lördag 18 maj 2013

Kippavandringen lyckades trots hot om sabotage.


Flera hundra personer vandrade idag långsamt och i vänligt samspråk i kippavandring.

- Kommunledningen är dåliga på att skydda och värna om den judiska gruppen som utsätts för ett mångårigt hat från andra mångkulturella grupper, säger festfixaren Micael Bindefeldt som är i Malmö för ESC.

Där fick han värdigt med allt på ett bräde, de styrande i Malmö vågar/förmår inte skydda sin judiska kommun, när de utsätts för  arabisk antisemitism i vårt land. Klockrent. 

Det alla kan se fegar riks-, och kommunpolitikerna för. Som t.ex folkpartisten Olle Schmidt, som tog dagens PK-pris och varnade för "islamofobin",

skanskan

2 kommentarer:

  1. Vad grundar Bindefeld sitt påstående på? Och vad menar Carian-Fina med att dom som bor i ett land ska samlas under en kultur? Anser hon att judisk kultur inte ska tillåtas i Sverige?

    SvaraRadera
  2. Bindefeldt är av judisk börd och har relationer till den judiska församllingen i Malmö, kanske anonym kan tänka sig att han har samtalat med några av dem som upplevt förföljelsen?Det kan jag, utan svårigheter.

    Vad menar jag? Kortfattat. Att precis som när man flyttar till vilket annat land som helst,så måste man ta kulturen/seden dit man kommer. Som jag själv gjorde när jag in- och utvandrade.
    Judar och alla andra kulturer har givetvis all rätt att praktisera dessa med sina familjer och kulturmedlemmar.

    SvaraRadera