tisdag 7 maj 2013

Varför har Anders Lindberg, Lars Lindström och de andra statsmarionetterna flyttat fokus från Malmö och Sverige till Ungern?


-"Ungern håller på att bli en auktoritär stat. Hat mot judar och romer är vardag."

Det finns ingen hejd på hur svenska fuljournalister älskar att sätta tummen på andras vidrigheter långt borta, och inte i det egna vardagsrummet.

Det är rätt fascinerande, men lika fullt genant och långt ifrån deras yrkesroll.



5 kommentarer:

  1. Tänk så tråkigt att man uppmärksammar utvecklingen i Ungern när det är exakt vad ni inom SD strävar efter att genomföra i Sverige.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilken gran har du bott under de senaste 20 åren? Fråga vilken jude och svensk som helst i Malmö vem det är som hatar, hotar och begår rasistbrott.

      Radera
  2. Anledningen till detta fokus kan vara att hålla ett öga på allas vår Erik Almqvist och se om han lever som han lär eller om han fuskar. Kan finnas PK-rubriker att hämta.

    SvaraRadera
  3. EU använder Ungern för att skapa ett prejudikat för sin maktutövning. Trots att landet har anpassat sina lagar kring mediefrihet och rättsväsende efter EU:s och Europarådets krav, fortsätter politiker och journalister i väst sin stormvåg av kritik.

    http://everykindapeople.blogspot.se/2012/03/nu-ska-ungern-testas-i-det-socialist.html

    SvaraRadera
  4. Tack! Det läskiga är alla journalister som köper den för dagen gångbara politiska agendan, och skapar drev som de bara okritiskt svalt betet på.

    SvaraRadera