tisdag 18 juni 2013

Ali al Djaber är klipskare än Ullenhag/Romson/Reinfeldt och hela etablissemanget tillsammans.


Ungdomar i förorten skickas på religiösa läger utomlands - och kommer hem med förakt för demokratiska värderingar.
Varningen kommer från fritidsledaren Ali al-Djaber, själv troende muslim.
– Jag har förlorat många ungdomar, säger han.

Ali al-Djaber blev inte överraskad över att det hände.
– Upploppen för en månad sen var bara en försmak av det som kommer att drabba Sverige. Ungdomar som känner utanförskap och radikaliserade unga är en tickande bomb, säger han.
Ali pekar på tre riskgrupper:
Ungdomar i trångbodda familjer - och de är många - som har svårt att vistas hemma för att göra egna aktiviteter eller plugga.
Ungdomar, vars föräldrar är långtidsarbetslösa, som saknar hopp om framtiden.
Ungdomar som är födda i Sverige, men som inte känner tillhörighet till det svenska samhället.
Den sista kategorin gör honom särskilt oroad. Det har hänt flera incidenter som tyder på att unga glider ifrån demokratiska värderingar, säger han. När de är tillbaka från lägren och deltar i våra aktiviteter vägrar de sitta tillsammans med ungdomar som har en annan tro. Att umgås över religionsgränser räknas som "satans verk" tror de. 

Så befriande. En klartänkt man med stora kunskaper och livserfarenhet vågar och kan berätta för de gränslösa eskapisterna det som alla vi andra fattar. 

Utan att hatas och bli kallad rasist. Eftersom i Sverige kan inte muslimer vara rasister.





-" ZZZZZzzzzzzzZZZZZZzzzzzzzZZZZ..."

2 kommentarer:

  1. Man kan lugnt säga att jag har "radikaliserats" på senare år i takt med att politiken mer och mer gått överstyr. Jag tycker idag att vi inte ska ta emot flyktingar, dels för att det är fullt, dels för att vi kan hjälpa så oändligt många fler i närområdet, dels för att det förstör Sverige.

    Om vi ändå framhärdar i att ta emot dem så ska de kunna visa ID-handling, bara får TUT, undervisning på hemspråket, inte lämna landet (inget pass) och repatrieras när det är möjligt. Om man är äkta flykting och inte bara ekonomisk migrant så uppskattar man nog denna hjälp, det skulle i alla fall jag göra.

    Många skulle tycka att jag är dödsnazistrasist men om man curlar vuxna människor som haft förmåga att ta sig runt halva klotet för att komma till ett mörkt, kallt, okänt ställe i norr så är man den äkta rasisten.

    SvaraRadera
  2. Jag är också dödsnazistrasist, dvs tillhör de varsamma och kloka, som bryr mig om alla människor och det bästa för var och en.

    SvaraRadera