onsdag 19 juni 2013

De kränkta kör brutalt över offren en gång till.


En ung mamma med sin lilla dotter i bilen, prejades brutalt av vägen för att algeriern som hon körde om kände sig kränkt av hennes omkörning. Vi har läst det, och vi har sett och upplevt det överallt och mest i Landskrona, hur de kränktas skara använder bilen som kalashnikov. 
Exakt samma sak har hänt mig, jag har berättat det förut, en kvinna iklädd hijab, med en liten son i bilen, prejade mig. När hon kom gående mot min bil vevade jag ner rutan - då drog hon till mig med världens orre, gick och satte sig i sin bil och körde iväg. Jag satt helt förstenad. - Hon slog mig!!!!  Barnet lärde sig hur man behandlar svenskar.


I vår kultur följer vi budordet du ska inte ljuga, men det budordet existerar dessvärre inte i alla religioner och kulturer. Så efter att först ha utsatt kvinnan och barnet för mordförsök, kommer nu historierna som vi fått vänja oss vid, och som kör över offret en gång till:

– Vi skulle bara göra en vanlig omkörning när föraren "tappade kontrollen" och "råkade krocka" med hennes bil. Vi skulle aldrig skada någon med avsikt......Vi är glada att vi lever men känner oss orättvist behandlade när vi utpekas som kriminella människor.
Varför föraren tappade kontrollen över bilen går inte att förklara – Jag gissar på punktering, säger en av männen. 

Yeah, right.


GD

6 kommentarer:

  1. Ack ja vilka skador detta pack orsakar...
    Om inte det ena så det andra.
    Idag när jag kom ut till min bil hade det åter varit inbrottsförsök i den.Låset totalt kaputt..
    Självkostnadsdelen hos försäkringen 2,500:-,vilket i detta fall betyder att jag själv för stå för hela skadan..Trevligt med de nya "berikarna" just nu före Midsommar !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen Lars!!! Önskar att det var en av härskarna som råkade ut för detta, dag efter dag efter dag för att smaka på sin egen medicin.. Så sorgligt, jag har lust att bara sätta mig ner och gråta.

      Radera
  2. Ja,nog utnyttjar de Tahgian alltid. Dvs,rätten att ljuga sig blåa mot de otrogna.
    Vi har en muslimsk invandring i Sverige som uppgår
    till astronomiska belopp.Stora brister i "integrationen" och försörjningsbördan blir alltmer betungande för den vanliga människan.Sjuka,barn och äldre på våra numera resursfattiga sjukhus.Skolor,instutioner,vårdhem drabbas ytterst hårt av detta,inte att förglömma konsumenterna som under många år av skatteinbetalningar,fråntages rättigheter som de har bidragit till med arbete och avgifter.
    Och de blev aldrig tillfrågade!!
    Vi är många ute på banan som i vår dagliga gärning,kämpar emot dett förräderi ,men hur länge orkar vi?
    Det värsta som kan hända är, att vi som sett denna härdsmälta av importerade risker för inbördeskrig,förlorar förmågan att känna glädje och tillit till framtiden och varandra.
    Att vi ger upp helt enkelt!Våra välgrundade farhågor om vårt Sverige,i framtiden, har verkligen blivit till något som får Apokalypsens fyra ryttare,som rider upp över horisonten,att framstå som en ridsöndagsskola,på utflykt med fyra hästar.
    Islam flyttar fram sina positioner bit för bit.
    Det asociala och intoleranta beteendet mot oss som är uppfostrade med att vi och alla andra med för den delen
    ,visar bara på hur ordet tolerans har inget värde i den islamska världen utan snarare blir till ett axiom för feghet,kryperi och undfallenhet bland muslimer ,vill fortfarande hävda rätten att framleva våra liv i frihet och fred.
    Vi måste sätta ett stop för islams utbredning i Sverige och övriga Europa och detta kan göras genom indragna socialbidrag,stänga av flödet av medborgarskap.Till dessa grupper detta berör och sända hem de som vägrar bidra till samhället med arbete och skatteinbetalningar.
    Må skam komma på oss som "tillåtet" våra politiker att tvinga ner den mest bestialiska,intoleranta och bloddrypande ideologi, ner i våra halsar.
    "En dag kommer miljoner människor i den södra hemisfären att tränga in i den norra.
    Men inte som vänner,ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn.
    Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmödrar."
    Huari Boumedienne.FN 1974.
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  3. Sprid din kunskap Katinka!

    SvaraRadera
  4. Menamän är oftare inblandade i trafikolyckor än svenska svenskar. Nu förstår jag bättre varför

    SvaraRadera
  5. Bilkörning i tättbefolkat område passar inte för hatande och hämndlystna personer, som bara har för många att känna empati med sig själv.

    SvaraRadera