onsdag 18 maj 2011

Kahn-Strauss, Schwarzenegger och......nu - .Kalle Anka!!!!



Skadestånd till kvinna efter att Kalle Anka tafsat på hennes bröst på Disney World, Orlando.
DN

7 kommentarer:

  1. Är det så kinkigt? Det är ju bara en anka?
    /B-M

    SvaraRadera
  2. Thorsten Schütte2011-05-18 17:24

    Tvärtom, B-M, skulle jag tro. Att utsätts för en sådan attack under dessa omständigheter i ett område som ska vara på barnens villkor, måste kännas extra förnedrande!

    SvaraRadera
  3. Väldigt förhastade slutsatser att anklaga "Ankan". Om jag får dra en lika snabb slutsats så är det en olyckshändelse och tjejen som vill ha skadeståndspengar. Ingen vet säkert, men man ska fan inte anklaga någon rakt av på det här viset.

    SvaraRadera
  4. Vad ska man göra då om nån antastar en, och rör vid ens privataste delar på ett grovt och förnedrande sätt?

    SvaraRadera
  5. Då tycker jag att man kan ge den personen på flabben,vråla inåtta helvette och sedan lägga benen på ryggen. (ursäkta min franska/skånska)
    ;) Eva-Marie

    SvaraRadera
  6. Thorsten, ursäkta, men jag försökte mej på ett litet (malplacerat) skämt...men i dessa tider har sanningen många ansikten.
    /B-M

    SvaraRadera
  7. Thorsten Schütte2011-05-19 08:36

    B-M, jag förstod skämtet. Men just det ytligt komiska gör det ju dubbelt bevärligt mot offret. I rättvisans namn måsta man dock också notera, att den kraftiga minskning i rörelsefrihet och synfält som det klumpiga Kalle-Anka-utstyret ger den stackars personen därinne kan leda till att man griper "fel", t ex om man är ovan och tappar balansen och instinktivt greppar efter närmaste föremål, även om det råkar vara ett bröst...

    SvaraRadera