tisdag 18 juni 2013

Just köpt ny TV?


Den är redan ute,
 HD, 3D, glöm det! Nya bildskämar upp till 15 gånger skarpare betyder bilder som är lika klara som riktiga livet. 
Ultra-High Definition TV - UHD -  levererar ultraklara bilder, så färgrika, så krisallklara, så realistiska. Nuvarande apparater har två miljoner pixels, medan UHD-skärmar har åtta miljoner. Experterna påstår att i framtiden kommer vi att ha stora bekymmer med att skilja våra livs levande minnen - från det vi sett på TV.En 84-tums Sony kostar idag £24,000, men bilderna är så bra att experterna tror att dessa apparater kommer att helt revolutionera tittandet bara under de närmaste få åren.Tillverkarna sätter sitt öde i en potentiell enorm utveckling, och att vi alla kommer att vilja byta, precis som från svartvit till färg, från tjock till platt.Verkliga revolutioner inom TV händer inte ofta.

Ändå känns det som om detta inte är nånting jag har längtat efter.  Jag har suttit här rätt nöjd, och känner redan att jag inte under några omständigheter vill ha in Ullenhag och Reinfeldt , för att inte tala om Romson och Lööf, närmre in i mitt liv. Blotta tanken på att jag inte skulle kunna skilja mitt eget liv från deras, är direkt skräckinjagande.



3 kommentarer:

  1. Någon som tror att skitprogrammen blir bättre i UHD?

    SvaraRadera
  2. Haha inget går upp mot levande natur,höra vinden känna dofter från blommor,flugors ock andra kryps vingslag,den varma vinden mot kinden,ingen UHD går upp mot det!

    SvaraRadera