tisdag 14 maj 2013

När en olämplig kommentar blir till vilt slagsmål och tumulth.


Christer Wikström, SD,  pikade en muslims kvinna i tält på Konsum: "Har inte du hamnat på fel sida jordklotet". För detta lär han ryka i nollprocentträsket. 

Men kvinnan som blev ursinnig, kände sig kränkt givetvis, lät sinnet rinna på och rusade efter Wikström som gått till kassan. Kvinnan började slå honom med en väska och slet sönder hans tröja.
Kvinnan -  ja ni veet - de har inte det här med tio Guds budord och att man inte får ljuga, har en helt annan story: "Wikström slet i hennes klädsel och fick slag från mannen över halsen och ryggen så att hon föll till golvet."

Visst är det underbart med övervakningskameror!

Om SFI kunde lära människor att tala istället för slåss, skulle Sverige vara en fredligare plats. Och en dum pik mötas med ett lika dumt svar.

DT

8 kommentarer:

  1. Denna kvinnliga nomad hade troligen en av sina sämre dagar !! Sen kan man tänka sig,att hennes stubin är kort,när hon nu tvingas tillbringa hela sitt liv,under en tältduk ...Det som i någon mån förvånar,är att hon kunde förstå vad denna mas så riktigt yttrade.Så långt tror jag knappast någon av "mina nomader" i ghettot,har kommit med sina SFI !!

    SvaraRadera
  2. De verkar bugga upp en massa aggressioner där under. No wonder.

    SvaraRadera
  3. D-vitamininsufficiens är inget att leka med.

    SvaraRadera
  4. Så har vi fått den ena sidans version. När publicerar du den andra sidans version?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Talar du nomadspråket kan du kanske höra med henne ? Eller vet du kanske redan nu svaret, som döljes inne i tältet !!

      Radera
    2. Den andra sidans version finns redan på allehanda andra ställen, EXPO, Aftonbladet, DT, Nyheter24 et al.

      Vi får se vad övervakningsfilmen har att förtälja.

      Radera
    3. Är du nu här igen!
      DT : "– Vad jag har hört visar filmen i alla fall visa att kvinnan slår mannen med en väska så i det fallet stämmer mannens uppgifter, säger Lundkvist."

      Radera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera