onsdag 8 maj 2013

En människorövare, hur ser det ut inuti honom, och alla de som varit paralyserade av honom?



Lås, kedjor, tape och andra metoder för tvång och frihetsberövande hittade på vinden och i källaren i människrövarens tortyrhus i Ohio.

Järnspikarzz om han åtalats i Sverige - puhh!!! Inte en chans för honom att komma ut som en fri man förrän om minst ett - ett och halvt år. Hade han bott i Landskrona hade polisen redan krypit runt i buskarna och letat efter en andra, tredje, fjärde, eller femte person som verkligen varit gärningsmannen och begått brotten.




3 kommentarer:

  1. Carina:
    I går skrev du,att en av orsakerna till att du beslutade återvända,(från drömlandet i väst) till vårt mångkulturella Sverige,hade sin grund i mjölkpaketen!!!!
    I dag kan jag efter att läst ditt inlägg ovan,
    öppet erkänna att detta sjuka mångkulturland USA,aldrig direkt fallit mig på läppen...
    Förutom sådana bizarra brott,har vi väl båda även sett de andra baksidorna,av drömlandet ?
    Men som bekant kan ju allt säljas med "mördande reklam",även om deras försäljning alltmer utsättes för hård konkurrens från de Asiatiska jättarna,och Islamisterna med sin olja !
    Pluset för US i sådana fall är ju,att det finns ett något så när fungerande rättsväsen ower there.Annars liknar klimatet i mångt och mycket vårt eget Absurdistan...Eller har jag sett fel genom mina solglasögon ??

    SvaraRadera
  2. Du har sett rätt genom dina glajjor, Lars! Det jag lärde mig då på 80talet, när mammorna och fröknarna i Palm Springs United Methodist Church´s-preschool fascinerat lyssnade på mina berättelser om det sagolika livet i Sverige, och hur man ställde barnvagnen i friska luften utanför affärer med ett lyckligt sovande barn i, och hur skolorna var helt öppna utan höga stängsel, och att större barn gick ensamma till skolorna, och lekte öppet med varandra på deras gårdar och uteplatser, själva cyklade och badade osv. Det lärde mig bla att allt deras kriminella elände kommer hit, så är det bara. Några år senare bara.
    Kanske deras nya elände att ge allmän invandringsamnesti för 140 tusen miljarder dollars kommer snabbare än Reinfeldt hinner nicka tre gånger.

    SvaraRadera
    Svar
    1. PS deras straffsatser däremot är inget som Sverige tycks det minsta intresserade av.

      Radera