torsdag 19 maj 2011

Redan, Olofsson.


”Sverige sämst på att ge invandrare jobb”
Trots diverse åtgärder och diskriminerande åtgärder gentemot svenskar uppges Sverige vara det land inom OECD som har störst skillnad i sysselsättningsgraden mellan inrikes och utrikes födda.

- Det är inte acceptabelt att vi har så många invandrare som står utanför arbetsmarknaden, säger näringsminister Maud Olofsson (C).

I hate to brake it to yoy, Måddan, men att ta in hundratusentals fler och fler och fler kommer inte att hjälpa upp situationen.

SvD PI expressen

2 kommentarer:

  1. Tvingas kanske liksom Danmark,att i en löpande takt,erbjuda 30.000:- DK till varje som återvänder frivilligt till sitt hemland.I vårt grannland har man inte förstått vilken tillgång de nya är för "Drottning o.Fosterland".De stora ekonomiska vinsterna med massinvandringen,tar tydligen slut vid Öresunds strandkant.Annars såg jag nu på morgonen ett tältläger,med Nomader i Somalien,som gärna enl ARD skulle vilja bosätta sig i Norden.....

    SvaraRadera
  2. Kanske en ide Lars,men jag tror det kan bli så att folk kommer hit(kanske många fler än nu) för dom vet att dom får pengar om dom lämnar Sverige när dom väl har flyttat hit. /Petter

    SvaraRadera