onsdag 15 maj 2013

Sverige - sämsta sortens bakgård. Läget är nattsvart.

Vad var detta för seg slime JJ simmade runt och fick kallsupar i ikväll? Skulle  detta föreställa granskning av den miserabla och helt förljugna svenska mediavärlden? Om vad det är som driver megafonjournalisterna, om varför  människor tystas, om varför  det är farligare att ha åsikter här än i Somalia. 

Bla-bla-bla- vi har inte sagt att det inte hände - blablabla-  vi la till lite bara, - det där är för känsligt - när sa han det´-  jo då 2008 - blablabla - eller var det 2010,- sakfel - blabla- jamen det rättade vi till - reportaget höll inte - bla-bla-bla "den journalistiska ansatsen" var god - konsekvenser? blabla-bla tråkigt att höra - försåtlig formulering - olycklig formulering........ 

UG började med politiskt korrekt feglir. StatstTVmässiga garantier för att sverigedemokrat =rasist=främlingsfientlig=avpixlat. Man kan vara pedofil, man kan vara terrorist, sadist och massmördare och ändå accepteras i Sverige, som en journalist så ängsligt och ärligt sa, men man kan aldrig vara sverigedemokrat.
 Janne Josefsson och Eva Hamilton kan fortsätta mötas milt leende över en lasagne i cafeterian.

Aftonblasket har helt förhandstippat, kommit fram till att ingen journalist i den tidningen eller  överhuvudtaget i Sverige är rädd för att uttrycka sin åsikt.Så att det är farligare i Sverige än i Somalia, det var bara skitsnack.

Gonatt, nothing has changed.


svt svt svd friatider

9 kommentarer:

  1. Vad hade du väntat dig? Jag hade absolut inga förväntningar om dessa Svenska skitnödiga, ryggdunkande journalister, den som vågade prata klarspråk var de Somaliska journalisten, men hon fick ju flytta hem till sitt land igen eftersom hon blev alltför SD-vänlig. Så ser det ut i Sverige idag!

    Kalleman

    SvaraRadera
  2. Nigel Farage har ju ingjutit nåt slags hopp, jag antar att jag går och drömmer om att de europeiska influenserna äntligen nån gång ska nå hit och väcka sömngångarna. Men icke..

    SvaraRadera
  3. Skicka din recension till JJ och UG. Det är inte mer än rätt åt dom.

    Du är bra Carina. 5 stjärnor till dig.

    Pelle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Femstjärnig, yeay, tack Pelle! Skickade sista delen av bloggen till chatten, men..... Tror du ens de vill veta??

      Radera
  4. Jag hade inga verkliga förhoppningar på UG. De blev i stort sett infriade. Martin Aagårds syn på Sverige var skrämmande med tanke på att han var mycket tydlig med att vårt fosterland inte var hans. Fosterland, ett nytt ord som inte får sägas mer. Det är tydligen främlingsfientligt och rasistiskt. Precis som vi anses vara som läser här och på Avpixlat med flera liknande sidor. Finns det inget sätt att minimera och marginalisera dessa s.k journalister. Skrev först människor, men ändrade det, man vill ju inte fara med osanning här.

    Skogis.

    SvaraRadera
  5. Det finns ljus i mörkret (och jag tror jag såg det här först?) http://www.liveleak.com/view?i=6e5_1368165949

    Hade problem med att lista ut vem det var då denna tös från Luton inte direkt har samma tydliga engelska som exempelvis Nigel Farage. Nu vet jag i alla fall att hon heter Stacey Dooley (http://en.wikipedia.org/wiki/Stacey_Dooley), är 26 år och har stake som JJ i hans bästa stunder.

    SvaraRadera
  6. Ja detta var verkligen en antiklimax!
    Jag är egentligen inte förvånad för att detta omtalade program var så totalt intetsägande i sitt krypande för islam och den draksådd som den politiska korrektheten,lagt som en tung våt filt över vårt fosterland.
    Undrar om detta ord får användas av somalier och irakier när de pratar om sina hemländer eller är Aagård där och läxar upp dessa indiider som ifrågasätter hans rätt till att bestämma vad vi får säga eller inte säga.
    Efter Westerberg trodde man att ingen kunde vara mer hatisk mot Sverige och dess invånare.
    Jag hade fel.Aagård är här nu och det känns definitivt inte bra.Fy fasen,en sån djävla folkförrädare!!
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Katinka, vi har gått från värst till - ja vad? När det är som mörkast kommer ljusningen, fan tro´t.

      Radera