torsdag 16 maj 2013

Vitt pulver på dansgolvet - PRO åker ut.


PRO i Borlänge riskerar att kastas ut från motionsdanserna på Stora Björn efter drygt 20 år.

– De påstår att vi strött ut ett vitt pulver som är hälsofarligt och som förstör ytan på golvet. Man har även hittat burkar med det mystiska vita medlet, som ger bättre glid på dansgolvet, i ett förråd inne i lokalerna som PRO har tillgång till.
– Men det är inte våra burkar. Det är ju fler än vi som har tillgång till förrådet och danslokalen. Vi känner oss orättvist beskyllda, säger PRO
– De har sagt till oss att vi nog bör titta efter en ny danslokal till hösten. Men vi har redan bokat 13 orkestrar till höstsäsongen. De här danserna betyder mycket för många pensionärer och är friskvård i allra högsta grad. Nu senast var vi 283 dansare. 

Vitt pulver? Det här vita verkar tämligen harmlöst...

I Borlänge tycker de inte människor som behöver glidmedel ska dansa längre. Den här generationen ska fasen inte hålla på och ha roligt, de ska ju lägga sig ner och dö. 


dt

2 kommentarer:

  1. Det är ju så sant det du skriver, speciellt det sista stycket. "Det är ju verkligen bra att fördomsfulla äldre dör". Allt enligt professorn i mångkultur och sociologi vid Umeå universitet, Mikael Hjerm. Det är ord och inga visor det. Han föredrar kanske till och med "mord och inga visor". Vi dör nog inte ut snabbt nog för honom och andra lik(a)tänkande.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Uttalande i stil med Hitlers, och helt accepterat i Sverige idag!!

    SvaraRadera