tisdag 18 juni 2013

DNs slutledningsförmåga svajar värre än en radiomast.


DN ger oss skakande insyn i Reinfeldts älsklingars liv, de "svenskar"som migrationsverket åker och hämtar hit.-"Det är skrämmande att lyssna på ”Bilal”, en svensk som rest till Syrien för att kriga mot Bashar al-Assad. Han tycks närmast njuta av tillvaron som jihadkrigare.Han ska begrava sina fiender levande, han njuter av striden och vill inte veta av något demokratiskt Syrien: ”Bilal” slåss för en grupp med kopplingar till al-Qaida och målet är en fundamentalistisk muslimsk stat med sharialagstiftning. ”Jag sa till min kompis: Vad har jag gjort i mina 22 år, jag har slösat mitt liv på att inte gå ut och kriga.”I samma inslag berättar en sorgsen Säpoanalytiker att det inte är mycket man kan göra för att stoppa dem som bestämt sig för att döda för sin tro."

Att byta ut befolkning från fredlig till krigisk må vara en del av Reinfeldts bisarrt sjuka plan, men när DN efter denna insiktsfulla inledning om hur dessa nya människor känner för liv/ död, kärlek/ hat, respekt/disrespect, kommer till nedanstående slutsats så blir det som vanligt vårt fel, Sveriges, svenskarnas, och i synnerhet de svenskar som varnar för islamismen:

DN: -Vi måste motarbeta islamofobi och utanförskap. En miljö som inte utvecklar individens fulla potential är en utmärkt grogrund för bitterhet, radikalisering och våld.

???????????????????????????????????????????????????????????

Som om vår fredliga miljö och vår godhet, och om vi alla var ännu snällare, skulle smitta av sig på medfött mordiska människor (# se förklaring) bara de sätter foten på svensk mark.
Det enda , men monstruösa, fel vi svenskar gör är att ta allas våra gemensamt ihopslitna pengar och försörja människor som njuter av att döda.

förklaring: Min tro är att ingen liten baby föds mordisk, men om man föds rakt in i en krigisk miljö, där hatet ständigt är närvarande och gror mellan olika klaner/släkter/religioner m-m, m-m. Och ingen bildning gives i humanism, fred, frihet, kärleksbudskap och förlåtelse - vad har den babyn för chans att inte bli mordisk och hatisk?

DN

3 kommentarer:

  1. Som alltid ett bra inlägg, men jag vänder mig mot uttrycket 'medfött mordisk'. Jag kan inte tänka mig att ett spädbarn ligger i sin vagga och planerar världsherravälde.

    SvaraRadera
  2. Då är det enbart en liten,liten del av detta pack som ger sig iväg till Syrien....tyvärr.
    De övriga importerna stannar kvar i Absurdistan och livnär sig på bidrag och kriminalitet.Har man dessutom dessa araber i sin närhet,mår man som svensk inte särskilt bra,det kan jag försäkra...
    Tittar ut genom fönstret och ser vandrande tält under dagtid.På kvällen höra/se deras avkommor med sina orientaliska ap-gester och vrål..Är det konstigt att magen ibland vänder sig ??

    SvaraRadera
  3. Rätt, anonym, uttrycket tarvar en förklaring. Min tro är att ingen liten baby föds mordisk, men om man föds rakt in i en krigisk miljö, där hatet ständigt är närvarande och gror mellan olika klaner/släkter/religioner m-m, m-m. Och ingen bildning gives i humanism, fred, frihet, kärleksbudskap och förlåtelse - vad har den babyn för chans att inte bli mordisk och hatisk?

    SvaraRadera