söndag 12 maj 2013

aftonblasket lägger ut en ny anpassad "sanning" idag, ej lämplig för kritik.


Forskare Susanne Urban: "Invandrare bäst utbildade, överträffar svenskföddas studieambitioner."

Kanske Susanne Urban hellre borde forska i, varför inga svenskar vill gå i samma skolor som dessa högstutbildade toppelever med mästarambitioner? Och varför invandrartäta skolor med så überfantasiska barn och ungdomar måste lägga ner, eller ha utökade specialresurser. Kanske Susanne Urban t.o.m skulle kunna forska fram ett svar på varför alla svenska kommuner nu kvider under sociala försörjningsstöd och måste rasera välfärden, när det kryllar av högutbildade invandrare som kan bidra ekonomiskt.

Bevare mig så rasistiskt, om tanten skrivit tvärtom, Svenskar bäst utbildade, överträffar invandrades studieambition.

7 kommentarer:

  1. "Man kanske också ett sätt att ta revansch på ett samhälle som pissat på deras föräldrar." Petter Larsson, skit ner dig och hoppa upp och ner så får du randiga ben!

    Vi har tagit emot dem när de påstår att de flytt från en förföljelse som de själva har varit med om att skapa och försörjt minst 80% av dem i årtionden medan de inte ens orkat att lära sig svenska. Många av deras efterblivna skitungar föraktar och mobbar våra barn i skolan eller drar omkring i gäng och spöar och rånar.

    De har redan förstört grundskolan och gymnasierna på många håll, tack gode Gud för det fria skolvalet, och nu håller de på att sänka universiteten också. När de på goda grunder blir välförtjänt underkända så blir de "krankta" och skyller hellre på "strukturell rasism" än på egna tillkortakommanden.

    Frågor på det?

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera
  3. Det finns en anonym som hänger här och slår ner på allt med samma argument. Jag är riktigt less på att försöka förklara det uppenbara för en som kniper ihop ögonen och vrålar "jag VILL INTE se!"
    Go away. Min blogg är inte till för att du ska få rulla dig i din sjukligt korrekta kverulans.
    Tålamod slut.

    SvaraRadera
  4. Googla lite på lilla fröken Urban (sicket efternamn) och du hittar en liten dhimmi som har varit ordförande för och är styrelseledamot i IMER-förbundet (mycket mera av samma skit betyder det om du förstår vad jag menar).

    Vår käre ovän "Anonym" har lite otur med timingen då lilla fröken Urbans univeritetskollegor i Uppsala och Linköping beklagade sig i UNT förra veckan över studenterna inte längre förstår svenska. Sicken överraskning!

    SvaraRadera
  5. Jotack, Argus! Det känns lite tröstlös att anonym som bjuds möjligheten att öppna ögonen och se sanningen, ändå väljer att låsa fast sig vid det megafonerna slår i honom.

    SvaraRadera