onsdag 15 maj 2013

Kjelle Bergqvist visar upp intoleransens fulaste tryne.


Se klipp från hatblasket här . Det är ingen vacker syn, en halvdebil nolla vill såga bort var sjunde människa i Sverige. Bara för att vi tycker olika än Kjelles enda och rätta åsikter.




CarinaFina

7 kommentarer:

  1. Kjell Bergqvist (full name Kjell Bertil Leonard Bergqvist), born 23 February 1953 in Enskede, Stockholm County; Swedish actor.
    In his acting Bergqvist often plays ignorant and very mean characters.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Kjell_Bergqvist
    Alltså är han ingen riktig skådespelare. Det står ju fullt klart här att han bara spelar sig själv.
    Det gör ju de allra flesta andra också.
    Alltså är lilla kjelle ingenting alls. om han nu trodde det, vilket jag tror att han inbillar sig själv. I det fallet stämmer universitetsläraren
    I Umeå Mikael Hjerms uttalanden om att det är bra att den gamla generationen dör ut snabbt.

    SvaraRadera
  2. Det är allt fler som snubblar och faller ner från sina vacklande piedestaler. De är ofta dåligt uppbyggda från början. Kjell Bergqvist var en som man trodde bättre om, men det är tydligen så att de "rätta åsikterna" gäller i de leden. Vi, populasen, ska uppfostras eller utrotas. Vi duger möjligen som valboskap eller skatteboskap. Sen är det ättestupan, i någon mån i moderniserad form, som gäller. Fanns inte vi, det etniskt svenska folket, fanns ju inte vare sej politiker eller skådespelare. Någon måste ju betala kalaset på det ena eller det andra sättet.

    Skogis.

    SvaraRadera
  3. Tack, det var intressanta aspekter på Kjelle Berka, nu fattar jag, han spelar inte. Han ÅR sån. Jag beklagar djupt hans närstående, det är ju precis som med Renen, de umgås bara med såna som tycker lika, och har skruvat upp volymen på sig själva så nåt annat hör de inte. Tragiskt, när han upptäcker att mer än halva hans fanclub plötsligt försvinner bort i hans motorsågsmassaker.

    SvaraRadera
  4. Ännu ett bevis för att jag som aldrig tittar på STATS-TV,och andra "svenska lustigheter",knappast gått miste av något.
    F.ö är denna idiot till "artist" världsbekant i hela Sverige ?För mig en infödd verklig bondfåne med alla kända förtecken..

    SvaraRadera
  5. Han är väl som de flesta skådisar rädd om sin karriär och törs väl inte annat än att hålla med vänsterpöbeln
    som styr inom artistvärlden sedan 68.

    SvaraRadera
  6. Stor i orden - liten på jorden, sa vi när vi var små i Ystad, om såna som Kjelle och hans likar som fallit för grupptrycket.

    SvaraRadera
  7. Hans ord är inte något att beakta.Intoleransn mot andra och deras åsikter är däremot skrämmande.
    Tala om att sälja sin fria "artistsjäl".
    Hädanefter kommer denne mans ord att påverka världen lika mycket(eller litet)som pyset efter en kolibri-fis!
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera