lördag 22 juni 2013

Klok som en - katt???


Ny kattras - pudelkatt, en special för alla här som inte är bara hundbitna, som jag.

Fast. 

Idag när jag packade och bar ner de enorma tvätt-bagarna till båten, kom vännen Zudden, som lärt sig vad det betyder. Han la sig mitt i, och markerade att vad som än hände så skulle han i allefall följa med matte. Björn försökte få honom att följa med upp till huset och Zäta. Men icke-sa-Nicke. -Inte utan min matte, sa Zuddens hela kroppsspråk. 

Så Björn fick ta fram stora ledarrollen, och Zudden slet sig ovilligt från mig och tvättlasset, tog fyra tveksamma steg, vände sig om och tittade alldeles övergivet på mig. Fyra nya steg och sen de brunaste ögon som modfällt tiggde och bad igen . Och så fortsatte det, medan jag stålskodde mitt ömmande hjärta, och gjorde vad en stark kvinna måste göra. Åka in och tvätta. 

Så skulle aldrig en katt göra. Inte ens en pudelkatt, tror jag.


Kan inte nån bara berätta för honom?

Zigenare på nyheterna, som försörjer familjen och betalar hyran med medel de får genom att "tigga, spela musik, och sälja hemlösas tidning", kan inte förstå varför alla andra människor i Sverige, Tyskland, England och Frankrike "nedvärderar dem" - de är ju bara normala människor.

Tänk så sataniska och elaka vi är - utan någon som helst anledning.

Jag vill se hela EU gå under.


Ny mätning visar "våldsamt" danskt EU-motstånd.Hela 39 procent av danskarna önskar att Danmark ska lämna EU. 

Jag är inte ondsint av mig. Men att få uppleva de pretentiösa EU-bluff-politikerna längst bak i arbetslöshetskön - det skulle bereda mig en våldsam lyckokänsla.  

-Bit i den bittra verkligheten ni skapat för oss!

Amerikas köksdrottning Paula Deen avrättas offentligt,

efter att hon först förlorat sin TV-show för av att hon använt N-ordet. Inte bara en gång, utan FLERA gånger. Hon är verkligen så rökt. Hennes offentliga vädjan om förlåtelse här, räcker inte. Hela folket är skakade, vill se henne i aska och fjädrar och svältande för resten av livet, inlåst i en bur utan nyckel. No mercy. 

Och nu börjar letandet i det förflutna, vad kan hon ha sagt och gjort för extremrasistiskt tidigare i sitt liv, mon Dieu. Det här är ett amerikanskt drev som kan få aftonblaskets förföljelse av oliktänkande att framstå som en futil droppe i oceanen. 

Jag menar, det är ju inte som att försöka köra ihjäl en mamma med barn, sparka ner  gravida, deras små barn, eller misshandla åldringar medvetslösa. Det här är ett riktigt brott.


Obamas nya bästa vänner är inget att skoja med.



En mor i Aleppo's Shaar distriktet såg när en bil med syriska rebeller körde hem hennes blodigt misshandlade 14-årige son.  Hon skrek i fasa till sin man, att de kommer för att döda din son, kom, kom, kom! 

Mamma var på trappan när hon hörde första skottet, och vid ytterdörren när hon hörde andra skottet. - "Det tredje skottet såg jag." Mördarna ignorerade hennes avgrundsvrål, gav henne bara ett ont öga när de satte sig i bilen igen. 

A Syrian rebel fighter wearing the jihadi headgear carries a machine gun: Many foreign fighters, drawn to the opportunity to fight for their faith, are now based in the city, where they have formed their own brigades- "När de for iväg körde de över min sons arm, medan han låg där döende!"

Den 14-årige Mohammed arbetade på familjens café när han begick sitt livs misstag. En gäst bad att få en kopp kaffe, men ville betala senare, då svarade Mohammed sturskt : '"Jag skulle inte ens ge profeten Mohammed kredit om han kom hit idag."

Två män som hörde kommentaren, marscherade till cafét och släpade med sig den högljutt protesterande pojken, slog honom sönder och samman, satte en säck över huvudet på honom, och körde hem honom till sin familj där de avrättade honom.

daily mail

Oh what a beautiful morning!

Sentio 13 20 juni 2013.

Hang-over idag?

Ta dig ett choklad!


Kvinnoförakt. Ett förakt för hälften av alla människor, hur ska det nånsin gå att förstå.


Mer än en tredjedel av jordens alla kvinnor kommer att tvingas uppleva fysiskt eller sexuellt våld någon gång i sitt liv.

WHO visar att relationsvåld är den vanligaste typen av misshandel, och drabbar 30 (!!!) procent av alla kvinnor. Konsekvenserna av våldet varierar från blåmärken, öppna sår och brutna ben till graviditetskomplikationer, psykiska problem och socialt handikapp.
Experter säger att akuta direktaktioner är absolut nödvändiga för att lösa detta globala hälsoproblem.

Jag tänker först att alla män borde behandla varje kvinna som sin mor, syster eller dotter.
Fast. 

Sen kom jag på att det är ju just det dom gör.

fredag 21 juni 2013

Vad är det med de nyinvandrade. Är dom kleptomaner eller har dom bara hybris?

Kurdo Baksi och Zoran Alagic anser att "midsommarafton de facto borde bli den nya nationaldagen", som "en hyllning till det öppna, inkluderande och mångkulturella Sverige".

Vad är det med dom svartmuskiga, kan dom inte se oss och unna oss glädjen av en enda dag om året? Vad då inkluderande midsommarafton, vad då hylla mångkulturen? Är herrarna trånghuvade?? Eller har Reinfeldts underdåniga inställning givit dem missuppfattningen att de svenska invandrarna är de som jorden kretsar kring?

De historielösa tog lillfingret nu vill de sno allt, men har uppenbarligen ingen susning om varför vi svenskar dansar små grodorna runt en midsommarstång idag. Vilket överhuvudtaget har absolut noll med dagens massinvandring att göra.

De två skriver att gamla och "nya svenskar har berikat samhällslivet". Och det är sant.
Men ännu sannare är att de nya svenskarna har reducerat våra trygga liv till ett liv i ständig utsatthet och evig skräck. 

Det är inget att fira. Och definitivt inte på vår traditionella midsommarafton.



Politiker fick hela Ystads kommunfullmäktige att svimma.


Den politiska vilden :
– "De ensamkommande flyktingbarnen, som man inte ens med bästa förmåga kan kalla barn, banar väg för Sveriges undergång som självständig nation. Kommunerna i Sverige är utsatta för något av en invasion". Och fullmäktigeledamöterna ur de andra partierna drog efter andan.

Men vilden fortsatte:– "När de är tillräckligt många kommer de att ta över. Och det kommer de att bli. När svensken producerar två barn producerar de semitiska folken sju-åtta barn".
Kommunfullmäktige hickade, fläktade sig, ögonen poppade ut ur ögonen, öronen fladdrade och de singlade ner med allvarliga tics på marken, en efter en, tills ordförande Matts Johnsson (FP) avbröt den politiska vilden – "på formella grunder".

Vi svenskar ska inte behöva åka på semester längre.


Den värmlänning som är intresserad av att möta människor från andra kulturer behöver inte lägga pengar på en resa till andra sidan jorden. Så gulligt! Ett initiativ från länsstyrelsen ger nu intresserade värmlänningar möjlighet att träffa nyanlända från världens alla hörn. Så snällt! 

Initiativet kallas #överenkopp och syftar till att skapa möten mellan värmlänningar och människor som just kommit hit från ett utomeuropeiskt land. 

Fast det är nog inte så många andra än de svenska terrorister som förekommer i världspressen, som har nåt slags semesterplaner på Irak, Afghanistan och Somalia.

Viktors snapsvisor måste bara sjungas idag!

Viktors politiska snapsvisor 2013.         
Miljöpartiet
Gustavs sommarvisa(Melodi: Idas sommarvisa)
Du ska inte tro du får Rosenbad Ifall inte jag håller med

För jag ska bestämma och vet du vad Det här blir mitt enda besked

Jag gör så att du får regeringsmakt Om du blir min marionettJ ag skriver en liten regleringsakt Som du skriver på, det blir lätt.

Jag river ditt kraftverk i bäcken För vinden ska fixa vår el Jag har massa svalor i säcken Men flygplan ska bort, de är fel Om du ger oss fina departement Som funkar med elallergi Med friår och soldrivna element Då kanske, till sist, blir det vi

Massinvandringen är ett stort oöverskådligt problem. Det ser och begriper alla.

Utom dom blint manipulerade. 

Den vanligaste motberättelsen är Reinfeldts att ”invandringen behövs för att klara välfärden”.
En andra motberättelse i partiledardebatten säger att ”utan invandrare stannar Sverige.

Den sista motberättelsen hävdar att ”invandrare byggde Sverige”.
Men nu skriver dn att "starkare motbilder" behövs mot verklighetens invandring med den ökade kriminaliteten, utaförskapet, raskravaller och raserad välfärd. 

Jaaa, tänk, tänk, tänk. 

Vad ska dom kunna hitta på nu då? Argumentet behöver inte vara hållbart, eller ens sant  - det räcker om politikerna och statsmedierna kan få några idioter att tro på det.

Ut och dansa små grodorna, njut av matjessill, nypotatis och gräddfil. Sen jordgubbar med glass - det är vår dag idag!

bild från annat år.

torsdag 20 juni 2013

Tur för Calle Sjönells livhanke att han inte sa muslimer.

Den svenske feministen Calle Sjönell har blivit kreativ chef på reklambyrån Ogilvy i New York. Nu berättar han för Dagens Media om sina planer på att "kicka några gamla gubbar" från det prestigefulla bolaget, i syfte att ge plats åt tjejer istället.  

 

Amen.


Väktarna i Norge rasar.Våra länder och lagar är inte gjorda för andra kulturer.


 Butikssnatterierna ökar med raketfart, människor bara går in i en affär, tar vad de vill ha - och går ut igen. Ledare i väktarbolagen är vansinnigt frustrerade över polisen som så ofta låter tjuvar gå. Vi serverar tjuvar på silverfat , men polisen släpper dem.....

 – När risken är så låg för att bli gripen och straffad, så fattar ju vem som helst att kriminella trivs och vill stanna i Norge. 

Förtvivlade väktare - snacka om meningslös yrkesroll.

NRK


2013 - tidens melodi är en dyster sorgemarsch.

Folk protesterar och demonstrerar fredligt mot sinnessjuka politiker. De kämpar för livhanken, vill behålla sin möjlighet att försörja sig, ha råd att bo, äta sig mätta, fostra sina barn, leva i fred med vackra grönområden i miljön runt omkring. 

Och möts med vapen.Grekland, Turkiet, nu Brasilien......



onsdag 19 juni 2013

al Quaida bombar FN.



MOGADISHU, Somalia — Sju självmordsterrorister med koppling till al-Qaida attackerade idag FN-basen med en bomb, som dödade minst 13 personer. 

Men! 

Har inte alla deras svenska kusiner berättat för dem att det är FN som så snällt betalar alla deras bidrag och försörjer dem så de slipper arbeta ??

Jag har stor förståelse för brasilianarna.


Att spendera astronomiska summor på fotbollsVM, sommarolympiad och annat oönskat, medan massorna måste leva under fattigdomsgränsen borde göra de flesta människor topp tunnor rasande. 

Utom svenskar som dignar under samma politiska idioti.

På nåt vis tror jag inte det funkar här i Sverige.

Kinesiska hår-strumpor till alla kvinnor! Det här måste vara den mest besynnerliga metoden för att försöka hålla aggressiva perversa män borta.

Tror dessvärre våldtäktsmännen i Sverige bara går igång extra hett på de här ludna benen.


De kränkta kör brutalt över offren en gång till.


En ung mamma med sin lilla dotter i bilen, prejades brutalt av vägen för att algeriern som hon körde om kände sig kränkt av hennes omkörning. Vi har läst det, och vi har sett och upplevt det överallt och mest i Landskrona, hur de kränktas skara använder bilen som kalashnikov. 
Exakt samma sak har hänt mig, jag har berättat det förut, en kvinna iklädd hijab, med en liten son i bilen, prejade mig. När hon kom gående mot min bil vevade jag ner rutan - då drog hon till mig med världens orre, gick och satte sig i sin bil och körde iväg. Jag satt helt förstenad. - Hon slog mig!!!!  Barnet lärde sig hur man behandlar svenskar.


I vår kultur följer vi budordet du ska inte ljuga, men det budordet existerar dessvärre inte i alla religioner och kulturer. Så efter att först ha utsatt kvinnan och barnet för mordförsök, kommer nu historierna som vi fått vänja oss vid, och som kör över offret en gång till:

– Vi skulle bara göra en vanlig omkörning när föraren "tappade kontrollen" och "råkade krocka" med hennes bil. Vi skulle aldrig skada någon med avsikt......Vi är glada att vi lever men känner oss orättvist behandlade när vi utpekas som kriminella människor.
Varför föraren tappade kontrollen över bilen går inte att förklara – Jag gissar på punktering, säger en av männen. 

Yeah, right.


GD

Jag tycker Urban Ahlin själv ska dra till Syrien och strida för "fred".

Regeringen gör fel när den inte skickar en svensk FN-trupp till Golan-höjderna, menar Socialdemokraterna. Partiets utrikespolitiske talesperson Urban Ahlin vill absolut
skicka de få svenska soldater vi har kvar till de beväpnade kannibalerna.



TV4

Här talar Tino Sanandaji, forskare i nationalekonomi vid Institutet för näringslivsforskning. Reinfeldts politik ter sig givetvis som rena mumbo-jumbo.


Lyssna! 


Varje ord är kunskap.

Värt att tänka på.


tisdag 18 juni 2013

Hattidningen aftonblasket använder sin megafon för förtal och nedsvärtning av sanningssajt.



Riksdagsmannen Kent Ekroth har upplåtit ett bankgironummer för sanningsssajten Avpixlat, detta för att vi svenskar ska ha tillgång till alla de nyheter och fakta som svenska hat- och propagandamedia döljer för oss.

Jag har länkat till Avpixlat ovan - gå in och läs alla som inte redan gör det - och döm själv.

Jag är tacksam varje dag för Kent Ekroths insatser och Avpixlat.





aftonbladet

Idag kan man inte så noga veta.


En stor räddningsinsats drogs under tisdagseftermiddagen igång efter ett larm om en sjunken båt utanför Dalarö i Stockholms skärgård. Vittnen hade sett hur vattnet betett sig konstigt och bubblat, dessutom hade "flytvästar och väskor" setts flyta omkring.

Helikopter, polis, ambulans och dykare skickades ut. Mätbåtar skickades också ut för att kunna avgöra om någon sjunken båt fanns på botten.
Strax före 19-tiden avbröts sökinsatsen, utan att man hittat någon båt. Däremot  några sop-
påsar.

Men det kunde lika gärna ha varit människor.


Valpfabriker för blåsta svenskar. Var är Mikael Karlsson och hans militanta naturskyddsförening?

Valpar föds upp under obarmhärtiga och industriella former i Polen och smugglas till Sverige. Tikar föder kull efter kull tills de till slut dör av utmattning.  

Svenska "barmhärtighetsfamiljer tar hand om" de små valparna - till en kostnad av runt 10 000 kronor per valp.

Vilken avans! 

Vem bryr sig om djurliv i Sverige, vem kör djurskandalsdrev i statsmedierna.  Såvida det inte är en varg. 

Ty det är med djur som med människor i vårt land. Vissa får kosta alla pengar i världen. Medan andra helst kan trilla ner och dö.

                                                                                       Junselevargen räddad till livet för 7,4 miljoner kronor.

expressen svd dagbladet

Hurra, hurra! Firning gånger två idag.

Grattis världens Zuper-Zäta idag 2 hela år, och den älskade Björnen på namnsdagen!

  Världens bästa Zäta! Igår när vi hade 30 gäster på ön, lyckades Zudden, alias Houdini, vräka ner den fastspikade grinden och ta sig ut från privathuset. Typ "vill ni se en stjärna"- gjorde han livfull entré till avecen och förväntade sig lyckligt stående ovationer. Kvar vid den omkullvälta grinden satt den enastående labradoren Zäta, och väntade lydigt på tillåtelse. Vilken godis-tvååring!!


Ali al Djaber är klipskare än Ullenhag/Romson/Reinfeldt och hela etablissemanget tillsammans.


Ungdomar i förorten skickas på religiösa läger utomlands - och kommer hem med förakt för demokratiska värderingar.
Varningen kommer från fritidsledaren Ali al-Djaber, själv troende muslim.
– Jag har förlorat många ungdomar, säger han.

Ali al-Djaber blev inte överraskad över att det hände.
– Upploppen för en månad sen var bara en försmak av det som kommer att drabba Sverige. Ungdomar som känner utanförskap och radikaliserade unga är en tickande bomb, säger han.
Ali pekar på tre riskgrupper:
Ungdomar i trångbodda familjer - och de är många - som har svårt att vistas hemma för att göra egna aktiviteter eller plugga.
Ungdomar, vars föräldrar är långtidsarbetslösa, som saknar hopp om framtiden.
Ungdomar som är födda i Sverige, men som inte känner tillhörighet till det svenska samhället.
Den sista kategorin gör honom särskilt oroad. Det har hänt flera incidenter som tyder på att unga glider ifrån demokratiska värderingar, säger han. När de är tillbaka från lägren och deltar i våra aktiviteter vägrar de sitta tillsammans med ungdomar som har en annan tro. Att umgås över religionsgränser räknas som "satans verk" tror de. 

Så befriande. En klartänkt man med stora kunskaper och livserfarenhet vågar och kan berätta för de gränslösa eskapisterna det som alla vi andra fattar. 

Utan att hatas och bli kallad rasist. Eftersom i Sverige kan inte muslimer vara rasister.





-" ZZZZZzzzzzzzZZZZZZzzzzzzzZZZZ..."

Just köpt ny TV?


Den är redan ute,
 HD, 3D, glöm det! Nya bildskämar upp till 15 gånger skarpare betyder bilder som är lika klara som riktiga livet. 
Ultra-High Definition TV - UHD -  levererar ultraklara bilder, så färgrika, så krisallklara, så realistiska. Nuvarande apparater har två miljoner pixels, medan UHD-skärmar har åtta miljoner. Experterna påstår att i framtiden kommer vi att ha stora bekymmer med att skilja våra livs levande minnen - från det vi sett på TV.En 84-tums Sony kostar idag £24,000, men bilderna är så bra att experterna tror att dessa apparater kommer att helt revolutionera tittandet bara under de närmaste få åren.Tillverkarna sätter sitt öde i en potentiell enorm utveckling, och att vi alla kommer att vilja byta, precis som från svartvit till färg, från tjock till platt.Verkliga revolutioner inom TV händer inte ofta.

Ändå känns det som om detta inte är nånting jag har längtat efter.  Jag har suttit här rätt nöjd, och känner redan att jag inte under några omständigheter vill ha in Ullenhag och Reinfeldt , för att inte tala om Romson och Lööf, närmre in i mitt liv. Blotta tanken på att jag inte skulle kunna skilja mitt eget liv från deras, är direkt skräckinjagande.



Over the hill?

Hatar du stökiga barer och restauranger?
Läser du det här iklädd tofflor hemma hos hon-vad-hon nuheter?
Har du ett glas lådvin på gång och tittar på Halvåtta hos mig? Tappat kontakten med det senaste i vardagsteknologin? Glömmer folks namn?Om du nickar, och det känns lite stelt i nacken, då håller du förmodligen på att bli gammal.

 
Vi tycker om att tänka på oss själva som unga men här kommer 50 signaler som vi inte kan ducka för.








Och osökt kommer jag att tänka på änkan som begravde sin älskade man och livskamrat. Hon talade med begravningsförrättaren, och nämnde att hon själv var 96 år, -"så det är väl egentligen ingen idé att gå hem."

DNs slutledningsförmåga svajar värre än en radiomast.


DN ger oss skakande insyn i Reinfeldts älsklingars liv, de "svenskar"som migrationsverket åker och hämtar hit.-"Det är skrämmande att lyssna på ”Bilal”, en svensk som rest till Syrien för att kriga mot Bashar al-Assad. Han tycks närmast njuta av tillvaron som jihadkrigare.Han ska begrava sina fiender levande, han njuter av striden och vill inte veta av något demokratiskt Syrien: ”Bilal” slåss för en grupp med kopplingar till al-Qaida och målet är en fundamentalistisk muslimsk stat med sharialagstiftning. ”Jag sa till min kompis: Vad har jag gjort i mina 22 år, jag har slösat mitt liv på att inte gå ut och kriga.”I samma inslag berättar en sorgsen Säpoanalytiker att det inte är mycket man kan göra för att stoppa dem som bestämt sig för att döda för sin tro."

Att byta ut befolkning från fredlig till krigisk må vara en del av Reinfeldts bisarrt sjuka plan, men när DN efter denna insiktsfulla inledning om hur dessa nya människor känner för liv/ död, kärlek/ hat, respekt/disrespect, kommer till nedanstående slutsats så blir det som vanligt vårt fel, Sveriges, svenskarnas, och i synnerhet de svenskar som varnar för islamismen:

DN: -Vi måste motarbeta islamofobi och utanförskap. En miljö som inte utvecklar individens fulla potential är en utmärkt grogrund för bitterhet, radikalisering och våld.

???????????????????????????????????????????????????????????

Som om vår fredliga miljö och vår godhet, och om vi alla var ännu snällare, skulle smitta av sig på medfött mordiska människor (# se förklaring) bara de sätter foten på svensk mark.
Det enda , men monstruösa, fel vi svenskar gör är att ta allas våra gemensamt ihopslitna pengar och försörja människor som njuter av att döda.

förklaring: Min tro är att ingen liten baby föds mordisk, men om man föds rakt in i en krigisk miljö, där hatet ständigt är närvarande och gror mellan olika klaner/släkter/religioner m-m, m-m. Och ingen bildning gives i humanism, fred, frihet, kärleksbudskap och förlåtelse - vad har den babyn för chans att inte bli mordisk och hatisk?

DN

måndag 17 juni 2013

Efter Syrienkrisen - pragmatisk Putin håller på att bli megapopulär hos folket i väst


 Fast. 


Obama har en annan BestFriendForever.

G8 är totalt bortkastad tid och arbete.  Och över alltihopa svävar inte bara helikoptrar, utan också tre små drönare som övervakar det hela. 


Med sån lönsam massivandring kan inget gå helvete, eller hur DN?


Prognos: Statens underskott blir 168 miljarder kronor.
Ekonomistyrningsverket, ESV, bedömer att statens budgetsaldo visar ett underskott på 168 miljarder kronor 2013.


Regeringen och lögnmedia sänker Sverige. Och korrekthetens manipulerade människor låter sig vilseledas, av rädsla för att kallas rasister.

Och den ljusnande framtid är vår


Ett vårdboende i Malmö anmäls efter att ha nekat en 96-årig kvinna att gå på toaletten.Kvinnan, som är fysiskt handikappad efter en stroke, tryckte på sin larmknapp ett antal gånger då hon behövde använda toaletten. Men istället för att hjälpa henne flyttade sköterskan kvinnans larmknapp så att hon inte kunde komma åt den.

 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Då de anhöriga klagade på händelsen till personalen blev de informerade om att hon ju hade
blöja på sig.

 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hur vet man om man är i helvetet - eller bara gammal i Sverige? 

Svar: Det vet man inte.


När får vi höra Artister mot mord, våldtäkter, den ökande kriminaliteten, bidragsfiffel och skammord.

I går, 16 juni i Folkets park i Malmö, arrangerades festivalen Artister mot Reva – Fristad för Alla. I ett upprop vände sig ett antal b-artister mot regeringen och dess agerande i Reva-frågan. ”Vi vill bidra till protestvågen mot att polismän gör sitt jobb” - typ,"eftersom vi inte har fått några engagemang alls den här sommaren, så tänkte vi försöka rida på den gamla döda debatten från i våras
om Reva." 

Carolina Wallin Pérez, Ida Lindberg, Behrang Miri, Mikael Wiehe, Looptroop Rockers, Refused, Siw Malmkvist, Emil Jensen, Isabele / Syster Sol, Shiid Life,Tiffany Kronlöf, Your Saviours, Bianca Kronlöf, Bräkne-Hoby, Linda Carlsson – Miss Li, Skilla, Malmö Feministiska Kör, Gnucci, Flor de Lotus, José González, Billie the vision and the dancers, Aref. 

WHO??? Mikael Wiehe, den gamle mediekåte, har man ju hört talas om, och TinTinturken, men Siwan, svikaren, finns hon fortfarande??? Och som Landskronabo borde inte hon har så mycket  mer av dödande att uppropa mot????? 

P-A-T-E-T-I-S-K--T.

Tack, Skogis!!


sydsvenskan

söndag 16 juni 2013

Välkomna alla turister till Reinfeldts Stockholm - om ni vågar!


Under semestrarna i sommaren lägger polisen ner Plattangruppen: den del av Citypolisen som jobbar mot gatulangningen i Klarakvarteren och på Sergels torg. 

Droghandeln och langning av narkotika pågår helt öppet dygnet runt. Men nu har det beslutats att polisgruppen på plattan helt läggs ned över sommaren.
- Det innebär ju att de får i princip fritt spelrum att hålla på med precis vad som helst här nere, säger Plattangruppen.


Zigenarna äger i landet Ynkedom. Så ärat Reinfeldts namn flyger över jorden......


På en grusplätt intill skogen i Kista utanför Stockholm står flera trasiga bilar, och flera skitiga zigenarläger. I barackerna mitt emellan bor internationella studenter som känner sig "otrygga" (=livrädda). Studenterna är "oroliga" (=hotade och förbannade), det är ett mörkt och avskilt område, och det har varit "bråk" (=skrik och våld) mellan de olika "grupperna"(=zigenarna). Eftersom Universitetet inte kan garantera de 18 studenternas säkerhet väljer de istället att erbjuda nya boenden.

Senast imorgon måndag ska studenterna flytta

Jamen så underbart! Studenterna måste flytta!

Då kan ju väktarna ägna sig åt att dadda våldsgästerna.  Varför säger inte Sverige som det är, som man gör i England? "Dom är skitiga, fulla och förnedrande."



.

Migrationsverket raggar ihärdigt nysvenskar i Somalia.


En delegation från Migrationsverket är i Kenya för att ge erbjudande till omkring 300 somalier som flytt från sitt hemland att bli kvotflyktingar i Sverige. ????????????????????????? Erbjuda??????????????????

Naturligtvis fattar man ingenting.

 Tills man läser en annan artikel, "Dumhet bra för arbetgivaren", och förstår att regeringen är ute efter många fler sk nyttiga idioter. - Dumhet hos medarbetaren kan vara effektivare för ett företag än medarbetare som ägnar sig åt reflektion och eftertanke, skriver Professor Mats Alvesson, Lunds Universitet: 

-"Funktionell dumhet innebär att man är kompetent och gör sitt jobb som man ska, men utan att kritiskt reflektera över om det är meningsfullt eller samhällsnyttigt. Medarbetarna ställer inga kritiska frågor om varför man ska följa modenycker och annat oreflekterat som företagsledningar gärna ägnar sig åt. Funktionell dumhet kan också innebära att man köper flummigt visionsprat och tar det på allvar."

Regeringen arbetar intensivt och utstuderat inför valet - in med fler funktionella dumhuvuden som lydigt sväljer allt vi säger och röstar på oss.

sydsvenskan

Hur ska det gå?


En undersökning visar att unga människor idag bara orkar läsa korta texter, om de öppnar en tidning så är det för att titta på bilderna, och läsa en bok - det fetsuger. Och pengar, kontanter? Vad är det? Nåt som alltid(i bästa fall) finns på ett litet plastkort. Minns hur jag själv lärde mig räkna och inse sammanhanget med små mynt, hur jag kunde lära mig att konkret förstå att fyra 25-öringar var lika med en enkrona.  Om pengar bara är abstrakt, hur ska man förstå värdet. 


Värst ändå med invandrare som aldrig tjänat en egen krona, eller orkat lära sig sitt nya språk, och ändå har allt de behöver. Hur ska dom hitta drivkraften?


Boxning är en huvudlös sport.

 Varför skulle jag vilja klä mig i nåt slajmigt linne, blanka shorts och tandskydd(!?!), kliva upp i en fyrkantig ring, och låta denna kvinna iklädd boxhandskar, dunka mig gul och blå mig tills ett blodkärl utanpå hjärnan, mellan hjärnhinnan och hjärnan brister. Medan blodtörstiga människor som betalat pengar sitter och hejar på.

Varför skulle jag vilja göra så mot nån annan? 

Varför skulle någon vilja?


Vätternrundan- 300 km. Eller 10 - 12 timmar på cykel.




Vätternrundan, världens största motionslopp på cykel, är att trampa cykel en hel försommarnatt och dag kring Vättern. 

2013. 

-Till Jönköping blåste det motvind, upp mot 15 sekundmeter i byarna.

-Smyg i uppförsbackarna. 

-Från Jönköping till Hammarsundet i kant- och medvind..

-Från Hammarsundet och in i Motala i kant- och motvind.


Far min har gjort det.  
Jag brås inte på honom över huvud taget.