lördag 21 maj 2011

Störta Sveriges livsfarliga regering. NU.


Regeringen är skyldig. Jag dömer dom för förlamande islamsk underkastelse, och att utsätta mitt land för djupgående och ödesdiger fara.

Regeringen har godkänt bygge av en moské på Ramberget, Hisingen i Göteborg. Kostnaden 67 miljoner kronor, finanseras helt av Saudiarabien. Det är första gången som ett moskébygge i Sverige helt finansieras av en annan stat, en stat som bygger på sharialagar och är en diktatur med en mycket fundamentalistisk hållning till islam.

De tillåter inga nytolkningar av koranen, förbjuder bilder, musik, spel och andra nöjen och har mycket strikta kläd- och uppföranderegler. Kvinnor har inte rösträtt, får inte köra bil, är förbjudna att umgås med män utanför familjen och deras vittnesmål väger hälften så tungt som en mans. Homosexualitet är förbjudet och den som överger religionen kan straffas med döden.


I dag ställs en polisstyrka på fötter i Göteborg som inte varit så omfattande sen Göteborgskravallerna för tio år sen.En förhöjd hotbild skvallrar om våld när olika grupper ska demonstrera för och emot den snart färdigbyggda moskén på Hisingen.

Polisen, rustad till tänderna, har förklarat att man tänker ha en låg toleransnivå.

Alliansen måste helt enkelt vara fullkomligt dumma i huvudet, vi måste kräva att bli befriade från dem, och räddade från deras destruktiva politik.
Importerar inte bara kriminalitet och arbetslöshet, nu också fullkomligt icke-demokratisk, helt totalitär islamism.
Och början till krig.



DN SvD Svenska Yle Norrbottenskuriren GP
PI TV4nyheterna Aftonbladet nt
västerviks tidningen ekuriren hn Gotlandsallehanda hd piteåtidning GT

52 kommentarer:

  1. Hoppas det blir ett sjujäkla levande i Göteborg.Folk måste vakna om det skall bli någon förändring i detta land. Hoppas på nyval inom 1 år.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  2. Ta en extra titt på bilden ...Magistern som undervisar sina undersåtar,och hur dessa imponerat tittar upp till honom.Instämmer dessutom som vanligt,helt i Carina-Fina`s väl valda ord ovan....Sjukt,sa Bill,sjukt var ordet sa Bull.....

    SvaraRadera
  3. Instämmer till fullo. Jag hoppas att utländsk press/TV är på plats o visar vad som händer i Sverige. Rätt hemskt när man litar mer på Russia Today än SVT.

    "Och början till krig." - Tja man kan ju hoppas. Ju förr desto bättre.

    /ingvar

    SvaraRadera
  4. Nyval, nyval, nyval!
    Förresten, vem ska betala kravallpolisen och för kravallerna????
    Inom fotbollen får ju klubbarna ta på sig den ekonomiska bördan, skickas räkningen till moskén?

    SvaraRadera
  5. Och vad ær det før skitsnack om att skicka rækningen till mosken. Det ær nazister som skall demonstrera mot grundlæggande rættigheter i vårs tamhælle och ni stødjer dem!

    Det ær lika mycket muslimernas fel att det blir bråk i Gøteborg idag som det var judarnas fel att synagogor brændes i 30-talets Tyskland. Ær det så svårt att se att muslimerna håller på att bli det judarna var på 30-talet?

    SvaraRadera
  6. Andreas, du fattade ingenting.
    Min jämförelse var med fotbollsklubbarna.
    Läs, innan du börjar gapa dumheter!

    SvaraRadera
  7. Andreas, nazister, vänsterdårar, huliganer, det är självklart ingen som stöder dem.

    Hur kan du bara ha mage att jämföra judeförföljelsen med islamiseringen idag.
    Det är inte bara obegåvat, utan en stor våldsam attack på judarna.

    SvaraRadera
  8. Om räkningen skall betalas av någon, så är det väl i så fall AFA och Nätverket mot rasism som bör stå för notan. Det är ju de som sagt att de har för avsikt att stoppa nazisterna från att få göra sin demonstration. Moskén och dess "invånare" har ju ingenting med detta att göra.

    SvaraRadera
  9. Men HALLLÅÅÅÅÅÅÅ- Henke och Andreas, min jämförelse med vem som ska ta notan var med fotbollskravallerna, där fotbollsklubbarna ju straffas.
    Det var ironi!
    FATTA!

    SvaraRadera
  10. Saudierna är en diktaturisk monarki, där religiös retorik används för att behålla makten. Dock har det inte ett dugg att göra med religion i sig.

    Vad gäller demonstrationen. Religionsfrihet är en mänsklig rättighet, som näst intill hela den upplysta världen slutit sig att följa. Det säger en del om de människor som demonstrerar emot.

    Emre

    SvaraRadera
  11. Yttrandefriheten står högre än religionsfriheten.Dessutom är islam något mer än religion...läs SHARIALAGAR!!!
    Då Saudiarabien står för finasieringen är det självklart att de även får/kräver inflytande vilka imamer som skall predika ut det budskap de även bestämmer.....välkomna till en smart invasionstaktik som våra blåögda politiker applåderar och borde i framtiden stå till svars för.
    Svenska folket: VAKNA!!!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  12. Hm, missförstå mig rätt, jag vill verkligen inte försvara Saudiarabien, eller moskébygget på Hisingen, men som Emre skriver ovan, vi har religionsfrihet. Och ja, HellBoy, vi har yttrandefrihet också. Och mötesfrihet. Även för AFA.
    Sedan är det en annan sak att jag starkt ogillar deras vana att ställa till med kaos.

    @Carina: de fotbollsklubbar som drivs som aktiebolag får en vacker liten faktura efter polisinsatserna, medan de "ideellt" drivna klubbarna slipper, än så länge.

    @ingvar, du hoppas på krig. Jeeeesus, det gör inte jag.

    /Öbon

    SvaraRadera
  13. Moskébyggen ska inte byggas med islamistpengar!

    SvaraRadera
  14. Emre:
    Innan du yttrar dig i en sådan,för Sverige helt främmande religion,måste du vara bättre påläst.Här räcker det inte att studera vår vänstervridna press...Själv skulle jag råda dig att ge dig av på en studieresa till de olika arabländerna runt Golfen...Vill du se offentlig avrättning på Stora Torget,besök Riad.Har själv med ekel i mun och hals,upplevt hur ett huvud rullade,innan jag drog för gardinen.Dessutom kan jag upplysa dig och alla andra muslimkramare,att det finns minst lika många avarter i deras religion,som det finns sekter inom kristendomen i USA.De som nu med buller och bång bygger sina Moskeer i Sverige,är de mest extrema-schiiterna-.Men det finns också en mängd andra mer tystlåtna,som utövar sin tro,utan press och provocering..Till slut har detta överhuvud taget inget med Religionsfrihet,att göra...Enbart ett försök att tvinga på västvärlden sin allena goda Islamism...Alltså sammanfattningsvis en form av "Korståg"..Detta kan och får inte ske i en"demokrati" likt vår....

    SvaraRadera
  15. Hade det varit bättre då om moskén byggts med skattemedel?

    /Öbon

    SvaraRadera
  16. Ö-bon:
    Krig tror jag ingen av oss önskar sig,men om inte en radikal omsvängning sker i Sverige,och det snarast,kommer om inga andra våra barn och barnbarn få utstå ett sådant...Man kan och får inte blunda för de krafter,som nu på alla sätt med sin tro,söker erövra västvärlden.Det som idag uppleves som "revolution" i arabländerna,från västvärlden.är inget annat än en framflyttning av extremism....Ju fortare ett uppvaknande sker,ju bättre....Men i vår lilla ankdamm i Norden,lär det tyvärr dröja...

    SvaraRadera
  17. Allt handlar om att stå upp för våra värden, allt vi tror på.
    Fanatiska religioner kan inte leva i en demokrati.Inte nån stans i hela världen.
    Alla måste följa samma lagar.
    Kan nån berätta det för de aningslösa ljushuvena in alliansen?

    SvaraRadera
  18. HellBoy:
    Instämmer i dina rader..Läget i vårt land är betydligt allvarligare än man på ytan kan tro...Dessutom flyttar dessa extrema trosutövare fram sin positioner dagligen..Deras tro står tydligen över "vårt" lands lagar.När dessutom 7-klövern instämmer i den framtida undergången,blir man mer än betänksam.

    SvaraRadera
  19. Så i en blogtext skriver du öppet att du vill att regeringen skall "störtas" och att ett moskébygge är "början till krig". Det låter lite som om du önskar en militär revolution i Sverige. Det kan vara smart att fila på din retorik.

    Jag håller med dig om att Saudiarabiens finansiella stöd till moskén i fråga är anmärkningsvärt. Sköter sig dock moskéns svenska ägare och församling och håller sig inom Sveriges lags råmärken så är det egentligen inte någonting att beklaga. Istället borde vi vara tacksamma att religiösa byggnader inte skapas av skattepengar - som t ex de kristna kyrkorna gjort och underhålls med.

    SvaraRadera
  20. Ja nu är vi tyvärr där..tanken på alla offer i onödan som har lidit och nu kommer att få lida än mer är svår.

    Vår ledning vill oss söndra och nu har de lyckats!

    mvh Ceasar

    SvaraRadera
  21. @Öbon:
    Lars Å skrev svaret bättre än jag. Tack Lars!

    SvaraRadera
  22. I Norge har de tackat nej till moskeer finansierade av Saudi....varför inte här???
    Om de inte sköter sig...såsom vi kan kontrollera detta, right!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  23. Det är konstigt att vänsterextremisterna aldrig kan ha en lugn demonstration.

    SvaraRadera
  24. Alla dessa flyktingar från arabländer, muslimer bla. kommer ju från samhällen som rent generellt ligger 1000-2000 år efter oss i utvecklingen. Självklart uppstår stora konflikter och problem. Våra regeringar som okunnigt har låtit dessa människor med sitt primitiva synsätt invadera Sverige har sått grogrunden för ett kommande inbördeskrig. Detta kan vi även se på de flesta andra ställen i världen där islam mött den civiliserade världen.Redan idag lever dessa människor i isolerade samhällen med egna lagar mitt i vårat eget land. Ta bara Rosengård som ett av många exempel, där både polis och räddningstjänst ignorerar det som händer eftersom de står helt handfallna inför det primitiva våld, synsätt och aggressioner som förekommer där. Människorna som bor där deklarerar högljutt och handgripligen att de inte följer Sveriges lagar utan har sina egna. Samtidigt låter våra styrande dessa människor ta över samhället både vad gäller religion och kultur genom att undertrycka våran egen kultur och värderingar. Tiden är knapp mina vänner och de som tror något annat bör nog genast ta av sig skygglapparna om vi ska undslippa en nalkande katastrof i vårat land.

    SvaraRadera
  25. Men det går tydligen alldeles utmärkt att tanka saudisk bensin eller köpa bilar från fabriker som delvis ägs av kinesiska statsförvaltningar. När ska svenska nazister börja protestera mot detta?

    Det spelar förstås ingen roll vem som hade betalat för moskén. Dessa organisationer hade varit motståndare till den ändå.

    SvaraRadera
  26. I grunden är det inte en fråga om religion. Det handlar om att vissa kulturer är mer positiva för samhället än andra.

    Vissa länders medborgare som bor i Sverige bör fokusera mer på vår kultur och vårt samhälle istället för att flytta med sin kultur och sina problem till Sverige.

    Jag hyser inte positiva förhoppningar om ett land som är splittrat i etniska subgrupper.
    Vi har haft förmånen att vara ETT land länge, där man aldrig grupperat folk utan vi har haft en slags medborgare som alla var svenskar.

    Det är faktiskt dags att vi alla inser att förutsättningen för ett bra samhälle är att alla medborgare är stolta att vara medborgare som deltar och delar samma värdegrund.

    Vi-vs-dom-mentalitet är en dålig utveckling, oavsett vilken religion eller hårfärg som skiljer oss åt.

    Det finns så många missförhållanden som är rent etniska i Sverige, det kan förklaras av att vissa föräldrar har en dålig kultur som förs över på barnen.

    Sverige är ett land av år 2011 - i vilket mentalt år befinner sig dess medborgare?

    SvaraRadera
  27. Alltså vissa här är riktiga nötter utan någon koll på läget alls. Har du någon gång varit inne i en moské och lyssnat på vad som sägs?

    Jag har då det flera gånger, både på vanliga dagar och på de så kallade fredagsbönerna där man även har ett samtalsämne. Sist var förra fredagen på Södermalms moské i Stockholm där man talade om hur viktigt det är för muslimerna att föregå med gott exempel, såsom att ta hand om hjälpa äldre, stoppa våld och orättvisor i vårt samhälle, hjälpa de svaga, skicka bistånd till de fattiga, praktisera demokrati och respekt mot alla.

    Fråga vilken pensionär och förälder du som bor nära Stockholms moské på Södermalm så får du höra vad de tycker, innan moskébygget var alla rädda och skeptiska, nu många år senare är majoriteten mycket nöjd och känner sig tryggare.


    /Nicklas

    SvaraRadera
  28. ÄRRHÅ:
    Om jag tankar min bil på Statoil, är den av Saudiskt ursprung då? Ursäkta en ovetande.
    Hur vet du att det är nazister som protesterar?
    Är jag också nazist som är emot moskeebyggen sponsrade av Saudi?? Att vara emot Islamisering = nazism??? Blir så trött på de ständigt etiketterande människorna....

    /HellBoy

    SvaraRadera
  29. Ärrhå, inte sak samma sak alls. Att tanka saudisk bensin innebär inte att du släpper fritt och sanktionerar tusentals sharialagsspridare och homosexhetsare och kvinnorförtryckare inne i vårt land, med en önskan om att halshugga alla som inte tror och lever efter Koranen.

    Till anonym som störs av kraften i min retorik, och tycker jag ska "fila den" - tycker du att Egypten, Libyen och Syrien också ska tagga ner retoriken?
    Inse allvaret, vidden, faran av en aningslös regering som står handfallen inför attacker av islamska sharia-styrda krafters infiltrering av Sverige.
    Vi har välkomnat muslimer till Sverige, just för att skydda dem från dessa Korantrogna, vad säger du och handlingsförlamade regeringen till dom idag?

    SvaraRadera
  30. ÄRRHÅ:
    Inser att du har en ålder,som fått lida under den nya socialistiska skolan...Ditt karga ordval och din definition av ordet "NAZIST" avslöjar.Detta samhällssystem är sedan decennier utdött.Enbart i svenska vänsterpressen lever det kvar och då för att spy galla över allt,som inte passar in i deras ideologi.AFA däremot undviker man att närmare definiera,troligen för att denna samhällsomstörtande grupp,är lierad med landets drömmål kommunismen.Bland de grupper som alltid står för randalerna,är just AFA ledande...Att dessa sedan under mellantiden,ägnar sig åt att ockupera,sittblockera och anlägga bränder på fordon och byggnader,samt andra kriminella handlingar,nämns sällan eller aldrig !!! Skall man tyda det så att dessa AFA-grupperingar,är från regeringshåll acceptabla ???

    SvaraRadera
  31. Hej Carina-Fina!
    Det du skriver är helt rellevant med verkligheten.Som jag ser kommer det mycket kommentarer från förnekare,mindre vetande och okunniga och fler blir det säkert.Vi är dock många som vet och med öppna ögon ser vart Sverige är på väg så därför, tack för ett nyktert och insiktsfullt inlägg!

    SvaraRadera
  32. Niklas:
    I vårt land finns sedan hundra år olika kristna sekter,var och en salig i sin tro...Tror att vi båda har råkat ut för Jehovas Vittne,men tackat nej....Men det finns ju också sådana svaga individer i vårt land,som gärna följer villfar
    elsen.Om du nu finner denna kvinnorföraktade totalitera mansstyrda religion,up to date" är det din sak.Men sök inte att indoktrinera andra till denna extrema och till stor del mycket farliga religion,att följa dig.Förstår inte att okunnigheten kan vara så enorm,som dagligen framgår i Sverige.Samtidigt spränger dessa extremreligösa oskyldiga människor i luften..över västvärlden.Likväl finner man de som försvarar deras beteende !!! Ur led är tiden !!!

    SvaraRadera
  33. Islamisterna tar små steg åt gången. Och vi märker ingenting. Slutligen när dom äger byggnader över hela landet och har hjärntvättat stora delar av befolkningen så kommer kraven utökas, tex att islam ska ha större inflytande i politiken. Redan nu om dom startade ett islamist-parti och övertalade alla muslimer att rösta på detta så skulle dom håva in kanske 5% och bli lika stora som SD.

    Det blir spännanande att se vad som händer när nu snart den stora pk-dagen är här (Sveriges nationaldag) Då brukar mångkulturen hyllas som aldrig förr samtidigt som de Svenska traditionerna ska bannlysas

    SvaraRadera
  34. @ ingvar
    Om du kan lita på propaganda kanalen Russia Today mer än på SVT, då vet jag att du också litar på propaganda kanalen Press TV.

    Javisst SVT har inga nyheter, men att sjunka så lågt och tro på dessa kanaler säger allt om dig.

    SvaraRadera
  35. Jerry, Jerry - SVT ljuger totalt ogenerat. Liksom (nästan) resten av journalistsverige. Det krävs inte mycket källkritik för att se det. Inte mycket tid heller om man har den minuten att lägga på engagera sig. Men det är lättare att leva i sin bubbla. Jag vet, jag gjorde det länge själv.

    Som man läser får man intryck, man måste lägga tid på att sålla o förstå relationerna mellan de fakta (man tror) man ser.

    Att jag litar mer på Russia Today än SVT betyder inte (jag menar) att RT är tillförlitligt.

    Du gör som så många andra, läser in egna tolkningar o värderingar. Den första källkritik man måste ha är mot sig själv.

    /ingvar

    SvaraRadera
  36. Du lade förresten till Press TV ..... något som inte ingår i *min* lilla, lilla värld av informationskanaler.

    Jaja, egna tolkning och egna tillägg gör kanske livet lättare att leva.

    /ingvar igen

    SvaraRadera
  37. @Carina-Fina: Inte här i Sverige nej, men det ger den saudiska regimen mer pengar till att upprätthålla sin förtryckarapparat.

    Homohetsare och kvinnoförtryckare förekommer inom alla de abrahimitiska religionerna. Undantaget är Svenska kyrkan som styrts av politiker och därför har tvingats anpassa sig till rådande samhällsnormer.

    @Lars Å Månsson: Ja, det stämmer att vissa vänsterextrema grupper ibland kallar alla sina motståndare för nazister. Man bör dock komma ihåg att dessa grupper enbart stödjs av ett minimalt antal svenskar. De flesta motståndarna till nazism och nationalism (eller vad de nu vill kalla sig) sympatiserar inte med dessa, även om det är de som syns mest!

    SvaraRadera
  38. @ ingvar igen
    Läs innan du svarar - "Javisst SVT har INGA nyheter"

    Observera att påståendet "Du gör som så många andra, läser in egna tolkningar o värderingar." har inget att göra med tolkningar! är inkorrekt, jag tolkar inte dig!

    "..att sjunka så lågt och tro på dessa kanaler säger allt om dig.", det är en ÅSIKT!

    SvaraRadera
  39. @ Andreas
    Du ställer frågan;
    Ær det så svårt att se att muslimerna håller på att bli det judarna var på 30-talet?

    Menar du att judarna är inte lika hatade IDAG som på 30-talet?

    En HALAL muslim är en muslim i Sverige som har undertecknad STOPP FÖR SHARIA!
    http://www.petitiononline.com/swsharia/petition.html.

    Undertecknar de inte petitionen så är de HARAM för Sverige.

    SvaraRadera
  40. @Jerry
    Jaja, det blir säkert bra. Bara du är nöjd.

    /ingvar

    SvaraRadera
  41. 42 kommentarer hitills inte illa.Ser att olika åsikter har kommit till tals i sann demokratisk anda.Jag bor i GBG men inte där mosken är tänkt att byggas.Idag var jag till Gnosjötrakten och såg en bilutställning som tidningen Teknikens värld hade och på vägen dit mötte jag flera polis/kravallbussar och på vägen hem så mötte jag dom också.Så nu förstår jag vad det var frågan om.Har egentligen ingenting och tillföra debatten,men konstaterar att yttre vänstern som för i tiden var motståndare till all sorts religion tydligen inte är det längre.Men att vilja störta en demokratiskt vald regering är väl ändå att ta i? /Petter

    SvaraRadera
  42. Att den är demokratiskt vald betyder inte att den är demokratisk i sig.

    De gör vad de kan för att undertrycka oliktänkande. Tja, det är min åsikt :)

    /ingvar

    SvaraRadera
  43. Så är det Ingvar, man både kan och ska ha olika åsikter även om jag inte riktigt håller med dig så respekterar jag dig./Petter

    SvaraRadera
  44. Petter, jag kan välja att skriva ett mesinlägg som ingen läser.
    Jag kan också välja att skruva till formuleringen av mina åsikter så att flera, flera hundra, snart tusen, vill läsa dom, som idag.
    För mig är valet enkelt.
    Håller fö med Ingvar och Hellboy. Nyval!
    OBS detta kommer från en mycket besviken borgerlig livstidsväljare. Tills nu.

    SvaraRadera
  45. Jovisst Carina förstår jag att du vill skruva upp/provocera lite i debatten.Men så länge en regering får igenom(som nuvarande) det mesta av sina förslag finns ingen anledning till nyval.Det finns nog en hel del sossar och kommunister(jag är ingetdera)som vill ha nyval,fast av helt andra skäl än tex SD-are naturligtvis.Förresten synd att Thorsten är "offline"i helgen han hade nog kunnat skruva upp denna debatt ytterligare,det hade nog blivit uppåt 100 kommentarer eller vad tror du Carina?/Petter

    SvaraRadera
  46. Bloggade också om demonstrationerna idag och lade upp lite bilder. http://www.hesperus.nu/?p=875

    SvaraRadera
  47. Eller så tycker Thorsten det börjar bli lite för hett....måhända??;)
    Som vanligt är det vänstergrupperna som står för våldet i samband med demon i Göteborg.
    Notan borde dessa grupperingar stå för.
    Hoppas bara att det blir frihetsberövande och kännbara straff utdelade för en gångs skull.

    Grattis Carina till allt strålkastarljus idag!Tydligen var det ett brännbart ämne;)
    Nu blir det intressant att läsa PK-pressens slingrande,omskrivande och osanna beskrivning av dagens händelser.

    /HellBoy

    SvaraRadera
  48. Thorsten Schütte2011-05-22 18:36

    I vilket fall så är ju moskén nästan klar. Och det är väl bättre att muslimer samlas i fräscha nya lokaler som även allmänheten känner sig lockat att titta in i än i sunkiga källarlokaler, kan tänker mig att radikalismen lättare frodas där! Kom förresten precis hem från en härlig helg off line vid stugan, vilket framöver gäller de flesta helger och ofta även mina lediga onsdagar. Så jag blir under sommaren en mera opålitlig bloggkommentator!

    SvaraRadera
  49. Ja jag läste just om det att mosken är iprincip klar.Tydligen var det inte sverigedemokraterna utan nationaldemokraterna som demonstrerat mot mosken. /Petter

    SvaraRadera
  50. Thorsten Schütte2011-05-22 20:03

    Pacta sunt servanda - avtal ska hållas. Om staten nu har accepterat moskén, då kan den, även om det skulle vara välmotiverat (den diskussionen håller jag mig utanför för mitt blodtrycks skull) inte i elfte timmen drar tillbaka tillståndet. Den upprördhet det skulle utlösa vore helt enkelt förfärlig. Och vad skulle man göra då med byggnaden? Bättre att för nya moskéer ställa högre krav på hur finansieringen går till!

    SvaraRadera