tisdag 14 maj 2013

Vem är Daniel Sestrajcic? Och när blev han förste visumskommandora i Sverige?



Malmö kulturnämnds ordförande Daniel Sestrajcic (V),
uppmanar som bekant till demonstration mot att Israel deltar i Eurovision Song Contest. Idag är han lite resonligare. Men bara lite:

-"Israel är välkommet tillbaka den dagen Palestina är fritt från ockupationen."



4 kommentarer:

  1. Denne man är troligen en invandrad "äkta palestinier",som nu kämpar för sitt folk...från sin plattform i Malmö kommunfullmäktige !
    Hans efternamn klingar ju inte precis Skånskt..Olsson,Persson och Månsson är ju genuina skånska namn,men har aldrig tidigare hört Sesantjicic !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han är som "jugoslav" statslös precis som "palestinierna". Sedan om han tillhör osmanernas femtekolonnare som alltjämt är hatade av alla andra i regionen ska jag låta vara osagt. Serb tror jag dock inte att han är då det brukar vara stake i dem.

      Han verkar inte heller vara invald i kommunalfullmäktige om man ska tro Sydsvenskan, hur fan man nu kan bli ordförande i en kommunal nämnd utan att ha någon medborgares förtroende.

      Radera
    2. Tack för din info Argus..
      Då kanske personen i fråga,är av de Bosnier,som den mer civiliserade delen av befolkningen,nämnde "Turkar"under kriget !
      Frågan är nu varför sådana personer,som man verkligen såg ner på i deras hemland,nu har kunnat hamna i Malmö,och fortsätta med sin muslimska propaganda!

      Radera
  2. Använder sin nya svenska makt på ett mycket diskutabelt sätt.

    SvaraRadera