fredag 21 juni 2013

Vad är det med de nyinvandrade. Är dom kleptomaner eller har dom bara hybris?

Kurdo Baksi och Zoran Alagic anser att "midsommarafton de facto borde bli den nya nationaldagen", som "en hyllning till det öppna, inkluderande och mångkulturella Sverige".

Vad är det med dom svartmuskiga, kan dom inte se oss och unna oss glädjen av en enda dag om året? Vad då inkluderande midsommarafton, vad då hylla mångkulturen? Är herrarna trånghuvade?? Eller har Reinfeldts underdåniga inställning givit dem missuppfattningen att de svenska invandrarna är de som jorden kretsar kring?

De historielösa tog lillfingret nu vill de sno allt, men har uppenbarligen ingen susning om varför vi svenskar dansar små grodorna runt en midsommarstång idag. Vilket överhuvudtaget har absolut noll med dagens massinvandring att göra.

De två skriver att gamla och "nya svenskar har berikat samhällslivet". Och det är sant.
Men ännu sannare är att de nya svenskarna har reducerat våra trygga liv till ett liv i ständig utsatthet och evig skräck. 

Det är inget att fira. Och definitivt inte på vår traditionella midsommarafton.



4 kommentarer:

  1. Takk for din fine blogg. En stor hilsen fra en Nordmann.

    SvaraRadera
  2. Åh, en kusin! Det var nydelig å høre!

    SvaraRadera
  3. Symptomatisk att SvT-debatt stängt kommentarsfält efter bredsalvan mot Sverige och svenskarna.

    Berömda uttalanden av Klappturkens bror: "Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn."

    "De närmaste fem åren skall alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år ställas längst ner i anställningshierarkin, i universitetskorridorerna, på tidningsredaktionerna och i bolagsstyrelserna."

    "Att folk kallar min syster för klappturk känns väldigt svårt och jobbigt. Det handlar om ett rasistiskt påhopp. Jag trodde aldrig att vi skulle ha en ledande moderat som 2012 uttrycker sig på det här sättet. Frågan är vad som är skillnad på honom och en sverigedemokrat."

    "Statsministerns son på FB; "Jag föredrar "fester utan blattar." Moderaternas twitteransvarig kallar Nalin för #klappturk. Vart är M på väg?"

    Eller som Ordspråksboken säger; "Om den oförnuftige tege, så aktades också han för vis; den som tillsluter sina läppar är förståndig."

    SvaraRadera
  4. Tack för härlig kommentar, SVT och fegmedia, måtte de straffas en dag.

    SvaraRadera