tisdag 18 juni 2013

Hattidningen aftonblasket använder sin megafon för förtal och nedsvärtning av sanningssajt.



Riksdagsmannen Kent Ekroth har upplåtit ett bankgironummer för sanningsssajten Avpixlat, detta för att vi svenskar ska ha tillgång till alla de nyheter och fakta som svenska hat- och propagandamedia döljer för oss.

Jag har länkat till Avpixlat ovan - gå in och läs alla som inte redan gör det - och döm själv.

Jag är tacksam varje dag för Kent Ekroths insatser och Avpixlat.





aftonbladet

9 kommentarer:

  1. Så du tycker att det OK att dra in pengar på sitt privata konto och inte betala inkomstskatt för dessa pengar med hänvisning till att man inte har något med Avpixlat att göra trots att de fått pengarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. För det första är gåvoskatten avskaffad i Sverige så om jag skulle vilja skänka pengar till dig, vilket jag nu inte vill, har skattemyndigheten inget med det att göra. Särskilt inte om det gett ett annat förhandsbesked, detta är ren ock skär förföljelse i paritet med att Obama beordrade IRS att utsätta hans meningsmotståndare för granskning.

      För det andra så om Sverige vore en demokrati och inte en demokratur, formellt en partidemokrati vilket är en motsägelse i sig speciellt om man lyssnat på Anne-Marie Pålsson eller läst hennes bok "Knapptryckarkompaniet", så hade inte människor tvingats dölja sina åsikter eller partisympatier i sann DDR-anda.

      Jag är själv ingen större vän av Sverigedemokraterna och särskilt inte bröderna Ekeroth, speciellt inte efter Joe Biden satt foten i munnen och avslöjat "The Grand Masterplan", men sjuklöverns vettlösa invandrings- och migrationspolitik gör att jag kanske tvingas rösta på dem innan Sverige går under.

      Husbykravallerna är bara förspelet på vad som komma skall. Igår Libanon, imorgon Sverige.

      Radera
    2. Det Ekroth har gjort har inget med gåvoskatt att göra. Han får skänka bort hur mycket pengar han vill men han skall betala skatt för de pengar han fått in på sitt konto.

      Radera
    3. Anonym, min blogg handlar om min tacksamhet över alternativa medier, som än så länge finns, trots att stats- och propagandamedierna som med sin förljugenhet håller på att kvalfyllt utplåna sig själv, i ren desperation griper till chikanering som vapen. Ynkligt, vidrigt, billigt och patetiskt.
      Den juridiska frågan är jag inte insatt i. Det är ett annat ämne, så den får du diskutera nån annanstans.

      Radera
    4. Jag svarade Argus rörande skyldigheten att betala skatt på inkomster. Jag har överhuvudtaget kommenterat vad du skrev

      Radera
    5. Ursäkta. Skall vara inte kommenterat....

      Radera
    6. Inte lätt att skilja en anonym från en annan anonym. 23.10 eller 08.08?

      Radera
    7. Detta är just problemet Carina,man kan inte skilja alla de rättänkande "Anonyma",från varandra..
      F.ö vet någon om "högsta rådet" har kontrollerat hur många klickningar,"kommunist-hatsidorna" har per dag ?? Hur många går in på t.ex EXPO ??
      144.000 läser i genomsnitt dagligen de fria ocensurerade bloggsidorna.
      Troligen många,många fler eftersom det är 7-klövern som låtit undersöka.Antalet besökande ökar dagligen,medan PK-pressens pixlade nyheter minskar drastiskt.

      Radera
  2. Risken som i alla andra skendemokratier är att alla åsiktsmotståndare förbjuds inför valet, Lars.

    SvaraRadera