fredag 21 juni 2013

Vi svenskar ska inte behöva åka på semester längre.


Den värmlänning som är intresserad av att möta människor från andra kulturer behöver inte lägga pengar på en resa till andra sidan jorden. Så gulligt! Ett initiativ från länsstyrelsen ger nu intresserade värmlänningar möjlighet att träffa nyanlända från världens alla hörn. Så snällt! 

Initiativet kallas #överenkopp och syftar till att skapa möten mellan värmlänningar och människor som just kommit hit från ett utomeuropeiskt land. 

Fast det är nog inte så många andra än de svenska terrorister som förekommer i världspressen, som har nåt slags semesterplaner på Irak, Afghanistan och Somalia.

2 kommentarer:

  1. Man får dock något beundra deras (länsstyrelsens) påhittighet. Man får väl anta att de tog det här initiativet med omtanke om de svenskar som slipper lägga pengar på att åka utomlands. För så är det väl?
    En bra och fungerande integration är väl annars när alla inblandade av naturlig och frivillig nyfikenhet möts och kan samsas, utan rädsla. Ett givande och tagande och visad respekt för varandra. Inte fanken fungerar det så idag. Respekten är i stort sett noll från de som kommer hit, rädslan från vår sida är berättigad och stor. Hur vill de, sveriges politiker, att detta ska fungera? Inte minst med tanke på de ekonomiska och andra inbyggda orättvisor som lyser igenom alltmer och hela tiden expanderar.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Länsstyrelsen har lika livlig fantasi som sexåringar!

    SvaraRadera