Tidningarnas Oscar ooch SD-debatten"

-"Expressens historia och värdegrund, våra ställningstaganden mot nazism och apartheid, gör också att vi är mycket noga med hur vi förhåller oss till främlingsfientliga rörelser och individer som vill utnyttja de etablerade mediernas trovärdighet och räckvidd för att avsiktligt sprida missförstånd och myter om exempelvis integrationsfrågan."

För ett tillrättaläggande från etablerad media som Expressen, som ju genom sin upplevda och förväntade trovärdighet och räckvidd, utnyttjar sin enorma maktställning för att avsiktligt sprida missförstånd och myter om exempelvis integrationsfrågan, låter jämförelsen mellan den bestialiska apartheiden och skoningslösa nazismen med sina mångmiljontals offer, och det svenska demokratiska partiet Sverigedemokraterna, som ett fruktansvärt grovt försök till hjärntvätt och manipulation av hela Expressens läsekrets.

Tydligare och obehagligare kan det inte bli, chefredaktör Mattsson.

Expressen PI Dagensmedia DN
resume
mediavärlden

Antidemokraten Mattsson är bra skenhelig.


Fast en slirigt yberlycklig skenhelig.
Ty Expressens chefredaktör har fått frottera sig, dansat med dom stora drakarna,en liten stund.
Lyssna bara:
-"INMA Awards delades ut för hela 76:e gången, och när Expressen nu prisades kom New York Times marknadsdirektör fram till vår bord för att gratulera."
Kan ni förstå hur till sig Mattsson blev?
-New-York Times marknadsdirektör!!!!! jag ba´dööööör, asså!

Vi som har lite koll på saker och ting minns ju Expressens fiiiina, fiiiina numera prisbelönta valstuga mycket väl.
För alla var ju inte välkomna dit.
Ett politiskt demokratiskt parti portades.

Och nu Mattssson, hoppas jag du sover med priset under kudden.
För tänk om nån berättar för INMA Awards!?!?!
Att ni är simpla antidemokrater och fubbare.
DÅ kommer dom och tar tillbaka priset.
Och du får stå där med rumpan bar.

Rätt åt dig.

Mattssons patetiskt själsmickrande blogg DN

Ingen bra grej.


Ny information från USA angående den hotellstäderska som misstänks ha utsatts för Kahn- Strauss´lustar, är att hon bodde på ett hem för HIV-offer.
Somliga straffar Gud meddetsamma.
BT

Expressen

Kahn-Strauss, Schwarzenegger och......nu - .Kalle Anka!!!!



Skadestånd till kvinna efter att Kalle Anka tafsat på hennes bröst på Disney World, Orlando.
DN

Och vad tycker S idag, då?


Eller, vem (S)äger vad idag, i morgon, i övermorgon?

I en artikel på DN debatt i dag vänder Socialdemokraterna helt när det gäller den svenska insatsen i Libyen. Från att tidigare ha velat avsluta insatsen är nuvarande mandat löper ut vill man nu förlänga insatsen.

Fast.
Just nu berättar Juholt i direktsänd presskonferens att det han har sagt kan verka stå i motsats till det Ahlin säger, fast i själva verket menar dom samma sak. Dvs att ta bort och öka på egentligen är likadant. Fast annorlunda.
Och det säger Juholt att dom är överens om.

Expressen DN DN aftonbladet svd newsmill

Bamse har blivit Sverigedemokrat.




Fakta:
Egmont Kärnan har gjort ett specialnummer av Bamse för Migrationsverket. Bamsetidningen vänder sig i första hand till asylsökande barn i familj och de viktiga vuxna, men den passar även för barn som vill veta mer om hur det går till att söka asyl i Sverige. Tidningen är pedagogisk och innehåller serien Bamse, Mim och Meles. Tidningen innehåller även Bamses skola om känslor, rättigheter och asylprocess.

Nu j-ar är gammelmedias journalister i krig. Dom spottar och fräser och kräks ilsket gul galla över Egmont Kärnan, som dom tycker har kidnappat deras egen socialistnalle.

-"Världens dummaste björn!" skriver Mattias Elftorp kinkigt i Helsingborgs Dagblads kulturdel, och menar att världens snällaste björn nu är helt körd, för att de utvisade barnen i tidningen "är glada över att vara hemma igen."

Kanske, kanske migrationsverkets Bamsetidning bör läsas i sin helhet, och inte dömas efter lösryckta hysteriker.

Kanske, kanske, Bamse verkligen är SD, och tror på att "Det krävs ett nytt sätt att tänka, för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka"


Helsingborgsdagblad dagensmedia

Helikopterseende, bästa alliansen, helikopterseende!


Den kanadensiske immigrationsforskaren Howard Duncan, anger Sverige som ett typexempel på ett land som fört en misslyckad politik. I Sverige styrs immigrationsärenden av en moralisk hjälpmentalitet, som överskyddar immigranterna, och dessa anpassar sig inte i arbetslivet eller kulturen.
Vilket gör att skattebetalaren tar avstånd och upplever att han inte kan acceptera immigrationspolitiken, karaktäriserar Duncan.

Det kan ju en treåring begripa, Reinfeldt, Ullenhag och co.

SvD

nyheter

Den långa historien av kåta pampar.


Oisin Cantwell-"Frågan är då vad som får en man i hans position att vara så dumkåt att han ställer till det så för sig som han gjort."
Ett svar?
Nån?
Marteus på expressen är som vanligt ute och cyklar när hon hyllar den amerikanska puritanismen vs det frivola Frankrike. Hon måste ha sovit under en gran.
Och - är kvinnor bättre än män, så till vida att de alltid tänker med rätt kroppsdel?

Damage controle borde ingå i varje kändis´ nybörjarmanual, eller varför inte en bild på Strauss-Kahn i isoleringscellen vädjande om ett rep att hänga sig i.

Aftonbladet aftonbladet expressen DN

tisdag 17 maj 2011

Muller kom och bad om ursäkt för att han var orakad, eller hur var de nu?


Det var en gång en holländare och en ryss.
Och jag bara undrar var är Bellman?
Nä, ärligt talat, jag är verkligen uppriktigt superimponerad över de enorma ansträngningar som de båda herrarna gör för SAAB.
Inte för att jag förstår varför, men dom brinner verkligen.
Addicted personalities?
-Bara en gång till, nästa gång, då, j-ar då sitter det!

Dags för AB, Anonyma Businessmen?

SvD
DN
aftonbladet
Expressen

The Sperminator


Arnold Schwartzenegger planerar ny storfilm: "The Sperminato­r"
En feelgood-action-rulle med en story om armageddon och en kopulerande robot som glömt sina kondomer.

Expressen DN

Nu jäklar blir det krig - rosornas krig.


Håkan Juholt planerade en kupp mot Mona Sahlin - och förrådde henne i SVT:s Aktuellt.
Det hävdar förre justitieministern Thomas Bodström i sin kommande bok där han angriper den nye partiledaren på punkt efter punkt.
Samtidigt riktar exministern en varning till Juholt:
- Andra kommer att vilja ha revansch precis som Juholt själv ville.

Thomas Bodströms bok "Inifrån: makten, myglet, politiken" släpps först nästa vecka, och jag trodde väl aldrig att jag skulle vilja kasta mig över första exemplaret av en bok av - Thomas Bodström!
Men så är det.
I just can´t wait.

Expressen

En stol är tom.


Efter Birgitta Trotzigs bortgång väntar nu en stol på att fyllas av svenskt snille och smak.
Birgitta Trotzig var begåvad, skarp, intelligent och kunnig, samtidigt var hon en person som inte lät allvaret gå över på egen person, och som var rolig att ha att göra med helt enkelt, säger den ständige sekreteraren.
OCH som inte tycker att Björn Ranelid ska göra sig besvär.

DN lanserar idag gammelkommunisten, arbetarklassens åsiktsmaskin, Göran Greider som val. Mannen med mer frisyr än smak, och förhoppningsvis mer snille än rena skjortor, men kan de va nåt för de ständiga?
Greider har sina ljusa stunder, absolut, fast själv önskar jag mig en begåvad författare, poet och visdiktare, som berör ända in i märgen.



DN

Titta noga på denne Man, en unikt klarsynt modig lysande svensk stjärna.


SvD: Stora brister i svenskt stöd till brottsoffer.

Riksrevisor Lan Landahl: "Hanteringen av skadestånd till brottsoffer brister på flera punkter, visar en ny rapport från Riksrevisionen. Regeringen saknar dessutom överblick över brottsskadestånden. Bristerna måste åtgärdas omedelbart".
I ett land som Sverige - drömlandet för brottslingar, måste Jan Landahl vara beredd på att stånga sin panna blodig.

Titta noga på dessa två gubbs - de är själva sinnebilden av svensk självgodhet och maktfullkomlighet.


I SvD skriver idag Olle Scmidt FP, och Hans Wallmark M och kritiserar våra danska grannars val att skydda sitt land med hjälp av gränskontroller.

Det är bra förmätet.
Danmark måste givetvis ha rätt att göra vad som krävs för att skydda sina medborgare från svensk kriminell maffia-, mord-, våldtäkts, terror- och allmänt slapphänt förbrytarliberalism och totalhaveri.

17 maj från morgon till kväll - vi gratulerar!


"Barnetog, boller og brus, konserter, uteliv og fest. Der er Oslo-program for heeeele nasjonaldagen!

Konfettispraypolis och ballongheliumförbud ska rädda syttende mai!




En egen polispatrull ska beslagta konfettisprayen och visa bort säljarna. Dom populära heliumballongerna som sägs kunna orsaka kortslutning och tågstopp, när dom nuddar elledningar, måste slitas bort från de ögontindrande barnens små armar innan man närmar sig stationen.
Men annars ska inget kunna hindra de jublande och stolta massorna, inte ens regnet som kommer in över Karl Johann fram mot eftermiddagen.

måndag 16 maj 2011

Ironiskt, pengachefen!


Det är rätt ironiskt. Den här mannen som åtalats för våldtäkt är pengachef på IMF, en organisation som har anklagats för massvåldtäkt av fattiga länder.

DN
SvD Expressen
Aftonbladet

Här är han - världsmästar Zudden!



En hel familj sover på madrasser på golvet, allt för att inte Zudden ska sakna den helt otroligt fantastiska, proffsiga och omsorgsfulla, uppfödarfamiljen Samuelsson, sin mamma och sina syskon.
Det är som att ha en ny bäbis, en väldigt påhittig och fullavupptåg bäbis, men en inlyssnande och otroligt trygg och kärleksfull.
Och visst är det remarkabelt, bara åtta veckor gammal, men fattar instinktivt att man måste vara försiktig på bryggan, så man inte trillar i plurret. Tänk om människobarn kunde ha samma medfödda instinkt!
Igårkväll visade han sina prima jakttakter, och hoppade efter en präktig groda.
Grodan vann, men han får se upp.

Idag har vi mitt i solskenet haft vårt första event, en behaglig lunch med supergäster, så nu kör vi!

Lundby-Wedin är så körd.


Idag i SvD uppmanar Lundby-Wedin finansminister Anders Borg att lyssna på Europafacket.
Och jag lovar, det är inte bara jag, ingen människa i hela Sverige kan väl ta denna milt sagt förvirrade och aningslösa person på allvar.
Fram till maj 2012 ska LO ledas av en männska som inte väcker annat än hånflin - all hennes trovärdighet finns under hennes egna skosulor - och hon ska komma med råd?
Vad inbillar hon sig, vem tror hon att hon är.
Detta viktiga ämne, dessa oerhört tunga frågor just nu, ska hanteras av en goodfor-nothing person som drabbats så av makten och miljonerna att hon totalt tappat all pejl på vem hon företräder.
Kan nån be henne bara vara tyst.

Att vara född kvinna = begärligt villebråde?


Kvinna våldtogs brutalt av tre män, i tre timmar, i Säffle.

Det är tyvärr alldeles för lätt för mig att leva mig in i kvinnans utsatthet och litenhet. Chocken över våldet och ondskan, smärtan, lidandet, vädjandet, tiggandet, och de förtvivlade ropen på hjälp och nåd, den yttersta bönen om att få bevara sin kropp, sin kvinnlighet, sitt kön.
Mot detta står tre mäns empatilösa och obevekliga makt, fysiska styrka och råa härskar- och grupptryck.

Kvinnans signalement på de tre männen är:
Mörkhyad, över 180 centimeter lång och kortklippt svart hår.
Mörkhyad, kortare än 180 centimeter.
Ljushyad, blont hår, cirka 25 år och kortare än 180 centimeter.

Jag vill se dem straffade.
Nu.
Länge.

Säffletidning Expressen Aftonbladet