lördag 22 juni 2013

Amerikas köksdrottning Paula Deen avrättas offentligt,

efter att hon först förlorat sin TV-show för av att hon använt N-ordet. Inte bara en gång, utan FLERA gånger. Hon är verkligen så rökt. Hennes offentliga vädjan om förlåtelse här, räcker inte. Hela folket är skakade, vill se henne i aska och fjädrar och svältande för resten av livet, inlåst i en bur utan nyckel. No mercy. 

Och nu börjar letandet i det förflutna, vad kan hon ha sagt och gjort för extremrasistiskt tidigare i sitt liv, mon Dieu. Det här är ett amerikanskt drev som kan få aftonblaskets förföljelse av oliktänkande att framstå som en futil droppe i oceanen. 

Jag menar, det är ju inte som att försöka köra ihjäl en mamma med barn, sparka ner  gravida, deras små barn, eller misshandla åldringar medvetslösa. Det här är ett riktigt brott.


4 kommentarer:

  1. Tack Carina att du sätter händelser i sina rätta perspektiv!

    SvaraRadera
  2. Tack, vännen, vi behöver alla rätt perspektiv mer än nånting annat. Jag är så fed upp med att vara den som tycker "fel". Enligt vem????

    SvaraRadera
    Svar
    1. Enligt sjuklövern, mainstream-media, större delen av kultur-sverige, alla övriga hjärntvättade människor, exempelvis. Vi övriga fritänkare har väl ett annat, lite friskare perspektiv. Måtte fler vakna upp i tid.

      Skogis.

      Radera
  3. Mens sana in corpore sano.

    SvaraRadera