onsdag 8 maj 2013

Tack för lärdom om EUs socialistiska maktpress på Ungern, för total lydnad.

Svar från en som vet varför svenska vänstermedia hatdrevar mot Ungern, Knute

- "Ungern har valts ut som måltavla och ska tjäna som ett testfall för att koncentrera makten till Bryssel. Testet är att påtvinga Ungern ett vänsterorienterat projekt.  EU använder Ungern för att skapa ett prejudikat för sin maktutövning. Trots att landet har anpassat sina lagar kring mediefrihet och rättsväsende efter EU:s och Europarådets krav, fortsätter politiker och journalister i väst sin stormvåg av kritik. 

EU:s socialistiska-liberala-gröna majoritet förlitar sig på effektiva instrument. Deras syfte är att "försvara demokratin" genom att avlägsna Ungerns konservativa regering och Viktor Orbán som statsminister. Först attackeras landets rykte. EU-församlingen hotar med en aktion för att fördöma Ungern." 

Nu fattar jag varför svenska socialistlakejer som Anders Lindberg och Lars Lindberg minerar svenskarna liv med hat och propaganda mot Ungern.  

 Och blir mörkrädd, ju mer jag vet om EU och dess politiker ju räddare blir jag.

3 kommentarer:

  1. Ja EU accepterar inte,att några av fåren söker avvika från deras gröna betesmarker ...

    SvaraRadera
  2. Gröna betesmarker?
    Du skulle se ( apropå glasögon...) hur det ser ut efter motorvägarna i Belgien.
    Eller kanske ej.
    Nu användes ju dessa vägar naturligtvis även av bilister från andra nationer.
    Allt går ju ( tyvärr ) inte att skylla på belgare.
    Men grannlandet,Luxemburg, har i det närmaste kliniskt rent.
    Lustigt med länder.

    Skepparn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har sett det...Skillnaden är minst lika stor när du åker genom Holland,där också allt är rent och prydligt.Plötsligt befinner du dig i södra Belgien,och gränsen mot Frankrike (vilket då framgår tydligt)där hela området en gång var deras stora kolrevir.Tror att dessa områden har vant sig vid allt sk-tet,precis som det en gång var i Ruhr-området !!

      Radera