tisdag 17 maj 2011

Muller kom och bad om ursäkt för att han var orakad, eller hur var de nu?


Det var en gång en holländare och en ryss.
Och jag bara undrar var är Bellman?
Nä, ärligt talat, jag är verkligen uppriktigt superimponerad över de enorma ansträngningar som de båda herrarna gör för SAAB.
Inte för att jag förstår varför, men dom brinner verkligen.
Addicted personalities?
-Bara en gång till, nästa gång, då, j-ar då sitter det!

Dags för AB, Anonyma Businessmen?

SvD
DN
aftonbladet
Expressen

3 kommentarer:

  1. Så som VM arbetar borde fler arbeta. Har vi blivit så lata, dästa och bekväma i Sverige att vi förundras över att vissa personer gör ordentliga dagsverken och tar sin uppgift på allvar när det krävs och skippar Rotarylunchen eller golfrundan?

    SvaraRadera
  2. Det ligger mycket i det du skriver!

    SvaraRadera
  3. Är ingen expert men det är ju uppenbart att, när underleverantörerna vägrade leverera pga försenade/uteblivna betalningar,så hade saab sannolikt under en längre tid sett pengarna rinna allt snabbare ur företaget.Får intrycket att Victor muller blundade för detta och bara pratade om nya modeller(en del av dom enbart på planeringsstadiet)och när det omedelbara konkurshotet var ett faktum insåg han att det nog behövdes fler finansiärer.Framförhållning och krishantering verkar inte vara Mullers starka sida.Sant är att det kan vara bra att jobba hårt för det man tror på,men det måste också vara någon mening med det . /petter

    SvaraRadera