lördag 11 maj 2013

Flytta på dig, Asken, Brittiska shariadomstolar. Snart nära dig.


Telegraph avslöjar ikväll: "Inside Britain's Sharia courts." En ny dokumentär avslöjar Storbritanniens islamska domstolars chockerande diskriminering mot kvinnor.

aftonblasket döljer medvetet fakta för sina läsare.


  Il Messaggero och La stampa rapporterar om den besatte yxmördaren Adam Mada Kabobo, "il 21enne africano", alltså den papperslöse afrikanen från Ghana, som imorse gick bärsärk i Milano med en yxa, och dödade en oskyldig och skadade allvarligt tre medmänniskor.

aftonblasket vill av nån anledning inte rapportera sanningen och fakta om det bestialiska dådet : -Panik utbröt när en "21-årig man", beväpnad med en pikhacka, gick bärsärkagång i Milano i morse.

 Ni får gissa tre gånger varför aftonblasket vill fördölja sina läsare de fakta som Milanopolisen rapporterar om.

Vaddå? Jag tycker Tre Kronor ska ha bragdguldet.


Att vinna med 2 - 0 mot VMs sämsta lag, med bara Roten, och inte en enda anfallande målskytt  med kräm i benen -  det är baskemej en bragd.




expressen

Mussarna tycker jämställda män är kärringar.


 Den Norska Finansavisen har intervjuat några av de  norska eleverna i en riktigt islamiserad stadsdel, Groruddalen i Oslo, och på en skola, som är den norska motsvarigheten till Rosengårds-skolan. Två unga norrmän, som gjorde uppror mot sin permanenta dhimmistatus, berättar:- Det är en hierarki, där etniskt norska pojkar står lägst på rangstegen. 

- Ingen vill vara norrman här. Norsk är synonymt med svag. En inställning som inte minst förmedlas av lärarna.

Jag är så nyfiken på vad dessa nyinvandrade kulturberikande pensionsräddare i själva verket tycker om Renen och de andra kärringarna, som bjudit hit dem och försörjer dem?


Hörru, Renen, om Mohammed hade begått detta brott i sitt eget land hade han förlorat båda armarna.


Ali Mohammed Abdullah körde nattbussen som en utmattad Josefine Gustafsson åkte hem med. När hon slumrade till passade Mohammed på att stjäla inte bara hennes mobil, utan också 1800 kronor som Josefine fått i studentpresent,  räkna dem mycket noga, innan han så vänligt väckte henne vid hållplatsen.
Undra när Renen fattar, det som vi andra så enkelt begriper, att människor med helt olika uppfattningar om etik och moral inte kan leva i samma samhälle. Tio Guds budord, följer man inte dem, så lämpar man sig bättre i shariasamhälle.


metro exponerat svt

Jag tillhör en minoritet - högkänsliga.


Det har jag varit i hela mitt liv, fast inte vetat det förrän igår när jag lyssnad på radion. Och idag när jag studerar mera på nätet, så får jag veta att jag är en orkidé också, inte illa, läs själv:

- "Får du höra att du är överkänslig och att du inte ska ta åt dig så mycket? Behöver du ibland vila från alla ljud, ljus, dofter, människor och intryck? Brukar du känna av hur andra mår? Känna på dig vad som ska hända? Blir det för mycket ibland? Känner du dig annorlunda, att du inte riktigt passar in? Om du känner igen dig kan du ha en högkänslig personlighet – Highly Sensitive Personality.
Många känner till de så kallade maskrosbarnen som växer upp i en hård miljö men ändå blomstrar. Ett orkidébarn är skörare och måste få rätt näring och ljus, men växer med uppmuntran och förståelse för sina egenskaper upp till en väldigt vacker blomma. Men ett orkidébarn som inte får en sådan uppväxt, tar tvärtom mer skada än andra och vissnar."

 Lycksalig tur att jag inte bara är orkidé, utan hälften en jäkligt ihärdig bastant och envis maskros - annars hade jag aldrig suttit här med ett stort lyckligt leende på läpparna i solskenet idag. Förr i tiden sa man "överkänslig" men WTF.

läs mer på aspekt

Bakom flötet.



5 nät låg ute över natten, vi hade spottat tre gånger på vakarna, och haft fiskehattarna på oss, så det vattnades i munnen redan när vi vaknade, drog på jeansen, och vittjade näten. 

Lång näsa fick vi. 

Två abborrar, som var blivande mammor, så det fick frisedel, en delikat sik att grava, en praktlunch strömming - och ett trettiotal oätliga hornsimpor.Det verkar som om simporna inte ens faller skarven på de omättliga näbbarna. Så Zäta och Zudden fick dyka efter dem i strandkanten. 

Nån påstår dock att stjärten på fisken inte är nån dålig mat, och att den kan jämföras med stekt ål, men det vill inte min ålfiskare acceptera. Förr kokade man simpsoppa på stjärtarna med tärningar av morötter, palsternacka och vetemjöl samt smaksattes med peppar och salt. Och visst, man åt barkbröd också.

Never trust a thirsty guy.

Man skulle kunna bli feminist av denna filmen.... 

Don´t you never- ever try to touch my cold beer mitt i sommaren.

Migrationsverket tror dom är jultomten.



Migrationsverket ger 60 miljoner till kommunernas flyktingmottagande.
Migrationsverket ger och ger och ger, av våra pengar. Och det värsta är att migrationsverket och mottagarkommunerna tror att det är julafton året om.


  1. Mrvildsvin Skriver:
    Hur kan det finnas extraordinära kostnader för flyktingmottagande när det inte finns några kostnader utan alltid är så väldigt lönsamt? Rimligen borde kommuner med stort mottagande kunna bidra med inkomster till staten i stället för tvärtom.
  2. Michael Skriver:
    Men skulle inte regeringen med migrationsverket redan täcka alla kostnader för invandringen? Borde inte landets samtliga kommuner slåss om den kvalitativa kompetensen som dagens invandring besitter? Vilken kommun vill inte ta emot läkare, forskare och lärare som kan bidra till välfärden?
    Om det faktiskt skulle vara så att våra kära politiker har ljugit för oss och invandringen i sig inte gynnar landet ekonomiskt så vore det ett hemskt svek och ren lögn mot svenska folket.

hoglandsnytt skanskan

Undrar hur många svenskar som har en susning. Eller överhuvudtaget vill veta.

Avpixlat avslöjar: Förvaltningsrätten i Malmö har i ett unikt fall beslutat att ett så kallt “ensamkommande flyktingbarn” har försörjningsplikt för sin övriga familj i ursprungslandet. Rätten har ålagt socialtjänsten i Hässleholms kommun att betala ut 8000 kr för att en påstått 15-årig flykting från Afghanistan som fått PUT som ensamkommande ska kunna ta hit sin mamma och tre syskon från hemlandet.


Vad ska man säga? En (och hur många fler som vi inte vet) ensamkommande flyr till Sverige, han längtar efter släkten, Sverige skickar pengar till flygbiljetten. Och sen? Var ska de bo? Av vad ska de leva, hur ska de kunna köpa mat, betala, el, vatten och avlopp, telefonräkningar, kläder, läkare, tandläkare, bli en del av samhället....?

Om en familj skötte sin ekonomi som svenska staten, lät pengarna rinna mellan fingrarna, utan någon som helst chans att få tillbaka ens ett uns av de miljoners miljoner som öses över människor från fjärran land, då hade kronofogden kastat ut familjen på gatan. 

Om jag var hemlös svensk boende på gatan skulle jag begå politisk harakiri i protest mot de slott och herresäten som man kan glida in på - bara man kommer från ett annat land.Sätt Lyxfällan på Reinfeldts lakejer.
På de invandrade familjerna funkar inte Lyxfällans tio råd däremot, varför lära sig spara, när man alltid får allting gratis?




fredag 10 maj 2013

"Övningsskolor "- jag tror jag dör!!


Regeringen vill satsa på "övningsskolor" med s
tart redan nästa år. Finsk skola prisas för sina resultat och många sneglar österut för att se hur den svenska skolan kan bli topp-klass som i Finland. Wut? Sverige anser sig inte bäst i klassen - och ska faktiskt lära sig av nån annan!?! Då är det ta mig tusiken långt gått.

 Men hål i huvudet och plocka russin, säger jag bara. Ska ni snegla på Finlands skola, tokdårar, så får ni först ta er en rejäl titt på elevunderlaget, och dess etniska ursprung. Ja, ni vet, det där som är tabu att öppna munnen om I Sverige.....

När ni har gjort den hemläxan, Björklund, kan ni möjligen nån gång i framtiden slippa underkänt.


svt svd nt svd svd

Grattis SVT!!! Malmö sätter judehatet på den svenska världskartan igen.


Alla ska inte med! I samband med Eurovision i Malmö nästa vecka arran­geras protester mot Israels deltagande i tävlingen. Där ska kulturnämndens ordförande

Daniel Sestrajcic (V) delta, och han uppmanar alla nämndens ledamöter att vara med.


Välkommen, bienvenue, welcome....Del 2.


Kunder som tog ut pengar från bankomater i Malmö på fredagseftermiddagen fick ut färgade sedlar. Alla ditresta turisterna ropar käckt - mon dieu, de har till och med röda pengar!! Never mind, det är bara att tvätta dem, the Malmö-way!!


sydsvenskan

Vad ska zigenarna göra för att bygga upp sitt rykte och välkomnas av medmänniskor?


DN om "antiziganismen": 

- Det finns en obehaglig underton i den senaste tidens utspel om fri rörlighet. Trots att få öppet pekar ut kontinentens mest utsatta minoritet är det uppenbart att debatten egentligen handlar om romerna.
För en tid sedan skrev en av Tysklands mest ansedda ekonomer, Hans-Werner Sinn, en uppmärksammad artikel på detta farliga tema, Sinn menar att den fria rörligheten har lett till en explosion av sociala kostnader och att det handlar om romer. Romer tvingas flytta från land till land och behandlas illa överallt. I första hand är det förstås varje EU-medlems ansvar att ta hand om sina medborgare. Men Europa har också ett gemensamt ansvar. I krisens spår pågår i stället en farlig jakt på syndbockar och romer blir särskilt utsatta överallt. 

Well, DN gör som vanligt människor till viljelösa offer, utan egen kraft att förändra sina liv. Och tycker att medmänniskor som reagerar mot  kriminella och socialt destruktiva beteenden är "obehagliga och farliga". 

Det är alltid nån annans fel och nån annans ansvar.  Vem är det som behandlar vem illa?


Vad hände med "FP-politiker" utredd för sexbrott?


"Riksdagsledamot utredd för sexuella inviter."

För Roger Haddad, född i Beirut, Libanon, riksdagsman för folkpartiet, blir det  mindre utpekande och mera anonyma "riksdagsledamot" i rubrikerna.

Annat hade det varit om det varit en "SD-politiker".


Svenska Hen i EU-politiken.

En film från 2008, som kunde få en att skratta ihjäl sig. Om de inte vore så illa att efter den upphaussade Wallström, så har vi nya svenska hönor, Ohlsson och Malmström. 

Malmö, Sverige, välkomnar med PK-diktat.



Låtsas att du är på resa till ett stort europeiskt mega-evenemang i ett främmande land. Du har läst på och tror du kommer till Malmö, Sverige, en relaxing stad med fascinating arcitecture i det rikaste landskapet, endless open fields and wide, flat horizons, castles and gardens, golfing and tennistraditions, och Wallander-tours.......Ingen har sagt iota om arabiseringen av Malmö, inte om den kriminella vardagen, inte om judehatet, disrespect för lag och ordning, inte om den politiska korrektheten och inte om statsmegafonens dekret om total tystnad och lydnad.

Men kanske, kanske att du börjar fundera lite när landets vajande fanor möter dig med ett diktat: "We are one." 

??????? 

Hur ska människor från andra länder förstå att detta är inget att leka med, det är inte på skoj, det är ingen gullig slogan, utan blodigt allvar. Kom inte hit och tro att ni är danskar, tyskar, italienare och fransoser - ty såna rasister skickar statsministern rakt ner i källaren - här är vi alla en. Punkt.

Det kunde också ha stått "We are hen" på flaggorna, och telefonnumret till DO.

torsdag 9 maj 2013

Svensk, svensk, svensk och svensk söker kontakt.


I Sverige sitter omkring 5000 personer i fängelse och cirka 1700 är häktade en vanlig dag. De har svårigheter att träffa nya människor av motsatta könet, men nystartade dejtingsajten Prisonmatch vill lösa deras problem. Konceptet startade i år och har än så länge 13 medlemmar.

Kriminologiprofessor Leif GW Persson är dock tveksam till affärsidén. - Det är ju inte Justin Bieber som sitter inne direkt.

Jag håller med GW, alla behöver kärlek och den kan kanske göra underverk, men....

"Svensk" man söker icke-feminist-kvinna, med fast hög inkomst, egen bostad och snabb bil, som längtar efter spänning i livet. Du bör vara mycket tålig, ha starka nerver, goda språkkunskaper och acceptera överraskningssex.

Det finns en för alla!




EU-dagen - idag kan privatchaufförerna ta ledigt, det skräddarsydda lämnas på kemen, och first-class på flygen går tomma.

Europadagen firas den 9 maj till minne av Robert Schumans deklaration 1950 om att skapa ett enat Europa för att bevara freden och skapa välstånd.

Europadagen utgör tillsammans med bland annat europeiska flaggan, Europahymnen(??) och euro (mycket att fira?!) symboler för den europeiska integrationen( integrationen - WUT - SKOJAR DOM?!). 

På vissa håll högtidlighålls Europadagen genom att europeiska flaggan hissas, men dagen firas inte hos den breda allmänheten av européer. Europadagen är en ledig dag för Europeiska Unionens institioner i Bryssel och Strassburg.

Bevara fred och skapa välstånd??? Nä, utrota civilisation och solidaritet, och skapa misärer och diktatur -  Robert Schurman gråter blod i sin grav.

Vi som hatar söndertrasad välfärd, diktatur, och pampvälde, firar på vårt eget sätt.

Statsvetaren Nils Gustavsson i Lund, tillåt mig betvivla dig.

"Ingen vidgad demokrati i nätmedier.

- Det kan verka lätt att driva politisk opinion i sociala medier på nätet. Ett debattinlägg, en protestlista eller en knapptryckning kan snabbt registreras av många. Men det är redan etablerade debattörer som får störst genomslag, så någon vidgad demokrati innebär knappast de sociala medierna", enligt statsvetaren Nils Gustafsson i Lund.

 Den mest jämlika politiska handlingen är enligt Gustafsson alltjämt att gå och rösta. 

Nu undrar jag om statsvetaren löst problem enligt vidstående schema?

För i de forum som växer sig allt större och starkare på nätet, tillåts publicering av allt som mainstreammedia övermyndigt och ensidigt väljer bort för oss medborgare. Vi tillåts också delta i öppna forum, även med statskritiska värderingar, vi får en öppen och tillåtande mötespunkt. Och detta menar Gustavsson saknar betydelse?För min del tror jag att SD inte skulle ha några väljare alls, om röstberättigade enbart gapade och svalde de falsarier och vinklingar som gammelmedia publicerar.Idag har vi ett dagsfärskt exempel på hur fria sociala medier kan göra livsviktig skillnad, och här och här.
Så här snackar vi vidgad demokrati,herr statsvetare, rösta är nog bra. 

Men för att få kunskap om sina verkliga valalternativ utan systematiskt åsiktsförtyck, det är mer demokrati än statsministern och herr statsvetare ens förstått pillefnas av.




Johan Hakelius forever!




Ni vet, min ångest över tågande dagisbarn i gula västar och rep mellan sig. Ni vet att jag aldrig varit mainstream, och förmodligen skulle avlidit i liknande fångenskap. Mina barn likaså. Det går att kämpa mot denna statliga fostran, även om politikerna har sett till att det inte ska vara lätt.
Så här skriver Hakelius idag, music to my ears:

-"Men jag tror också så här: vill man vänja barn vid att umgås normalt med andra människor ska man inte börja med att sätta dem på anstalt.
Man anförtror dem i stället till en person som man litar på. Då skänker man sina barn en nära relation, inte en plats i fångledet."


Hakelius tog orden ur munnen på mig. Men Gu´ så mycket stryk han kommer att få för denna anti-feminist-, och anti-sovjet kolumn.

Kristendom idag.


- "Jesus levde, dog, kom tillbaka till livet och flyger idag upp till himlen"
"Så, ska han hem till Gud?""Ja, så är det, lille gubben""Okay. Kan vi spela fotboll nu!"

Hycklarnas paradis.



I Luleå är man verkligen inte rasister, alla är för mångfald, man anser  att mångkultur är en "rikedom", och skulle aldrig rösta på SD. Det är fina och ädla människor däruppe i Norrland, såna som får landets massinvandring att frodas.Men.Skolan i Luleå är grovt segregerad - trots kommunens vision om en skola för alla. Föräldrar och elever väljer bort skolor där det finns många utländska barn.

Så, återigen, länge leve mångkulturen!  Men den kan väl hålla till där nere i Malmö.
NSD

onsdag 8 maj 2013

Vad är det för fel på svenska folket?

expressenTurerna kring Omar Mustafa ser inte ut att ha påverkat Socialdemokraterna. 
Enligt den senaste väljarbarometer från Expressen/Demoskop ökar stödet för partiet något - till 32,9 procent.

Samtidigt har Moderaterna vänt sin negativa trend och ökar 1,7 procentenheter. 

Förklara för mig - tack!

Det här med den arme lille döde pojken i bilen.


Pappan glömde pojken i bilens barnstol när han skulle till jobbet. Det "ingick inte i hans dagliga rutin att lämna barnet," så han glömde....Om att ha sitt lilla barn i bilen INTE är en rutin, vore det inte desto större anledning att vara vaken och uppmärksam? Pappan ska senare ha börjat fundera på  (!!)om han verkligen lämnade pojken på dagis.
När pappan kom tillbaka efter åtta timmar satt pojken död, i det heta solgasset.

Rubrikerna ikväll handlar om att personalen på dagiset brustit i sina rutiner, och borde ha kontaktat föräldrarna när pojken inte kom till förskolan. Att skylla på dagiset är bara för svenskt, staten tar ju hand om barnen från födseln till arbetslösheten, så givetvis ska skuld läggas på kollektivet. So Sovjettisch...

Men det finns endast två som är ansvariga och som ska se till att barnet kommer till dagis, barnets mamma och pappa. Man glömmer inte sitt barn i bilen i åtta timmar, det finns inga ursäkter. Det här handlar inte om att  oj, jag ska bara springa in och köpa en liter mjölk medan barnet sover gott - det handlar om åtta - 8 - timmar! 

 Visst. Det är absolut mänskligt att glömma och göra misstag, jag har säkert tagit en del urusla beslut i livet, men inga av dem har resulterat i att ett hjälplöst barn dör av det. 

En sak är jag hundra procent säker på - pappan glömde inte sin I-phone 5 i bilen. 


Vad får vi för våra skattepengar? Till svenskars enkla nöjen finns inga pengar.



Polisen har beslutat att ta betalt för sin insats vid Augustifesten i Norrköping. Kostnaden hotar andra evenemang som Upplev Norrköping står bakom. Stadsfesten i Linköping kan gå samma öde till mötes. Slutnotan kan komma att landa på 331 200 kronor. 

Hur ska detta sluta?  Ring polisen! Nä, jag har inte råd.




Danskarna flyr hem över bron. Och tar med sig svenskarna.


Danskarna svarade för 70 procent av fjolårets flyttningar över sundet. Men samtidigt flyttar allt fler svenskar från Skåne till Själland.  Det högsta antalet sedan Öresundsbron invigdes år 2000. 

Förvånad?


Här står Fredrik Reinfeldt, och tycker han är bäst i hela världen.

Och vrålar: Jag vann. Jag är smartast. Jag är vackrast, jag är ädlast, jag är godast, och jag vet bäst! Men det ser ut som om han är rätt ensam där uppe. Inte ens MP och fulmedia är med och backar upp.

Vi andra som vågar se med öppna ögon och fattar att nu gäller det att rädda vad som räddas kan av Europa, vi gömmer oss i statsministerns unkna källaren med de klarvakna, de med förståndet i behåll, och inte minst Queen Elizabeth.
Hellre med alla de friska i källaren, än ensam med en sån som Reinfeldt på glasberget.



En människorövare, hur ser det ut inuti honom, och alla de som varit paralyserade av honom?



Lås, kedjor, tape och andra metoder för tvång och frihetsberövande hittade på vinden och i källaren i människrövarens tortyrhus i Ohio.

Järnspikarzz om han åtalats i Sverige - puhh!!! Inte en chans för honom att komma ut som en fri man förrän om minst ett - ett och halvt år. Hade han bott i Landskrona hade polisen redan krypit runt i buskarna och letat efter en andra, tredje, fjärde, eller femte person som verkligen varit gärningsmannen och begått brotten.




Som sagt, Sverige är beyond banan-republik.



Säpo har slagit larm om en  40-årig man som kan utgöra ett hot mot kungafamiljen.
– Det är en person som skulle kunna begå ett ­riktigt allvarligt brott.
?????????????? Let´s jus wait and see, eller...?

Mannen har dömts för 89 olika brott, bland annat misshandel, våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman och fridskränkning. Vid ett tillfälle när han greps hade han beväpnat sig med kniv och yxa.
Enligt en poliskälla har mannen under jakten bedömts som ”farlig och mycket labil. 

89 olika brott? Och springer omkring på våra gator med kniv och yxa? Farlig och labil? 

I Reinfeldts mångfald måste vi alla ha ögon i nacken, och livvakt.

Reichthabereisten Peter Kadhammar hittar så många fel på världen. Och som vanligt (SIC!) är allt Jimmie Åkessons fel.


Idag gör den påstridigt ensidige Kadhammar en spaning om Längtan efter renhet.
Vi som roar oss med att i hans fumliga skriverier hitta anti-SD-propagandan, blickar kolumnen ner, och där!, ja, jag visste det, jag visste det!!!

Kadhammars förvirrade analys:
-"I teven står Åkesson och ­låter resonabel. Han är mannen vars politiska gärning bygger på påståendet att en religiös minoritet ­utgör ett hot mot nationen. Muslimer. Nästa gång kanske det är judarna."

Om Kadhammars barns och barn-barns tår och anklar och ben och vader sprängts i luften av islams terrorister, skulle han då se så lättvindigt på "en religiös minoritet"?!? Minoritet??? Se dig om i världen, Kadhammar, öppna ögonen, och du kommer att finna att din lilla minoritet i själva verket är en gigantisk och för allt för många, muslimer, kristna, judar, och orena, en förtryckande majoritet. 

Och innan du låter munnen gå före tänket en gång till, fråga judarna i Malmö vem det är som hotar dem. 




Susanne på Synsam är milt uttryckt dum-dum.

Den 22a april var jag på Synsam för att prova ut och beställa nya glasögon, de gamla var bara skrot efter bushundarnas manöver. Det tog sina timmar, dels att hitta de läckraste och diskretaste bågarna, prova synen och framför allt göra beställningen....

Nu för tiden finns det så mycket tillval och och olika kvaliteter på själva glasen så man tror inte det är sant. Varje liten uppgradering av antireflex, anti-im, förtunning, eller med förmörkning i solen, kostar tusen kronor extra. Dessutom har "tekniken" utvecklats ytterligare, och för detta har Synsam införskaffat en särskild apparatur, som  man ska stå alldeles stilla och stirra exakt rakt in i, och sen sakta röra huvudet - men inte blicken - åt höger och vänster, så att de nya underglasögonen sägs ska kunna skapas för att effektivare följa din blick.
Det här är bara blajs för att sälja på en dyrare glas. Min  försäljare, Susanne, hade uppenbarligen aldrig testat denna apparatur tidigare, därför gick allt åt helvete för henne. Mitt tålamod med inkompetenta "experter" som dessutom är extremt långsamma i huvud och rörelser är i normala fall inte stort. Men jag bet ihop.

Det slutade då med att Susanne uppgivet la alla skrynkliga anteckningar i liten hög och sa, jag kan fråga min kollega när du har gått.
Jag gick därifrån med ett inre som skrek misstroende, det är så viktigt att allt blir rätt, och är en dyrbar affär.
Men, men - två till tre veckor skulle tillverkningen ta, och jag har hankat mig fram med linser och gamla glasögon under tiden.
Igår kom så det efterlängtade samtalet med Synsam på displayen, youhhuuu!! Men, säg den glädje som är beständig.
Susanne började med en invecklad förklaring om att de nya bågarna inte kunde tillverkas med mina styrkor..... O
ch jag ställde frågan - Och detta har tagit dig dryga två veckor att konstatera??

Susanne på Synsam: - Nä, vi fick besked av tillverkaren med detsamma, men vår fax är trasig

Jag ska bespara er mina reaktioner, kära läsare.

Sverige är numera beyond bananrepublik. Ingen kan nånting längre, inte optiker, inte hantverkare, inte poliser, inte läkare, inte domstolar,inte myndigheter och framförallt inte politiker och journalister. 

PS. affären på bilden är inte min butik, men får spegla Synsams garantier mot kunden.

Tack för lärdom om EUs socialistiska maktpress på Ungern, för total lydnad.

Svar från en som vet varför svenska vänstermedia hatdrevar mot Ungern, Knute

- "Ungern har valts ut som måltavla och ska tjäna som ett testfall för att koncentrera makten till Bryssel. Testet är att påtvinga Ungern ett vänsterorienterat projekt.  EU använder Ungern för att skapa ett prejudikat för sin maktutövning. Trots att landet har anpassat sina lagar kring mediefrihet och rättsväsende efter EU:s och Europarådets krav, fortsätter politiker och journalister i väst sin stormvåg av kritik. 

EU:s socialistiska-liberala-gröna majoritet förlitar sig på effektiva instrument. Deras syfte är att "försvara demokratin" genom att avlägsna Ungerns konservativa regering och Viktor Orbán som statsminister. Först attackeras landets rykte. EU-församlingen hotar med en aktion för att fördöma Ungern." 

Nu fattar jag varför svenska socialistlakejer som Anders Lindberg och Lars Lindberg minerar svenskarna liv med hat och propaganda mot Ungern.  

 Och blir mörkrädd, ju mer jag vet om EU och dess politiker ju räddare blir jag.

Säg mig med vem du umgås, statsministern....


Statsministern spyr ånyo sin galla över ökad kritik mot regeringens utanförskapande migrationspolitik. Och om man inte tycker som han, ja då står man givetvis för"hat" och "intolerans"

Det är en katastrofal brist hos en statsminister att så totalt sakna förmåga till insikt om hur andra människor kan uppfatta saker och ting. 

Har sett ledare drabbas av detta fenomen förr, när Egot växer dem över huvudet, och ja-sägarnas lismande färgar deras värld för att slippa hamna i frysboxen. Livsfarligt, och tom Reinfeldt måste väl nånstans ha hört talas om högmodet som går före fallet. 

Har faktiskt sällan upplevt en person som utstrålar så mycket källarunket hat och intolerans som statsminister Reinfeldt.



tisdag 7 maj 2013

Tack som fan sjuklövern.



 @perraponken 
Tack så jäkla mycket för skitskola, skämtkriminalvård, arbetslöshet, pensionärsdiss och nedmontering av folkhemmet! Tack!

Ibland känner man mer än väl igen sig i den tröstlösa och totala uppgivenheten.

Men det gör inte arabiseringens statsminister, han vill som vanligt hellre tala om "invandringskritiska strömningar som riskerar att på allvar få fäste i det svenska samhället". Och sin kroniska och hatiska intolerans mot oliktyckande.

Vad kallas en sån som LO-pampen Karl-Petter Thorwaldsson nu igen?


LO-ordföranden: S bör sträcka ut hand till C och FP.

 Allt för att stänga ute SD från makten.



expressen

Hela familjen är sicko´s.


 Den förre busschauffören Ariel Castro, 52 år, som är misstänkt för de bestialiska kidnappningarna i Cleveland Ohio, har en dotter med livslånga psykiska problem, som sedan 2008 sitter fängslad i 25 år för mordförsök på sin 11-månader gamla dotter. 

 Jag befarar att vi kommer att få höra grusamheter som vi inte trodde existerade ens i våra grymmaste fantasier. Det här djuret och hans bröder var "en nice guy och en hygglig granne". Och vi människor vill bli blåsta. Och föredrar att titta åt andra hållet.

Homeowner: Ariel Castro, 52
Ariel Castro, 52Pedro Castro, 50
Brother: Pedro Castro, 54
Onil Castro, 50
Arrest: Onil Castro, 50

daily mail

En gång bodde jag här på andra våningen med man och barn.


En sida vätte mot Gröna Lunds huvudentré, en sida med vidunderlig utsikt mot Djurgårdsfärjan, Kastellet och Gamla Stan, medan köksfönstret och sovrummet vätte  dikt vägg-i-vägg med det som idag är nyinvigda och publikdragande Swedish Music Hall of Fame, eller Abbamuséet. 

Jag är väldigt, väldigt lycklig att jag numera häckar i skärgårn - och inte på Djurgårn.

Varför har Anders Lindberg, Lars Lindström och de andra statsmarionetterna flyttat fokus från Malmö och Sverige till Ungern?


-"Ungern håller på att bli en auktoritär stat. Hat mot judar och romer är vardag."

Det finns ingen hejd på hur svenska fuljournalister älskar att sätta tummen på andras vidrigheter långt borta, och inte i det egna vardagsrummet.

Det är rätt fascinerande, men lika fullt genant och långt ifrån deras yrkesroll.



USA har fått en ny hjälte, Charles Ramsey.


Den här hjälten kommer att göra dunder succé i TVsofforna, lyssna på hans berättelse!  En kille som gillar burgers och salsamusic kom att hamna mitt i händelsernas centrum, när kvinnorna i Cleveland, Ohio, som varit inlåsta i tio år äntligen kunde fritas och räddas.

Missing People. Påminner mig än en gång om varför jag återinvandrade från USA. Bara tanken på mjölkkartongen på frukostbordet varje dag med ständigt nya bilder på små missing children. Nånting är sjukt.