fredag 17 maj 2013

S vill ha vårt mandat till makten 2014.



Socialdemokraterna ­för­bereder sig redan nu för att lura till sig väljarnas röster 2014.
I höst ska ett 20-tal ­personer drillas för att ­vara redo att ta över makten.
– Det vore oansvarigt av oss att inte förbereda oss, säger partisekreteraren Carin Jämtin.

De vill alltså göra en Hollande, tigga folket om makten och låtsas att de utgör ett regeringsdugligt alternativ.
När det sen går åt helvete, kan man ju bara precis som Hollande igår, trycka på för en politisk union mellan EU:s medlemsländer.

Och lämna över folket och makten till EU, ty "det brådskar, innan hela EU att faller samman." 

För att inte tala om Frankrike. Och Sverige.



3 kommentarer:

  1. De tjugo får förhoppningsvis inte mycket att göra. Jag är mer orolig över om Sverigedemokraterna lyckas fylla sina platser med dugligt folk. Det är till att hoppas att allt fler vågar ta steget. Det lär finnas många SD-sympatisörer som nog skulle duga alldeles utmärkt. Men de är skrämda och vågar inte träda fram av sociala, eller andra skäl. Jag tror inte jag har träffat någon jag pratat med senare år som inte i själ och hjärta sympatiserar med SD:s politik. Synd bara att de inte vet om det, eller vågar erkänna det, ibland inte ens inför sej själva. Där finns en stor potential inför valet.
    Det har faktiskt funnits de som blivit förbannade när jag konfronterat dem med deras åsikter och i positiv anda sagt att just de åsikterna är ju SD:s politik rakt av. De har varit helt förblindade och inte velat/kunnat inse fakta. I mångas ögon är Sverigedemokraterna rasister/nazister/främlingsfientliga ända ut i fingerspetsarna. När man frågar varför de har den åsikten blir svaret oftast att "så står det i tidningarna och så säger de på TV:n". När jag tipsar om alternativa medier är det bara en bråkdel som kollar. De flesta svara något i stil med att "då blir det bara så jobbigt", eller "då blir man bara tokig i huvudet". Men man diskuterar "Lets dance" och liknande program med stor inlevelse och engagemang. Men att kunna diskutera den politik (eller brist på politik) våra grundvalar vilar på, allas vår grund för vår existens, då det går inte. Då blir det jobbigt. Ibland tappar jag tilltron till Svenskarna. Då får man läsa lite kommentarer här och på andra ställen, så går det ett tag till.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Jag vet att allt det där med rasism, och fientlighet är bara struntsnack,så jag skulle gärna kandidera, jag har dessutom fått så mycket stryk redan, det rör mig inte i ryggen. Jag tror att jag skulle kunna göra ett bra jobb för SD.
    Men jag befarar att jag och min blogg är allt för, ska vi säga öppenhjärtliga, för att j finna nåd.
    Så, jag delar din oro Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är nog så sant. Innan SD har lyft bort den s.k. nolltoleransen, så har nog inte vare sej du eller jag en chans att få kandidera där. Men, vem vet vad framtiden kan föra med sej? Allmän åsiktsamnesti inom partiet och för nya medarbetare... kanske?

      Skogis.

      Radera