lördag 18 maj 2013

Mellokvällens största moments.

Det var när Gina Derawi, ja ni vet, intervjuade den svenske mellokungen Christer Björkman före kvällens ESC. SVT har fått massiv kritik och kallats för diktatoriskt av de andra länderna, och Björkman försvarade besluten i ett antal meningar om vad "JAG", "JAG", "JAG", "JAG" tycker är bra,viktigt och must-be. 

Akten med Petra Mede före omröstningen som visade upp svenskar i en ohörbar  och helt obegripbar krigssituation på våra gator. 

När Sverige framställdes som ett midsommarfirande folk i nationaldräkter, höll jag på att tuppa av -  på SVT!!! Var fanns Malmös vanliga heliga mångfald, SVTs och Sveriges stolthet? 

Robin var grym! '

När statsministern spelade sin roll så bra, och skickades ut från mötet för att diska sin kaffekopp. Som om han skulle kunna lura hela Europa så enkelt. Men att dansa med kossor och spela underdånig i mellon det har säkert önskad effekt i väljarundersökningarna.

Danmark min vinnare -  fast hästlängder efter Sedinarna och Loui Eriksson och Roten förstås.


Kippavandringen lyckades trots hot om sabotage.


Flera hundra personer vandrade idag långsamt och i vänligt samspråk i kippavandring.

- Kommunledningen är dåliga på att skydda och värna om den judiska gruppen som utsätts för ett mångårigt hat från andra mångkulturella grupper, säger festfixaren Micael Bindefeldt som är i Malmö för ESC.

Där fick han värdigt med allt på ett bräde, de styrande i Malmö vågar/förmår inte skydda sin judiska kommun, när de utsätts för  arabisk antisemitism i vårt land. Klockrent. 

Det alla kan se fegar riks-, och kommunpolitikerna för. Som t.ex folkpartisten Olle Schmidt, som tog dagens PK-pris och varnade för "islamofobin",

skanskan

SR:s Monica Saarinen lördagshatar Jimmie Åkesson.


T-V-Å frågor???  På en lördagsintervju!! 

Var det vad Saarinen kunde förmå sig att erbjuda svenska folket? Halva programmet om aborter!! Detaljer om aborter!! Som om det vore en av de viktigaste valfrågorna 2014.
Fulmedias taktik för att inte låta SD få framföra sin politik är vidrig. Och Saarinen värsta sortens lakej.

Avpixlats bästa kommentar: Helmer_Bryd  för en timme sedan
Skandalöst av statsradion. Monica Saarinen lyckades bita sig fast vid några veckor hit eller dit i abortfrågan som Jimmy redan i initialskedet underströk inte var någon stor fråga utan snarare skulle ses som ett sätt att väcka debatt.
På så sätt lyckades hon trolla bort 20 minuter av viktig programtid för lyssnarna som sannolikt ville ha betydligt mer ut av denna intervju med ledaren för landets nu tredje största och snabbast växande parti.
Saarinen borde genom denna insats vara diskvalificerad för roll som ledare för denna typ av program men blir naturligtvis hyllad av sina partikollegor inom statsradion.

Dagens look alikes.



 Same, same.


Sisu mot.....

Roten!! 



Hockeypolkan med Tumba

För Malmös bästa.

Stäng in alla ditresta positiva européer, riv deras returbiljetter, betala deras uppehälle, locka dem att stanna, så att Malmö kan få bli den glada och människovänliga stad den en gång var! 

Annars kan det gå som 2012 i Baku, allt går tillbaka till före eurovision - fast jävligare än nånsin.

Tack Paulina Neuding - jag är så tacksam mot dig!


Paulina Neuding ställer idag, för svensk medieklimat, den mest utmanande och förbjudna frågan: - "Hur tacksam ska en flykting vara?" Nästan lika tabu som "hur mycket invandring tål Sverige?"

"Tacksam", detta stora, varma, behagliga ord som plötsligt inte finns längre. Och om det mot förmodan dyker upp nånstans, har vänstern och svenska mediavärlden vantolkat och groteskt förfulat ordets valör som "fjäskig" och "undergiven". De menar att det inte finns nåt att vara tacksam för, allt är ju redan allas. 

Språkets förvanskning måste vi stå emot, "tacksam" är av godo, synonymt med nöjd, glad, belåten, erkännsam och uppskattande.
Paulina Neuding berättar om en vän som "är tacksam mot det svenska samhället i stort. För att han fick komma hit, för de år som hans familj försörjdes av skattebetalare, för att han fick gratis utbildning. En tacksamhet som hållning; en vilja att ge något tillbaka. Att invandra är mer än att landa på en ny geografisk plats; det är att välkomnas som, och bli del av, en ny samhällsgemenskap. Att dela detta lands kollektiva minne, att påverkar vår gemensamma framtid och ta ansvar för den."

Med en sån inställning skulle vårt land ligga i absoluta framkanten som  Det Ultimata Framtidslandet.

Om sanningen är usel? Då förnekar vi den och gömmer den.



Sedan två år leder Herbert Felix-institutet i Eslöv ett ambitiöst EU-projekt för att skapa sysselsättning för somaliska invandrare.Projektet kallas ”Somali Information & Business centre”. Varje månad får ett hundratal somalier tips och information om jobb de kan söka eller om hur de kan starta eget. De informeras också om det svenska samhället, om sjukvården och om hur Skatteverket arbetar.
För några veckor sedan reagerade sexton somaliska och svensk-afrikanska organisationer på projektet:

 – Det är inte en bra bild som framställs av oss. Det påstås att somalier inte kan integreras i det svenska samhället. Det framstår som att somalier i Sverige tror att de hamnat på en rymdstation.
I protestskrivelsen mot rapporten framförs somaliska och afrikanska krav på att förstudien inte längre ska vara tillgänglig för allmänheten.

Adrenalinchock efter Petterssons idag!


Petterssons läser jag idag, alldeles furioso, om en praktikant, anvisad av Folkuniversitetet, som erbjöds en plats inom integrationsenheten.

Han kom på besök, men när den kvinnliga arbetsledaren skulle hälsa praktikanten välkommen, vägrade kvinnoförtryckaren att ta henne i hand på grund av sin "religiösa övertygelse," som förbjuder honom att ta kvinnor i hand utan att efteråt behöva tvätta sig.
Arbetsledaren förklarade att för att kunna få jobbet, måste man kunna ta alla människor i hand. Möjlighet till efterföljande handtvätt finns.
Praktikanten kunde inte acceptera detta, utan sprang i vanlig ordning till spargrisen DO. Men innan en anmälan gjordes, betalade Trollhättans stad ut 30 000 kronor(!!) i skadestånd (!!). Den kvinnliga arbetsledaren tilldelades en skriftlig varning (!!) för att ha brutit mot Trollhättans stads mångfaldsplan.

Jävulusiska dårskap. Om en man skulle vägra ta mig i hand på grund av att jag är kvinna så är det grovt diskriminerande. Jag ger blanka den i hans privata skäl, jag respekterar hans privata tro - OM han respekterar mitt kön. Hade jag varit kvinnan hade jag gått vidare till högsta instans och bytt arbetsgivare. Och flyttat från förtryckets Trollhättan. Ingenting annat.

Sen när over-rular religion jämställdhet och jämlikhet? Är inte jämställdhet lagstadgad i Sverige sen slutet av 70-talet??

Dags för Sverige att lägga om taktik, när religiösa fundamentalister kommer på anställningsinterju och beter sig som drägg - säg inget - ta ingen diskussion - och ge i tysthet jobbet till nån annan! Nån som visar framfötterna, viljan till samarbete, och inte ämnar kräva 150 olika avsteg från regelverket för att kunna arbeta på en svensk arbetsplats! PUNKT:


fredag 17 maj 2013

Den här 40-årige mannen kan inte fatta

varför 450 arbetsgivare har givit honom nobben.







Men, har han försökt på försäkringskassan?

Tänk att dom inte kan låta bli.




Idag firas syttende mai traditionellt för att hylla  fosterlandet Norge.
Men.
De som sökt skydd, tillflykt och framtid där, som här, envisas med att fira med armbågen. 

Det är obegripligt!
Det handlar om  en enda dag om året.  Är det för mycket begärt? Vad är det för fel på er? Om farmor har födelsedag , fira ni då morfar, mormor, moster, lillebror och kusinerna med?

Det gjorde i alla fall den mångkulturella Aspøy skole, som till och med skrev till 17. mai komiteen och bad att få använda hemgjorda pappersflaggor, med norsk flagga på ena sidan och flagga från landet som de flytt ifrån på andra sidan.

De möttes såklart av applåder idag.

nrk

Syttende maj på svenska.


Försäkringskassan this is your last wake-up-call!

Here we go again:En hel libanesisk familj — pappa, mamma och dotter — har häktats i Malmö. De misstänks för bedrägerier på sammanlagt närmare 6,4 miljoner kronor.
Pappan har utgett sig för att vara sjuk och hans hustru och dottern har fått ersättning som personliga assistenter.
Den 62-årige mannen misstänks för att ha lurat Försäkringskassan på 3,7 miljoner. Den 57-åriga exhustrun och deras 19-åriga dotter ska ha plockat ut sammanlagt 2,7 miljoner kronor i assistansersättning. 

Bedrägerierna ska ha skett från 1989 (!!!!) fram till dess att de tre greps och anhölls i måndags.

Etniska svenskar som behöver assistent, får se assistens-timmar snålas in en efter en för att det inte finns pengar till det. 

Lägg ner försäkringskassan. Ersätt med en hårdnackad detektivbyrå. 

Och utvisa tjuvarna. efter att deras feta bankkonton länsats och betalats tillbaka till oss ägare. 

En nittonårig flicka med stulna miljoner på banken, utan att ha lyft ett ärligt finger. Det är bara äckligt provocerande.


metro skanskan

S vill ha vårt mandat till makten 2014.



Socialdemokraterna ­för­bereder sig redan nu för att lura till sig väljarnas röster 2014.
I höst ska ett 20-tal ­personer drillas för att ­vara redo att ta över makten.
– Det vore oansvarigt av oss att inte förbereda oss, säger partisekreteraren Carin Jämtin.

De vill alltså göra en Hollande, tigga folket om makten och låtsas att de utgör ett regeringsdugligt alternativ.
När det sen går åt helvete, kan man ju bara precis som Hollande igår, trycka på för en politisk union mellan EU:s medlemsländer.

Och lämna över folket och makten till EU, ty "det brådskar, innan hela EU att faller samman." 

För att inte tala om Frankrike. Och Sverige.



Civil Rights Defenders har helt rätt. På ett villkor förstås.


Civil Rights Defenders kräver nolltolerans i fråga om dödsfall vid polisingripanden.
Och jag ska inte vara avig.
Så jag ska ge stollarna i civil rights-whatever helt rätt i sina krav. 

Villkoret är givetvis att kravet är dubbelsidigt, goes both ways, alltså noll döda poliser och allmänhet, är lika med noll döda kriminella.
Fair enough.


svd svt

torsdag 16 maj 2013

Mellon - släng dig i väggen.



Jag drog kortaste strået, det blev Björns val - hockey, Sverige - Canada.

Och helskotta vicken tur för mig!

Jag fick raffel och gastkramades så jag satt på en tredjedels skinka, och hade precis som Wikegård LP-skivor under båda armarna, och som Sverige spelade! 

Och som Roten räddade, och vilken straff Fredrik Pettersson satte!  Världsmästarklass! Tack Tre Stolta Kronor.

Efter aftonblaskets piruetter idag efter granskningen, nu kommer den Israelhatande vänstertomten Sestrajcic och polisanmäler (!) Ms motattack......

Kulturnämndens ordförande i Malmö Daniel Sestrajcic (V), ni vet vänster-jokern som använder sig av publiciteten runt Mellon,  till att gå till antisemitisk hatattack mot Israel, har idag polisanmält M.

För precis som Martin Aagard, och de andra extrema fosterlandshatarna, tycker Sestrajcic sig ensidigt ha rätten till oförsonlig offentlig agitation.

Moderaterna i Malmö har reagerat starkt (när chefen är i Stockholm törs M i Malmö visa   stake!), och använt foton på Sestrajcic, och dessutom lagt ut fullmäktigeledamoten Carl-Axel Roslunds (M) fråga till Daniel Sestrajcic om hans "judehat" i ett pressmeddelande; -"Anser Du det förenligt med Din roll som kulturnämndens ordförande i Malmö att spä på den negativa och judefientliga bild av Malmö som gång efter gång kablas ut över världen".

Att smaka på sin egen medicin gillas dock inte, en chockad Sestrajcic har förutom den komiska polisanmälan ( dom grillar ju korv), krävt dementi eller åtminstone avståndstagande från Roslunds fråga. 

För att använda ett ord för dagen, kan jag kallt konstatera att Sestrajcic begår ett publikt och oförglömligt karaktärssjälvmord. 


Vitt pulver på dansgolvet - PRO åker ut.


PRO i Borlänge riskerar att kastas ut från motionsdanserna på Stora Björn efter drygt 20 år.

– De påstår att vi strött ut ett vitt pulver som är hälsofarligt och som förstör ytan på golvet. Man har även hittat burkar med det mystiska vita medlet, som ger bättre glid på dansgolvet, i ett förråd inne i lokalerna som PRO har tillgång till.
– Men det är inte våra burkar. Det är ju fler än vi som har tillgång till förrådet och danslokalen. Vi känner oss orättvist beskyllda, säger PRO
– De har sagt till oss att vi nog bör titta efter en ny danslokal till hösten. Men vi har redan bokat 13 orkestrar till höstsäsongen. De här danserna betyder mycket för många pensionärer och är friskvård i allra högsta grad. Nu senast var vi 283 dansare. 

Vitt pulver? Det här vita verkar tämligen harmlöst...

I Borlänge tycker de inte människor som behöver glidmedel ska dansa längre. Den här generationen ska fasen inte hålla på och ha roligt, de ska ju lägga sig ner och dö. 


dt

Skrattar hjärtligt gott åt the insane world!


Kan nån ta aftonblasket seriöst?



Deras "skribenter" allt från Gina Derawi till Martin Aagård, Anders Lindberg, Cantwell, Guillou, Kadhammar, Sanna Lundell, Karin Magnusson och däremellan Johanna Frändén, måste ju kännas ohyggligt förnedrande för de få seriösa journalister som underligt nog är kvar på blasket, som Lena Mellin och Johan Hakelius.

Johanna Frändén skriver med inlevelse om en mardröm hon haft en natt, Och denna mara red henne efter att en man frågat en kvinna i burka vad hon gjorde här på denna sida av jordklotet. 

Frändéns mödosamma ihopplitning känns  lite som när man fick ett antal titlar i mellanstadiet att skriva uppsats om, och klassens alster blev av minst sagt varierande kvalitet. Johanna Frändéns puerila text om hur hon skulle uppleva att leva i ett land där männen bestämt sig för att kvinnor var tvungna att alltid vara topless är på usel mellanstadienivå.

Frändéns tappra slutkläm:

– "Jag vill bara inte gå runt halvnaken på stan och ­riskera att springa på ­manliga släktingar. Vi gör inte så i Sverige."

Kan nån ta Frändén på allvar?

onsdag 15 maj 2013

Dom är inte analfabeter, dom strider inte i terrorkrig, dom får dansa hur mycket dom vill.......

.......och FN betalar alla massinvandrades gratis uppehälle i Sverige.....

Sverige - sämsta sortens bakgård. Läget är nattsvart.

Vad var detta för seg slime JJ simmade runt och fick kallsupar i ikväll? Skulle  detta föreställa granskning av den miserabla och helt förljugna svenska mediavärlden? Om vad det är som driver megafonjournalisterna, om varför  människor tystas, om varför  det är farligare att ha åsikter här än i Somalia. 

Bla-bla-bla- vi har inte sagt att det inte hände - blablabla-  vi la till lite bara, - det där är för känsligt - när sa han det´-  jo då 2008 - blablabla - eller var det 2010,- sakfel - blabla- jamen det rättade vi till - reportaget höll inte - bla-bla-bla "den journalistiska ansatsen" var god - konsekvenser? blabla-bla tråkigt att höra - försåtlig formulering - olycklig formulering........ 

UG började med politiskt korrekt feglir. StatstTVmässiga garantier för att sverigedemokrat =rasist=främlingsfientlig=avpixlat. Man kan vara pedofil, man kan vara terrorist, sadist och massmördare och ändå accepteras i Sverige, som en journalist så ängsligt och ärligt sa, men man kan aldrig vara sverigedemokrat.
 Janne Josefsson och Eva Hamilton kan fortsätta mötas milt leende över en lasagne i cafeterian.

Aftonblasket har helt förhandstippat, kommit fram till att ingen journalist i den tidningen eller  överhuvudtaget i Sverige är rädd för att uttrycka sin åsikt.Så att det är farligare i Sverige än i Somalia, det var bara skitsnack.

Gonatt, nothing has changed.


svt svt svd friatider

Det är två dagar kvar, men norrmännen har redan börjat stryka nationaldräkten.



Här på NRK kan ni tjuvlyssna på den nyskrivna, storslaget majestätiska och pompösa alldeles nya marschen till Norges ära, "DET GÅR ET FESTTOG GJENNOM LANDET".«Ja, vi elsker dette landet», «Vi ere en nasjon, vi med» «Norge i rødt, hvitt og blått», har hängt med ett tag, men i en tävling till i år vann denna hyllningssången.

1. Det går ett festtåg genom landet, stad och dal, vid fjäll och fjord.Vi svingar flaggan stolt for Norge,
med hurrarop från syd och till nord.

Ref. Hurra! Vi marcherar och vi sjunger sånger i rött, vitt och blått. Känner frihetens rytm  i kroppen. Fullt av glädje för landet vårt.

2. Den stora dagen vill vi fira. Nu lyder tackets melodi ,som stiger taktfast upp från folket. Från oss som önskar demokrati.

3. Syttende mai. Nu jublar våren! Nationen pyntar sig till fest.Gå samman, älska fram värdegrunder så alla kan trivas. Då har vi det bäst.

4. Det går ett festtåg genom tidigare släkter som har satt djupa spår.Med sina val gav de oss framtid. Se, våra rötter de spirar och gror.

WOW. Jag blir mållös! -"Från oss som önskar demokrati.", "Gå samman, älska fram värdegrunder så alla kan trivas. Då har vi det bäst". " släkter har satt djupa spår. Med sina val gav de oss framtid. Se, våra rötter de spirar och gror." Kan ni se Renen, Ullenhag, MP, aftonblasket och Löfvén hånflina i takt, och ge norrmännen det svenska rasist-långfingret??

Inte ett ord om de miljoner människor som Sverige anser har byggt Norge för 20 år sen, och som ska rädda deras pensioner. Och som det masochistiska svenska etablissemanget tycker hela nationaldagsfirandet handlar om nuförtiden. Allt Skansenfirande den 6e juni sker numera på arabiska. Bara för att precis allt ont i hela världen är vårt, etniska svenskars, fel.




"Rasistprogram" ikväll.


Sällan har så många losers varit så paniskt rädda för ett granskande TV-program, som UG ikväll. De kissnödiga kulturmarxisterna är beredda till vad som helst för att slippa framstå som de korrekta lögnare, megafoner och åsiktsdiktatorer de ä
r.


Renen sover, renen sover i sitt lugna bo.


Sänt idag: -"Skickade min
fråga till statsministern den tredje maj. Jag väntar på svar om i dagens Sverige ett människoliv är mindre värt än ett vilt djurs. Allt enligt nedanstående domar.Väntar på svar."


Kjelle Bergqvist visar upp intoleransens fulaste tryne.


Se klipp från hatblasket här . Det är ingen vacker syn, en halvdebil nolla vill såga bort var sjunde människa i Sverige. Bara för att vi tycker olika än Kjelles enda och rätta åsikter.




CarinaFina

Välkommen, bienvenue, welcome.... till Sverges största arabiska nazistenklav, Malmö.

SR SR
Här är inte alla välkomna. Jag antar att Eva Hamilton och Renen är stolta över det land de visar upp internationellt.


Ställ EU och alla deras ministrar inför rätta i Haag, för våldsamt sabotage mot européernas ursprungsbefolkningar.



Förre brittiske näringsministern Peter Mandelson erkänner: -"Vi iscensatte en medveten massinvandringen, med 2,2 miljoner invandrade 2007-2010." Labour lät invandringen helt och hållet medvetet skena bortom kontroll under sin tid i regeringsställning, och syftet med att öka invandringen var att ”förändra befolkningens sammansättning”.Det här är bara början på demaskeringen av de förrädiska kackerlackor som tagit sig rätten, att experimentera och laborera med de människor som lagt sitt förtroende i deras händer genom val. 

Den historiska skadan är irreparabel. Och jag vill av hela mitt mänskliga hjärta
att hela maktskicket i EU ska ruttna i fängelse och brinna i helvetet.








tisdag 14 maj 2013

När tom Daily Mail skyr kommentarerna, då mina vänner, är mångkulturen värre än värst.




Polis och socialarbetare bad rätten i Oxford om ursäkt för att inte ha kunnat värna om sårbara skolflickor, som har missbrukats grovt sexuellt och exploaterats av en pedofil-liga. I åtta år drev de sin verksamhet, flickorna har hjärntvättats och märkts med ett hårspänne för att markera vem de "tillhörde".

Medgivandet av misslyckandet att man negligerat att 22 flickor så unga som elva år drogats, prostituerats, och våldtagits samtidigt som de befann sig i samhällets beskydd, kom samtidigt som sju män dömdes skyldiga till flera allvarliga brott mot barnen.

Mycket känslor i rätten, inte minst när vilt slagsmål utbröt efter att två av de misstänkta frikändes. 

Det här med hjärntvätteri i deras kretsar, det verkar ligga livsfarligt nära till hands.


Daily mail

Jag har en sak till Martin Aagård, aftonblasket.



Han har många kompisar i Nordkorea och Kina, Martin Aagård, som upplever att det är deras skyldighet att värja sig mot öppen granskning. Folket/läsarna måste i alla lägen skyddas från sanningen.

Har varit i stan ett dygn och fixat nya brillor, tack Marita på Synsam både sympatisk och kunnig, jag har kört och strukit 14 maskiner tvätt, tappat botten på nyöppnade ekonomiförpackningen tvättmedel på väg ner till tvättstugan, provat trehundra fula bröllopsklänningar, fått skavsår på en tå, suttit i solgassiga bilköer för att utrikesminister Kerry måste vara precis där alla andra stockholmare måste vara, och  ändå salig kört igenom ett Stockholm i mitt hjärta med ett grönskande och prunkande Humlegård och Lill- Jansskogen. Men allt det där liksom bara rann av mig, när jag hörde den upphetsade kulturjournalisten Aagård slingra sig för livet i en P1 intervju med anledning av morgondagens UG. 

Innan nån ens sett programmet sitter den manierade Aagård och fräser fradga i radions mikrofoner, vafalls, granska mig, Martin Aagård på Åsa Lindeborgs kommunistsidor i Helins skämttidning - vet ni inte vem JAG är?!??? VET HUT! JAG KRÄVER ETT SVENSKT STASI. NU!!!

Här ska Aagården få en present av mig, en hatt som han kan krypa in och gömma sig i imorgon kväll när han står naken inför hela svenska folket.






svt friatider

När en olämplig kommentar blir till vilt slagsmål och tumulth.


Christer Wikström, SD,  pikade en muslims kvinna i tält på Konsum: "Har inte du hamnat på fel sida jordklotet". För detta lär han ryka i nollprocentträsket. 

Men kvinnan som blev ursinnig, kände sig kränkt givetvis, lät sinnet rinna på och rusade efter Wikström som gått till kassan. Kvinnan började slå honom med en väska och slet sönder hans tröja.
Kvinnan -  ja ni veet - de har inte det här med tio Guds budord och att man inte får ljuga, har en helt annan story: "Wikström slet i hennes klädsel och fick slag från mannen över halsen och ryggen så att hon föll till golvet."

Visst är det underbart med övervakningskameror!

Om SFI kunde lära människor att tala istället för slåss, skulle Sverige vara en fredligare plats. Och en dum pik mötas med ett lika dumt svar.

DT

Mammas Landskrona igen, Vad ska man säga?


Tre pojkar i åttaårsåldern blev vid 14-tiden i lördags rånade när de skulle handla godis. Tre jämnåriga pojkar dök upp och hotade dem med stryk om de inte köpte läsk och godis åt dem. De tre rånoffren kände sig tvungna att göra som de blev tillsagda. När de överlämnade varorna blev de tre rånoffren även rånade på resten av pengarna. 

Politikerna som skapat denna politik och det samhälle som gör barn till kriminella gansters borde spärras in. För alltid.


Vem är Daniel Sestrajcic? Och när blev han förste visumskommandora i Sverige?



Malmö kulturnämnds ordförande Daniel Sestrajcic (V),
uppmanar som bekant till demonstration mot att Israel deltar i Eurovision Song Contest. Idag är han lite resonligare. Men bara lite:

-"Israel är välkommet tillbaka den dagen Palestina är fritt från ockupationen."



måndag 13 maj 2013

Åk hem barbarer!


Tre ungdomar som inte själva var Allahs, bästa barn, greps och torterades i tio timmar av en butiksägare och tre kompanjoner i Årsta. De tre misstänktes för brott och skulle tvingas erkänna. Hoten gällde att få knäna uppborrade med en borrmaskin, skendränkning,  under dödshot dansa till somalisk musik, och hot om döden om de polisanmälde.
Åke Holmlin, biträdande rektor på Årstaskolan där de tre killarna går i skola, polisanmälde ändå saken, men säger samtidigt att han inte är förvånad över att just de tre killarna råkade illa ut.

- "De har inte varit helt schysta under en längre tid, det händer saker runt dem. Mer än barnrackartyg”. 

Jag som trodde dom kom hit för att skyddas från just detta.

Kom inte hit med era bestialiska krig och ert sjuka beteende. Vi hade lyckats ta os så långt från skiten, nått en viss bildning och civilisation, och så bjuder alliansen, S, V och inte minst MP,  in till gratisfest. Jag vägrar leva tillsammans med vildar som inte har hjärnor och hjärtan i kroppen.


Petterssons

Varmt välkommen till friheten i Sverige, Sima, let your hair loose!


Sima befriade sig från ett tvångsliv med slöja när hon invandrade till Sverige från Iran, hon får  nu lov att känna vinden i håret och friheten från förtrycket, som vi andra kvinnor.

– Första månaderna jag bodde i Sverige, drömde jag vissa nätter att jag var på universitetet i Iran utan slöja.
– Jag var så rädd för väktarna att jag sökte på golvet för att hitta ett tygstycke att dölja mitt hår med.
DT: Hur påverkade slöjan dig?
– Slöja betyder många saker, först måste du låtsas vara en troende muslim och alltid ha den, även till fest.
– Bär du inte slöja får du aldrig en statlig anställning.
– I själva verket tvingar de kvinnor att ljuga. Det skapar en dualistisk karaktär eller ett dubbelliv i människor. Det dubbellivet tas bort här i Sverige.

Det dubbellivet BORDE tas bort här i Sverige Det är djupt tragiskt att svenska makthavare och politiker vill återinföra religionens och männens förtryck för Sima här i landet, i korrekthetens namn.


Malmös starka nya kvinna vill frisera bilden av Malmö.


Katrin Stjernfeldt Jammeh: ”Östermalm har fler

brott än Rosengård”

God bless her for trying, men den här "sanningen" är lika gammal som gatan. Gissa vad det är för olika slags brott, och gissa hur många broitt, som anmäls på Östermalm, motsvarande Rosengård.Bättre måste du frisera och fabulera, om di ska komma upp till Reepalus nivå.
SVD

söndag 12 maj 2013

Vill ni se hur djur gör när de äter??


Jag kan inte hjälpa det, vrider mig fullkomligt hysteriskt av skratt varje gång jag tittar - sån är jag!!

Övningsskolor? Inget för vårt nya gangsta´hood.


En lärarenkät som gjorts på 472 av 673 lärare, visar att nästan en tredjedel upplever att föräldrar hotat med att anmäla till Skolinspektionen om läraren inte gjorde som föräldern ville. 

Nästan hälften uppger att föräldrar försökt att påverka betygsättningen - en sjättedel av  lärarna säger sig också ha ändrat betyget.

Kaliber och Skolministeriet har även tillfrågat 1 570 rektorer. 72 procent av de 882 som svarade uppger att föräldrar hotat att lyfta barnen ur skolan om de inte får sin vilja igenom.
 Visst är det lite gulligt när Björklund tror att bara man apar efter finländarnas "övningsskolor", så kommer allt att grejja sig, och Sverige ha världens bästa skola i världens bästa land.

På Princess Juliana Intl Airport på Saint Martin



kan man inte simma lugnt.

aftonblasket lägger ut en ny anpassad "sanning" idag, ej lämplig för kritik.


Forskare Susanne Urban: "Invandrare bäst utbildade, överträffar svenskföddas studieambitioner."

Kanske Susanne Urban hellre borde forska i, varför inga svenskar vill gå i samma skolor som dessa högstutbildade toppelever med mästarambitioner? Och varför invandrartäta skolor med så überfantasiska barn och ungdomar måste lägga ner, eller ha utökade specialresurser. Kanske Susanne Urban t.o.m skulle kunna forska fram ett svar på varför alla svenska kommuner nu kvider under sociala försörjningsstöd och måste rasera välfärden, när det kryllar av högutbildade invandrare som kan bidra ekonomiskt.

Bevare mig så rasistiskt, om tanten skrivit tvärtom, Svenskar bäst utbildade, överträffar invandrades studieambition.

Bilstajlen avslöjar oss.


Nödig?