fredag 20 maj 2011

En bild säger mer än tusen ord.....



Men inte ens om Jesus, Muhammed och Jahve återuppstod från det döda som förhandlare, skulle Netanyahu och Mamoud Abbas nånsin lyckas komma överens.

DN
Svd expressen

4 kommentarer:

  1. Ulf Hjertén2011-05-21 07:58

    Att Obama skulle lyckas med miraklet att få Netanyahu och Israels hökar att förstå att deras ockupation av Palestina med dessa synnerligen provocerande bosättningar är olaglig och stötande, det var väl ingen som vågade hoppas på. Men heder åt Obama. Han är den förste presidenten som vågat vara ärlig och tala klarspråk. Vad det får för följd rent inrikespolitiskt är en smula osäkert, men förhoppningsvis förstår den kapitalstarka judiska påtryckargruppen i USA att han har rätt. Men inte får presidentens skyddsvakt Secret Service mindre att göra. Obama lever farligt. För många amerikaner är Israel himlen och Palestina helvetet.

    SvaraRadera
  2. Tydligen finns det två stater som har full immunitet vid Domstolen i Haag..USA o.Israel, alla andra stater och dess ledare ställes här inför "rätta".Oftast i rena skådeprocesser,visar de upp sin segerjustice..
    Mer än mig som detta sedan år står upp i halsen för ???

    SvaraRadera
  3. Instämmer i all beundran för "min" president, och må han och hans familj ha allt skydd, och lite till, som situationen kräver.

    SvaraRadera
  4. Thorsten Schütte2011-05-22 18:56

    Håller med Dig Lars, i längden skulle både USA och Israel vinna på att bli länder som alla andra!

    SvaraRadera