måndag 17 juni 2013

Efter Syrienkrisen - pragmatisk Putin håller på att bli megapopulär hos folket i väst


 Fast. 


Obama har en annan BestFriendForever.

G8 är totalt bortkastad tid och arbete.  Och över alltihopa svävar inte bara helikoptrar, utan också tre små drönare som övervakar det hela. 


4 kommentarer:

  1. Instämmer helt Carina...I dag fortsätter denne Obama,med anhang till Tyskland och Berlin.
    Hela innerstaden har blivit ett stort spärrat säkerhetsområde,bevakat av 8.000 poliser och andra säkerhetskrafter.Vid Brandenburger Tor har man byggt filmkulisser och en talarstol,som denne höge potentat skall visa upp sig från. Inga vanliga dödliga får nalkas det avspärrade området,endast speciellt inbjudna som tränats i att jubla och applådera !!
    Undrar om ett sådant USA-besök har något historiskt sinn,förutom för dem som får deltaga vid galamiddagen senare på kvällen ?

    SvaraRadera
  2. Vilket grandiost följe - flytta på oss alla vi andra som bara behövs vart fjärde år.Och som sagt, några klokheter och resultat lär vi inte kunna förvänta oss efter detta möte. Möjligen av Putin, som framstår som en inte helt sympatisk människa, men åtminstone säger vad han tror, och står för det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad gäller Putin har man gjort bort sig fullständigt i Tyskland...Han tilldelades i höstas ett pris med högt anseende el.sakkunskapen.
      En pjäs som föreställde just Brandenburger Tor.
      Av någon anledning annullerades utdelningen eftersom det var Putin,som skulle äras !!
      Tala om Grönköping ...

      Radera
  3. Korrektsjukan är epidemisk. Men Putin kommer att ge igen . Jag lovar, den grabben messar man inte med! Jag skulle undvika att göra mig osams med honom.

    SvaraRadera