torsdag 9 maj 2013

Svensk, svensk, svensk och svensk söker kontakt.


I Sverige sitter omkring 5000 personer i fängelse och cirka 1700 är häktade en vanlig dag. De har svårigheter att träffa nya människor av motsatta könet, men nystartade dejtingsajten Prisonmatch vill lösa deras problem. Konceptet startade i år och har än så länge 13 medlemmar.

Kriminologiprofessor Leif GW Persson är dock tveksam till affärsidén. - Det är ju inte Justin Bieber som sitter inne direkt.

Jag håller med GW, alla behöver kärlek och den kan kanske göra underverk, men....

"Svensk" man söker icke-feminist-kvinna, med fast hög inkomst, egen bostad och snabb bil, som längtar efter spänning i livet. Du bör vara mycket tålig, ha starka nerver, goda språkkunskaper och acceptera överraskningssex.

4 kommentarer:

  1. Jag tycker mej ha läst att det finns en kategori kvinnor som dras till den här kategorin män. Det blir nog, generellt sett, inga lyckliga förhållanden i längden, misstänker jag.

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns sannerligen ett antal kvinnor som skriver kärleksbrev till Juha Valjakkala, Anders Behring Breivik, Mattias Flink, Toni Alldén (Carolin Stenvalls mördare), Niklas Lindgren (Hagamannen), John Ausonius (Lasermannen), Tony Olsson, Jackie Arklöv och andra psykopater i förhoppning att de ska kunna rädda dessa "män" antagligen på grund av missriktad moderkärlek.

      Dessa kvinnor skulle utan dröjsmål berövas sina ägg så de inte kan föra vidare sina degenererade gener så vi slipper en upprepning.

      Jag antar att detta beror på att män inte längre får vara män och kvinnor inte längre får vara kvinnor i landet med stort Hen.

      (Vi är körda snart om vi inte lyckas vända utvecklingen.)

      /Trevlig Kristi flygare :-)

      Radera
    2. Du har så rätt i vad du skriver.

      Skogis.

      Radera
  2. Hel vajsing på hjärnkontoret, hur kan man tacka sitt eget liv med att förgöra det?

    SvaraRadera