måndag 16 maj 2011

Ironiskt, pengachefen!


Det är rätt ironiskt. Den här mannen som åtalats för våldtäkt är pengachef på IMF, en organisation som har anklagats för massvåldtäkt av fattiga länder.

DN
SvD Expressen
Aftonbladet

9 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-05-16 21:42

    Ja, det här är mångfacetterat. Jag har redan i kommentarer på annan ort sett vidriga antisemitiska inlägg med utgångspunkten att DSK är jude. Sedan är det även så att han av främst USA ansågs som för mjuk och europeisk IMF chef, hans sorti kan leda till ännu hårdare nypor mot fattiga länder.
    Verkligheten är tyvärr aldrig enkel!

    SvaraRadera
  2. Om jude eller ej,visar denne man i varje fall en kvinnohatande attityd likt islamisterna.Har det kanske med ursprungsländernas placering på vårt klot ??? Sen undrar man också hur en så sjuk man kan dölja sin sjukdom...och väljas till en av kapitalismens högsta poster !!!Eller finns det allt för få ur detta folkslag,för att man skall kunna besätta o. styra samtliga viktiga poster???

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-05-17 09:23

    Lars, det har nog inte ett skvatt med folkslaget att göra, mansgrisar finns överallt. Jag behöver bara påminna om mina smärtsamma erfarenheter med min f d pursvenska chef.

    SvaraRadera
  4. Thorsten:
    Nu tycks du åter ha en bestämd mening....Men nog ar det väl så,som du igår skrev om Kongo.Råder inte liknande inom islam??(mannans rätt över kvinnan)Eftersom judarnas land ligger inkilat bland dessa arabländer,kan väl misstanke uppstå om smitta över gränserna.Israels f.d president dömdes för en månad sedan till 7 års fängelse,just för ett sådant våldtäktsfall !!!!Till slut "pursvenska" svin finns gott om,men därför bör man ju inte utöka genom att importera andra länders likar !!!

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-05-17 10:21

    Jag skulle tro att DSK tillhör ett sedan länge assimilerat ock sekulariserat släkt av franska judar, så detta borde inte vara en faktor. Patriarkala drag finns inom judendom, kristendom och islam och inom alla tre religioner hanteras detta i dag på mycket varierande och inte alls enhetliga sätt.
    Och det jag sktev om Kongo pekade just på att väldtäkt som vapen är tyvärr mycket vanligt i konflikter, att det inte är bunden till bara Afrika kan de många tyska kvinnor intyga som i slutskedet av andra världkriget voldtogs av soldater främst från Sovjetunionen.

    SvaraRadera
  6. Vad i all sin dar har DSK:s eventuella religiösa bakgrund för betydelse?

    /Öbon

    SvaraRadera
  7. Öbon:
    Du har rätt religös bakgrund har knappast med det hela att göra..Troligare de olika folkslag
    som finns på vår jord..En del är födda för att tro sig skulla härska och förnedra,andra knäböjer för dem,men jag föraktar deras höga egotankar och girighet..och i mån motarbetar dem.

    SvaraRadera
  8. I det här fallet tror jag mannen är galet maktförblindad.

    SvaraRadera
  9. Thorsten Schütte2011-05-17 12:59

    Israels f.d president dömdes för en månad sedan till 7 års fängelse,just för ett sådant våldtäktsfall - det här hedrar rättssamhället Israel (åtminstone när det gäller behandlingen av sina egna, palestiniernas öde är en annan femma). I vilken diktatur hade detta varit möjligt, eller, för den delen, Berlusconis Italien?
    En del är födda för att tro sig skulla härska och förnedra, - Icke alls, vi människor är för unga som art för att systematiska skillnader i socialt beteende skulle ha kunnat evolveras!

    SvaraRadera