fredag 17 maj 2013

Den här 40-årige mannen kan inte fatta

varför 450 arbetsgivare har givit honom nobben.







Men, har han försökt på försäkringskassan?

3 kommentarer:

  1. Frankensteins mönster?

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Frankensteins mönster, det är jag, som blivit opererad både fram och bak, enligt min dotter. Men jag fattar inget heller. Vad hände med mig. Var 50 år gammal, invandrad kvinna till svenskt äktenskap sen 15 år tillbaka, inte så snygg och svenskan inte så bra heller, men med en plötslig skillsmässa. Tog då en universitetsutbildning, fick första jobbet jag ansökte. Ville inte ha jobbet, men arbetsgivaren jagade mig efter intervjun. Är nu en glad fattigpensionär. När man är ung, tänker man inte på ålderdom och pension.
    Har 2 svenska söner, de närmar sig de 30, men båda har redan betalat över 1 miljon i skatt. De är vanliga knegare, men jobbar hårt.
    Sensmoralen här: det finns inget ålders- eller utlänningsdiskriminering i Sverige. Har man eller kvinna den rätta utbildningen och erfarenheten, då finns alltid jobb.

    SvaraRadera
  3. Ord och inga visor, det finns många berättelser som din, anonym, människor som kom hit och skapade vårt land med gott mod. Det Sverige, som politikerna nu håller på och skänker bort till de som inte ens fattar var pengarna kommer ifrån, och hur man visar solidaritet. Tack för din berättelse!

    SvaraRadera