torsdag 16 maj 2013

Efter aftonblaskets piruetter idag efter granskningen, nu kommer den Israelhatande vänstertomten Sestrajcic och polisanmäler (!) Ms motattack......

Kulturnämndens ordförande i Malmö Daniel Sestrajcic (V), ni vet vänster-jokern som använder sig av publiciteten runt Mellon,  till att gå till antisemitisk hatattack mot Israel, har idag polisanmält M.

För precis som Martin Aagard, och de andra extrema fosterlandshatarna, tycker Sestrajcic sig ensidigt ha rätten till oförsonlig offentlig agitation.

Moderaterna i Malmö har reagerat starkt (när chefen är i Stockholm törs M i Malmö visa   stake!), och använt foton på Sestrajcic, och dessutom lagt ut fullmäktigeledamoten Carl-Axel Roslunds (M) fråga till Daniel Sestrajcic om hans "judehat" i ett pressmeddelande; -"Anser Du det förenligt med Din roll som kulturnämndens ordförande i Malmö att spä på den negativa och judefientliga bild av Malmö som gång efter gång kablas ut över världen".

Att smaka på sin egen medicin gillas dock inte, en chockad Sestrajcic har förutom den komiska polisanmälan ( dom grillar ju korv), krävt dementi eller åtminstone avståndstagande från Roslunds fråga. 

För att använda ett ord för dagen, kan jag kallt konstatera att Sestrajcic begår ett publikt och oförglömligt karaktärssjälvmord. 


5 kommentarer:

  1. Vilket djävla äckel Carina, han ser ju precis ut som de andra pedofilerna i Englands pedofilringar, fast dessa kommer ju från pack i stan men det gör väl Daniel Sestrajcic också. Pack i stan (Malmö)

    SvaraRadera
  2. Han liknar nån, Olli, hmmm..... kan inte riktigt komma på..... men det är nåt med den blanka skallen..... och blicken..... och den självbelåtna munnen..... nån i regeringen....hm, högst upp......vem kaaan det vara som han påminner så om?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror att denne "folkvalde",är lyckligt ovetande om sitt impopulära personliga beteende.....och utseende !
      Eller som Jesus lär ha sagt poå sin tid "Saliga är idioterna,ty de saknar förstånd"

      Radera
  3. -Ursäkta, men vet du var Hamngatan ligger?
    -Polis, poliiis, här är en som frågar!!!

    SvaraRadera
  4. Redan igår tyckte jag att han kommunisten var lik det nya arbetarpartiets partisekreterare.

    SvaraRadera