torsdag 9 maj 2013

Hycklarnas paradis.



I Luleå är man verkligen inte rasister, alla är för mångfald, man anser  att mångkultur är en "rikedom", och skulle aldrig rösta på SD. Det är fina och ädla människor däruppe i Norrland, såna som får landets massinvandring att frodas.Men.Skolan i Luleå är grovt segregerad - trots kommunens vision om en skola för alla. Föräldrar och elever väljer bort skolor där det finns många utländska barn.

Så, återigen, länge leve mångkulturen!  Men den kan väl hålla till där nere i Malmö.
NSD

4 kommentarer:

  1. Tja, är det inte så det är. För att "vi" ska känna oss "goda", så får någon annan ta skiten. Så kan "vi" luta oss tillbaka i den fasta förvissningen att "vi" har gjort gott, röstat rätt, skänkt pengar till de rätta organisationerna. "Vi" vill att hela världen ska få komma hit och har minsann inte något emot att dela med oss av välfärden det har "vi" råd med, "vi" bor i ett rikt land. Allt detta vill "vi". Åtminstone så länge det inte drabbar oss eller våra barn. Så, håll er borta från oss med era problem. "Vi" vill inte veta, se, eller höra något om detta. "Vi" vill bli lämnade ifred i vår allomfattande godhet och inte veta var miljarderna det kalaset kostar kommer ifrån, eller var de tas ifrån. Ingenting om pensionärers armod, ingenting om en kollapsande sjukvård, ingenting om problem vid polisen, rättshaveriet, eller försvaret. Vi vill helt enkelt inte veta någonting om något elände överhuvudtaget.
    Sen, när det oundvikliga slutet kommer, så går "vi" döva och blinda ut över stupet som ett lämmeltåg, sjungandes We shall overcome och andra lämpliga sånger. På vägen ner mot botten ändras tonen och alla skriker något i stil med, "men vi har ju varit så goda och gjort allt vad den goda staten har sagt åt oss, varför ska vi bli straffade på det här viset. Reinfeldt, hjälp oss arma människor, hjälp oss!
    Men han struntar i er, han står kvar uppe på kanten av stupet och skrattar åt er, arma dårar som trodde på honom och hans hantlangare. Därefter vänder han på klacken och går vidare till sin utlovade belöning för väl utfört arbete.
    Det värsta är att vi alla blir meddragna i fallet. De enda som undkommer är en del av de som varit mest drivande i katastrofen. De mest skyldiga.
    "Nyttiga idioter" lär nog följa med i fallet, som mediafolk och andra underlydande förrädare.

    (Möjligen driftade jag iväg en aning från ämnet, möjligen målar jag med för mörka färger, men det är väl det vanliga med mej).

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Att människorna i "Ultima T0hule" är väldigt röda beror på att de är "Sveriges negrer" och Europas sista koloni. Baktalade av Kinberg Batra och andra mentala kalhyggen såsom tärande då de i själva verket står för en betydande del av statsinkomsterna och exporten genom skogen, malmen och elkraften.

    Om sedan Yvonne Stålnacke och Ingrid Norberg är stolskott som överträffar Ilmar Reepalu, Katrin Stjernfeldt Jammeh och Christina Höj Larsen tål att väl diskuteras.

    Klimatet i Luleå och Norrbottens län gör de emellertid föga intressanta som en östafrikanska enklaver.

    SvaraRadera
  3. Till anonym:
    Gick på högre utbildningsanstalt i mitten av 90-talet. Vi studenter fick inte mer skriva i uppsatserna att man gör si och så, för det går inte att bevisa vad "man" gör, det är inte vetenskapligt. Utan vi fick skriva: jag gör si och så och sen förklara varför. Då står "jag" bakom mina ord och ansvarar för mina handlingar.
    Dagens PK säger "vi". Vilka är "vi"? Ingen förklarar det till ex. = jag och alla andra. Nej, med "vi" menas alla andra utom "jag". "Vi" används istället av "man".
    När jag hör i debatten, att vi gör si och så, kan tyvärr inte ta talaren seriöst.

    SvaraRadera
  4. Synd att alla svenskar missade den delen av en mycket viktig utbildning!

    SvaraRadera