tisdag 18 juni 2013

Valpfabriker för blåsta svenskar. Var är Mikael Karlsson och hans militanta naturskyddsförening?

Valpar föds upp under obarmhärtiga och industriella former i Polen och smugglas till Sverige. Tikar föder kull efter kull tills de till slut dör av utmattning.  

Svenska "barmhärtighetsfamiljer tar hand om" de små valparna - till en kostnad av runt 10 000 kronor per valp.

Vilken avans! 

Vem bryr sig om djurliv i Sverige, vem kör djurskandalsdrev i statsmedierna.  Såvida det inte är en varg. 

Ty det är med djur som med människor i vårt land. Vissa får kosta alla pengar i världen. Medan andra helst kan trilla ner och dö.

                                                                                       Junselevargen räddad till livet för 7,4 miljoner kronor.

expressen svd dagbladet

3 kommentarer:

  1. Och sedan har vi Halal-slakten! Vem drar igång ett mediadrev för att stoppa detta djurplågeri? Var är ni svenska journalister när det finns något viktigt att skriva om?

    SvaraRadera
  2. Vid sidan om Blocket som är det stora småannonssiten (OBS, textreklam!) finns det en kedja av annonstorg som heter typ "x-x-x-x-torget", Karlstadtorget, Eksjötorget etc och som manageras helt automatiskt utan kontroll av vad som annonseras ut (B-t har en förkontroll..)
    Annonser tas enbart bort om de anmäls av någon.
    På vår lokala torg har jag ett flertal ggr anmält just valpannonser där man säljer hundvalpar för 1500-2000 kronor. Detta i annonser skrivna på mycket dålig svenska, sannolikt Google-överstta.
    Till torgent heder ska dock nämnas att man tagit bort dessa annonser efter anmälan men de hinner ändå ligga uppe ett antal dagar.
    Helt klart importvalpar med mycket obestämd bakgrund och sannolikt ej heller veterinärbesiktigade och därmed möjlighet införande av div nya sjukdomar och parasiter vi inte vill ha i Sverige..

    SvaraRadera
  3. Bra jobbat. Men medierna är en skamfläck som vanligt!

    SvaraRadera