onsdag 15 maj 2013

Det är två dagar kvar, men norrmännen har redan börjat stryka nationaldräkten.



Här på NRK kan ni tjuvlyssna på den nyskrivna, storslaget majestätiska och pompösa alldeles nya marschen till Norges ära, "DET GÅR ET FESTTOG GJENNOM LANDET".«Ja, vi elsker dette landet», «Vi ere en nasjon, vi med» «Norge i rødt, hvitt og blått», har hängt med ett tag, men i en tävling till i år vann denna hyllningssången.

1. Det går ett festtåg genom landet, stad och dal, vid fjäll och fjord.Vi svingar flaggan stolt for Norge,
med hurrarop från syd och till nord.

Ref. Hurra! Vi marcherar och vi sjunger sånger i rött, vitt och blått. Känner frihetens rytm  i kroppen. Fullt av glädje för landet vårt.

2. Den stora dagen vill vi fira. Nu lyder tackets melodi ,som stiger taktfast upp från folket. Från oss som önskar demokrati.

3. Syttende mai. Nu jublar våren! Nationen pyntar sig till fest.Gå samman, älska fram värdegrunder så alla kan trivas. Då har vi det bäst.

4. Det går ett festtåg genom tidigare släkter som har satt djupa spår.Med sina val gav de oss framtid. Se, våra rötter de spirar och gror.

WOW. Jag blir mållös! -"Från oss som önskar demokrati.", "Gå samman, älska fram värdegrunder så alla kan trivas. Då har vi det bäst". " släkter har satt djupa spår. Med sina val gav de oss framtid. Se, våra rötter de spirar och gror." Kan ni se Renen, Ullenhag, MP, aftonblasket och Löfvén hånflina i takt, och ge norrmännen det svenska rasist-långfingret??

Inte ett ord om de miljoner människor som Sverige anser har byggt Norge för 20 år sen, och som ska rädda deras pensioner. Och som det masochistiska svenska etablissemanget tycker hela nationaldagsfirandet handlar om nuförtiden. Allt Skansenfirande den 6e juni sker numera på arabiska. Bara för att precis allt ont i hela världen är vårt, etniska svenskars, fel.




5 kommentarer:

  1. Det norska folket är hjärntvättade. I alla fall enligt de svenska normerna. Sådana rasistiska och främlingsfientliga aktiviteter kan vi inte hålla på med i sverige. Det skulle kunna stöta våra invandrade vänner. Här har vi ett nytt och modernt synsätt. Anpassa dej eller dö. Bildlikt eller helst bokstavligt. Ge plats för det nya folket.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Härligt med Norges 17de Maj!! På 80 talet åkte jag ofta mc med några polare till Röros eller Trondheim på 17de Maj,,en lämplig dos Nationell stolthet är ett kitt som kan ge styrka och hjälpa till hålla ihop ett land i svåra tider/stunder !Bra skrivet som vanligt Fina-carina,,keep up the good work,,

    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
  3. Norge är också ett förlorad land. För mycket invandring av ointeregrat folk.

    SvaraRadera
  4. Det finns i alla fall krafter som öppet försöker motverka den sen lång tid politiskt planerade etniska rensningen på européer.
    Ovanstående i bloggen hade aldrig kunnat hända i Sverige.

    SvaraRadera
  5. Ja, man blir avundsjuk. Vilken skillnad mot vårt eget sorgliga nationaldagsfirande.
    Peter

    SvaraRadera