lördag 21 december 2013

Varning för Romson och MPs totalitära maktambitioner.

Miljöpartiet vill ha en ny blocköverskridande uppgörelse om den svenska asyl- och migrationspolitiken nästa mandatperiod. 

Det säger språkröret Åsa Romson, syftet är att fortsatt stänga Sverigedemokraterna ute. 

Dags att höra vad kvinnan verkligen säger, och vad hon är ute efter.

Undrar hur världen hade sett ut....


Varning, varning, varning alla svenska kvinnor!


Det har gått ett och ett halvt år sedan mammans idag femåriga dotter fördes bort. 
Paret skiljde sig hemma i Sverige. En tid därefter ville han ta med sig dottern till sitt hemland Libanon, dels för att "dottern skulle få träffa hans mor som sades ligga på sitt yttersta. Dels för att vara med på ett stort familjebröllop". I samband med detta tog han barnet, och förhindrade mamman kontakt.

 Mamman är nu i Libanon och strider för sin rätt till barnet, någon särskild hjälp av svenska myndigheter tycker mamman inte att hon fått. 

Jag lider med mamman. Men vad menar hon? Ska svenska myndigheter reda ut alla naiva och lättlurade svenskars misstag ute i världen? Allvarligt?

Skynda, skynda, nu är det bråttom!

I dag infaller vintersolståndet på norra halvklotet, jordaxelns norra del lutar bort från solen vilket ger årets längsta natt och kortaste dag. Ovanför polcirkeln går solen inte upp alls, här råder så kallad polarnatt som varar i månader längst mot nordpolen.
Men i och med att vi passerar vintersolståndet blir dagarna långsamt längre. 

Lyssnade på radio och hörde en reporter som rest med kineser till Rovaniemi och hälsat på tomten. Sätt på dig en kinesisk storstadsbos skor och följ med! 

Du lämnar en folkrik intensiv miljö, flashande neonbelysningar i grälla färger, och ett liv som ständigt pågår runt omkring dig. Och du anländer till ett land där det inte är de häftiga scooterfärderna, hundspannen, eller ens Jultomten som slår med häpnad och lämnar helt unika och oförglömliga minnen. Utan - det kolsvarta kompakta mörkret, den förtätade tystnaden som nästan går att ta på, och snön som de aldrig nånsin sett. Snön som är små yrande gnistrande iskristaller och är lustigt glatt att gå på! 

Vi skandinaver har så oändligt mycket som andra inte har, måtte vi förstå att värdesätta detta, och skydda det från Reinfeldts mångkultur. 

Fast själv längtar jag bara efter ljuset.

Löfvén och gänget på våldsvänsterextrimisternas sida i Kärrtorp imorgon.

Sverigedemokraterna kommer inte att delta i söndagens propagandamanifestation mot rasism i Kärrtorp, i södra Stockholm. 

Riksdagsledamoten Mattias Karlsson (SD) förklarar det som borde vara självklart för varenda människa:

- ”Problemet är att organisationen som arrangerar demonstrationen i Kärrtorp inte tar avstånd från allt politiskt våld som princip”.

Karlsson pekar på att våldsvänterns Revolutionära fronten och Antifascistisk aktion ska delta i manifestationen sida vid sida med "antivåldsälskarna":”För mig som politiker är det inte intressant att rangordna den våldsbejakande extremismen. All våldsbejakande extremism måste bekämpas. Vad vi behöver i Sverige är en bred samling mot alla former av rasism. Rasism mot såväl personer med utländsk bakgrund som mot personer med svensk bakgrund.” 

AMEN.

Vad är det med

clemetinerna? Vad är det för fel? Är de tänkta som skådebröd? Har ett helt fat framför mig, jag tittar på dem och morrar. Det är absolut mission impossible att få hål i det sega skalet, och att skala dem finns bara inte. Kan man ens ta betalt för saker som inte är möjliga att äta? Skäms inte affärerna?

Känner mig som Povel med kokosnöten, alla sätt jag prövat har vart fel.Med min lilla yxa högg jag tills jag blev stel.Bordet fick hack, parkettgolvet sprack - men clementinen den är hel.

Nej inte med ens hammare och spik, det är bara clementinen som är sig lik.

Fick av en kär vän och läsare


världens finaste julkort, klicka här. Ni måste få se det!




torsdag 19 december 2013

Dagens twitter!

Skulle Expressen vara beredda att anlita pers. ur vitmakt-rörelsen för att granska v-extremism inom S och V?

Regeringen har skapat ett inferno för alla som inte är riktiga syrier.


Om Reinfeldt välkomnar alla syrier med permanent uppehållstillstånd, vad skapar de då för incitament till nödlidande från andra delar av världen? Att det finns fina gränser i helvetet? Att de inte har det tillräckligt värst?

Att nödlidande sonika byter namn, ålder och land för att "platsa" i Sveriges skattebetalda paradis, kan ju omöjligt komma som en överraskning för de "styrande". Såvida de inte har huvudet högt däruppe i skyn där man behagligt nog inte nås av elände.

Fast Kristianstadsbladet vet mer än migrationsverket, så de kallar en utvisningshotad armenisk familjen för syrisk.
Familjen säger sig aldrig ha satt sin fot i Armenien, och det juridiska ombudet pekar på nya omständigheter som ska styrka familjens syriska band, bland annat att de kan peka ut den andliga ledaren i byn.

Det blir smärtsamt patetiskt när ett land leker Gud Allsmäktig, men har noll koll.

Kadhammar, jag förstår inte varför jag alltid vill kalla honom Papphammar....



....eller, jo förresten, det gör jag. Det är lite snett och vint där under den kala ljusa flinten.
Du undrar varför jag beskriver hans utseende.Jag kommer till det.

Kadhammar skriver idag en ny variant av sin återkommande krönika: -"Ur utanförskapet har en rasande kamp växt fram."
I Kadhammars unilaterala värld är blond, ljushyad, född i Sverige, per definition = ond, medan svart, färgad, född utanför Europa, per definition = god. Hur kunde det gå så illa med hans tänk? Fråga Helin.

Hursomhelst, "en rasande kamp" i det svarta  utanförskapet bygger på den sorgliga hopplösheten skapad av oss onda. Ungdomarna började säga: ”Jag har ändå ingen chans. Jag har ingen framtid. Om de fått kärlek och social trygghet hade det gått bra. Allt är vårt fel.Men. 

Det pågår en annan rasande kamp i det nya problematiska mångkulturella Sverige. I det vita utanförskapet bygger också raseriet på den sorgliga hopplösheten. Dessa ungdomar började också säga: ”Jag har ändå ingen chans. Jag har ingen framtid. Om de fått kärlek och social trygghet hade det gått bra.
Fast. 

Detta är ingen annans fel, bara nazisternas eget, de får väl för fan skärpa sig. Kom igen - fackeltåg, man ur huse mot de vita, ljushyade och blonda asen i utanförskapet.

Snacka om vi och dom, och att färg gör skillnad. Aftonslasket gillar bara olika.


extremvåldsvänstern har fått den makt de kräver med hjälp av Mattsson och ex-pressen.

Läs Wisman idag på DI.

Det är en sorgens dag.

Bästa kommentaren:

Per19 dec 07.56
Anonymiteten är en hörnsten
Att kunna delta i tex samhällsdebatter, kritisera makt och media anonymt är en av HÖRNSTENARNA i en demokrati. Politiker som lobbar hårt för att begränsa, omöjliggöra anonymiteten på tex nätet talar därför sitt eget språk. Såna politiker måste vi medborgare bemöta med kalla handen. Ja, inte bara politiker förresten. Expressen o Researchgruppens grova övertramp mot anonymiteten genom olaglig hacking av Disqus är ett exempel som är är helt oförsvarligt och som måte omöjliggöras genom nya hårdare lagar i framtiden. Helst igår. Grupper och individer som sysslar med sådant ska sitta bakom lås och bom.

Före och efter.

Men.

Är det inte hanarna som har man??

Nä du Ask, nu får du packa ihop och DRA!

Ni kommer ihåg Ove Hansen som var ute på en kvällspromenad med hunden 2011, När han var vid busskuren, kom en förare som tappat kontrollen över sin bil, i mycket hög fart. Bilen träffade en lyktstolpe innan den jämnade busskuren med marken. Ove Hansen dog omedelbart.

21-åringen saknade körkort och var narkotikapåverkad. Tingsrätten fällde honom för grovt vållande till annans död, grov vårdslöshet i trafik, olovlig körning, rattfylleri och narkotikabrott. Påföljden bestämdes till 15(!)månaders (!)fängelse.

Den 21-årige föraren, som överklagade, och körde i somras med motorcykel på en kvinna i Landskrona på ett övergångsställe. 

Hovrätten fastställer tingsrättens påföljd till 15(!) månaders (!)fängelse.

21-åringen hade även yrkar på att slippa betala skadestånd på 70 000 kronor till Skånetrafiken för den förstörda busskuren. Det slipper han dock inte. 

Hansens familj hade yrkat på att få tillbaka Ove Hansen i livet, men det skiter 21-åringen i. 

Idag är jag inte nådig.  

Jag nedkallar alla lägre krafter över vansinnet i allians-Sverige.




Islamisering?

Juno var den högsta gudinnan i romersk mytologi, förknippad med gifta kvinnor och barnafödande, gift med Jupiter, gudarnas konung. Hon har givit namn åt vår sommarmånad juni.
Ordet juno betecknar den yppiga, livgivande och fortplantande kraften hos kvinnan, liksom geniusmotsvarande kraft hos mannen. 

 Sen 1983, i trettio långa år, hängde Juno tryggt i riksdagens gästmatsal med sin blottade barm.
Men vice talman Susanne Eberstein (S) fick nog och lät plocka ned barockmålaren G E Schröders målning av Juno.
Plötsligt en dag var hon bara borta. 

 "Vi brukar byta tavlorna ibland". Men väggen är nu tom.

Matsalen används vid officiella måltider med utländska dignitärer, och enligt en av talmännen — som föredrar anonymitet — så har det varit litet känsligt det där med en avklädd kvinna på väggen.
— Man måste ju tänka på de utländska gästerna, speciellt de från muslimska länder..
Men Eberstein hävdar bestämt att hon bara inte står ut med historisk konst av nakna kvinnobröst.

Busschaufför i juletider.

Från fejan:

ONSDAG 18/12 KLOCKAN 10:50

Vem/vilka är det som åker SL-buss?
- Jo, det ska jag berätta!

Min sista körning nu på förmiddagen var linje 3 från Karolinska Sjukhuset till Södersjukhuset.

Det är en gråmulen dag, och regnet hänger i luften, men vid hållplats "Kronobergsgatan", (på Hantverkargatan längst upp nära Fridhemsplan), steg flera solstrålar ombord:

- En barngrupp från en förskola!

BussChaffisen sa:

- Ni får bara åka med i den här bussen, om ni sätter er längst fram, så kan jag stänga av min radio och istället lyssna på er när ni sjunger julsånger för mig!


Och sedan sjöng de för mig, och för alla andra passagerare, hela vägen tills de gick av vid "Mälartorget" i Gamla stan!

Åh, vad duktiga de var!

Jag sjöng den enda luciasång som jag kan:

Sankta lucia,
skänk mig en tia!
Tian är trasig...
Gubben är knasig...

Men solstrålarna sjöng allt:

- Julsånger, luciasånger, och t.o.m. på engelska "We wish You a Merry Christmas", och som här "En sockerbagare", och allt lät såå bra!

Tänk vilket roligt arbete jag har, när jag bjuds på skönsång på betald arbetstid!

= = = = =

BussChaffisen är alldeles strax hemma. Ska brygga mig en kanna med kaffe, skriva inköpslista till torsdagens köp av julmat, vila en stund, och sedan åka in till city igen - ska ju köra linje 2 kl 14:18.

- Må så gott, alla därute!

/BussChaffisen.

Hanne Kjöller, DN, om Mattsons hetsdrev mot meningsmotståndare.


Kjöller försvarar Mattsons publicering och även anlitandet av extrem- och våldsfixerade vänsteraktivister för ändamålet:
-"Alltså spelar det mindre roll om budbäraren är en snajdig pr-byrå, ett stor­företag, morddömda på Kumla, nazister, fältbiologer eller våldsamma AFA-aktivister. Har materialet nyhetsvärde så har det. Såvida, förstås, man kan hålla för troligt att det är sant." 

Men glömmer inte journalisten Kjöller bort det väsentligaste i ex-pressens uthängning av de åsiktsregistrerade - nämligen SYFTET med publiceringen? SYFTET med Mattssons anlitande av just hatvänsern. 

För om det vore en granskning av alla de tre hoten mot landet, internationell islamism, den autonoma vänstern, och högerfacsister (i nämnd ordning enligt SÄPO), så skulle Mattsson kunna sova gott på objektivitetens kudde om nätterna. Nu är ju inte detta fallet alls, utan uthängningen syns bara vara en partsinlaga från ex-pressen för att döda konkurrenter om ordet i sociala medier. 

För, kom igen, ingen tror väl på allvar att den "svensk tant" eller "avkodat" som eventuellt använt grovt och stötande språk i kommentarerna på avpixlat och friatider är de som är en fara för Sveriges säkerhet.


Om dubbelmördaren i Södertälje.

All respekt för deras förlust. 

Men. Vad är aftonbladet ute efter med denna journalistik?

Det handlar om Anna (inte dotterns riktiga namn) dottern till en av de döda, i det senaste Södertäljemordet, från ett tidigare äktenskap. 

-"Men Annas pappa var inte bara död – polisens utredning pekade också snabbt ut honom som misstänkt dubbelmördare. Men Anna kan inte tro att han skulle vara skyldig.
– Han var världens snällaste person. Han har aldrig skadat någon tidigare. Jag vill hedra hans minne för han var en väldigt snäll människa, säger hon.Annas mamma, som var gift med mannen i tio år, flikar in:
– Han var en underbar människa som gjorde allt för sina medmänniskor. Han hjälpte alltid andra utan tanke på att få något tillbaka, säger exfrun." 


Vilket kap. Att hon skilde sig! 

Sens moralen - gudaktigt ädla människor ska inte gå omkring med vapen. Vem vet när fan flyger i dem?


onsdag 18 december 2013

Nu sätter jag hundarna

framför TVn, så jag får lugn och ro att feststöka inför den stora Julkvällen! 

Hörs imorgon igen!


Vår statsminister har fått glöd och engagemang i ögonen igen.

ISHOCKEY SHLReinfeldt: "Fel att ändra i seriesystemet."


Muslimerna ger sig inte.

Den danska symbolen den lille Havfrue är nu för tredje gången klädd i dansk- och kvinnofientliga förtryckarkläder. Muslimer verkar inte tåla nåt som symboliserar länderna de fått beskydd i.


Good show, Obama.

obama putin olympics gay delegatesObama väljer bara öppet homosexuella delegater för vinterolympiaden i Ryssland.  

Och Reinfeldt??


Prova inte detta hemma.


Censur-Sverige.

Kungsholmens klass S3A:s riktiga spexfoto, texten blev censurerad(!) i skolkatalogen #svpol pic.twitter.com/GGTc225nRO

Kreativt, roligt - förbjudet. Harigt.

Uppviglare Thomas Mattsson


leder SDhetsen efter att ha köpt dy om utvalda personer av våldsvänstern för sina hatpubliceringar. Nu eskalerar hans ljusskygga kumpaner förföljelsen och förintelsen.

Tobbes medieblogg: "Syftet /med ex-pressens åsiktsregister/ var inte främst att straffa några godtyckligt utpekade personer, utan att varna alla andra: fortsätter du att läsa fria medier, så kan det bli du som hamnar på förstasidan nästa gång, du som förlorar arbetet och du som misshandlas eller får din dörr sprängd."


ex-pressen skanskan

tisdag 17 december 2013

Skulle inte våga

walk a mile in her shoes......

daily mail 






                                                                                                                           Besten Kim Jong Un med hustrun Ri Sol-Ju.

Hur många kvinnor sitter inlästa i Reinfeldts underbara mångkultur?

Några skolbarn upptäckte en lapp på Bergsgatan i Malmö med en text där en desperat kvinna skrivit "Hjälp" och en uppmaning att ringa polisen och ett personnummer. Mannen hade tagit pass, mobil och nycklar från hustrun och hållit henne inspärrad som en slav i minst sex månader.

Den 58-årige mannen nekar förvånat till brott. Han förstår ingenting. Hon har bara varit med honom och han har tyckt att hon inte har behövt kontakta någon annan. Och att hon har allt hon behöver. 

Och Reinfeldt har stor sorg över ett ämne, trafficking.

Tyst nu, de håller på och dödar varandra i familjen bredvid.



Den 45-årige mannen skjöt ihjäl sin 25-åriga hustru och den 50-åriga svärmodern. Därefter tog han sitt eget liv. Det ihjälskjutna paret hade två små barn på förskolan när skottlossningen inträffade, barnen är nu omhändertagna. Det finns ett stort antal anhöriga till familjen. Händelsen i Brunnsäng, Södertälje benämns av polisen som "en tragisk familjehistoria."

Kerstin Weigl, journalist som överträffar sitt skrå, funderar ett steg längre: 

-Lägg märke till hur Södertäljepolisen i dag uttrycker sig i passiv form: "...en tragisk historia som avslutats..."Så kan man tala om naturkatastrofer. Men det var ingen oundviklig olyckor. Det var mord. Två små barn förlorade mamma och mormor. De har rätt till en seriös genomlysning om hur, varför och vilka misslyckanden som låg till grund för en skottlossning en måndagseftermiddag veckan före jul. 

Ja, tack.

De kriminella ligorna

är räddare för varandra än för polisen, säger Elyas Mohammed till NRK, apropå de illegala vapnen som dröser in i våra länder. 

No shit....

Sensation! Stoppa pressarna! Första nyhet på ex-pressen!

-"Han får fängelse för mordet på perrongen!!

21-åring döms till fängelse för mord, grovt vapenbrott och framkallande av fara Sköt ihjäl 22-årig kvinna på centralstationen i Umeå i somras. 

Ja, herre min je.....

Reinfeldt, Mattsson, Helin och Wolodarski. Skyldiga till svensk extremism.

Vad händer när makten i ett land stryper debatten? Vad händer i ett land som tiger ihjäl folkets funderingar och frågor? Vad händer i ett land som bemöter alla frågor om invandring med "Rasism!"? Vad händer i ett land där överheten konstant hänger ut meningsmotståndare som "De Onda" i nationella register och hatdrev? Vad händer i ett land som styrs auktoritärt av en liten självutnämnd grupp potentater? Vad händer i ett land där en liten härskargrupp kontrollerar åsikterna och inte tillåter beröring av landets problem ? Vad händer i ett land där partier utestängs från politiska debatter, inte får lov att hyra lokal till möten, inte får lov att annonsera i tidningar, inte får lov att presentera sina program i skolorna. 

SWEDEN, YOU HAVE A PROBLEM.

Martin Kinnunen SD:

.@pwolodarski @markus_uvell Så mörkläggning av invandringspolitik på annonsplats alltså. Får vi annonsera ut vår inv politik i valrörelsen?

Börja dagen med ett skratt!

Uppfångat på twitter (@alltingpa):

"Det bästa med den här bilden är inte tratten, utan minen på den där skadeglada jäveln i bakgrunden."

måndag 16 december 2013

Kommer ni ihåg de där asjobbiga snubbarna som aldrig gav sig. Varenda "rolig timme" i skolan pinades man till döds. De blir inte roligare när de blir stora.


Studio Total spelar Sverigedemokraterna ett "spratt" genom att få partimedlemmar att bilda ett kollage med budskapet "Vi älskar muslimer". På pr-byråns hemsida berättar Studio Total att de genom att fråga ledande SD-politiker i fall de vill posera med byråns "logga" har skapat en "kärleksfull nyårshälsning". Tillsammans skapar bokstäverna som SD:s företrädare håller upp budskapet "Vi älskar muslimer".




Kanske nästa drag från de dråpliga lustigkurrarna blir att få moderaterna att hålla upp skyltar med VI ÄLSKAR MUSLIMER MEST. Och C; NÄ, VI ÄLSKAR MUSLIMER MEST, och MP; NÄÄÄ; DET ÄR VI SOM ÄLSKAR MUSLIMER MESTAST.

Jätteroligt.

EUs Slösa har alldeles för mycket skattepengar att vräka ut.


Kina skickade i dagarna en raket till månen för £50 mill, och är en ekonomisk supermakt. Nu frågar britterna Mr Cameron:-"Varför ger vi fortfarande Kina £27MILLION om året i bistånd?" Kritikerna har vänt sig till International Development Secretary för en förklaring till varför UK skänker bort skattemedel i oberättigat bistånd till Kina och 14 andra länder. Precis som Sverige gör, fast här är det ingen som frågar varför.

Eller är det i själva verket mutor till höga herrar i dessa länder, som i gengäld lovar att "minnas" de goda gesterna, när det gäller investeringar, kontrakt och affärer. 

Iskalla fakta om hur EUs skattemedel byter ägare under täckmantel av internationellt bistånd.

En svensk julsaga 2013.

Inte råd att resa hem till jul? Tough luck.

Men det finns dom som har. Det var spänd stämning inför romernas skattebetalda hemresa till jul.
Färden var tänkt att gå klockan 10. Men när det stod klart att knappt hälften av de 44 tiggarnas saker skulle få plats ombord försenades resan.
– Det uppstod mindre kalabalik på platsen när det diskuterades vilka saker som skulle lämnas kvar. Till slut ville de inte åka hem till Rumänien om de inte kunde få med sig sin packning.

Inte förrän en ny "sponsor" gick in och bekostade en lastbil som skulle kunna ta den resterande packningen ville romerna åka iväg.


Personal från kommunen och fyra poliser är nu på plats vid lägret för att röja upp. 

 I januari kommer de tillbaka igen, det lovar dom.

Värsta löpet!


Sveriges statsminister har

hållit ett slags Jultal idag.

Jag vill be att få göra en Filippa.


söndag 15 december 2013

Alliansen om lönedumpningen och vidriga svenska arbetsförhållanden.

Agenda ikväll:
Svantesson (M) är tydlig: Vi ska säga ja till att människor vill komma hit OCH ha schyssta villkor. 

Britterna är äcklade.

Kvinnliga studenter utesluts från att tala på islamska seminarier, och tvingas gå in genom en separat ingång med texten "Endast Systrar" på Londons Universitet.

David Cameron uttryckte milt bekymmer över universitetens kvinnoförtryck, "detta är absolut inte rätt väg att gå."  Men folket i UK är inte lika nådiga - de har fått nog av den krypande underdånigheten:

-Det här är värre än apartheid, det är vämjeligt, och har ingen plats i detta landet, multi kulti får aldrig komma före lagarna. Om dessa män vill leva med ojämställdhet och könsförtryck så får de åka tillbaka hem.


Vi svenskar är helt värdelösa.

SVTRapport sände idag ett inslag om arbetskraftsinvandring, och hade träffat två av de som kommit hit för att berika Sverige i köket hos en persisk restaurang i centrala Stockholm. Äkta persisk mat ska nämligen lagas av iranier.
– Den här maten som vi serverar, det är väldigt mycket känslor i den, den måste smaka iranskt. Som riktig persisk mat. Det går liksom inte att lära sig. Man måste nästan vara uppväxt med den. Vi har haft två svenska killar som lagade mat men det blev inte som det ska vara, säger restaurangägaren Babak Kharazmi och skrattar lite.

Hmmmmmm. 

Men varenda jävel kan rulla ihop några simpelt okulturella svenska köttbullar. Det är givetvis inga känslor i dem, man måste inte vara uppväxt med dem, och framför allt får de för i helvete inte smaka svenskt. Det vore alltför rasistiskt. Och Gud nåde den svensk som skrattar ut invandrare för att inte hålla måttet i köttbullskonsten.

Vänsterpackets groteska häxjakt på SD.


Musikhjälpen är en radiosatsning och stor insamling för att hjälpa alla kvinnor i hela världen till en säker graviditet och födsel. Det förekommer massor med jippon för att bidra med slantar, bl.a kunde man häromdan hyra Babben Larsson som receptionist till sitt företag. Det var bara ringa in och buda högst!
Sverigedemokraterna vill också gärna bidra till detta ändamål, så nu kan du bjuda på en golfrunda med Jimmie Åkesson på hans hemmabana i Sölvesborg. I auktionsvinsten ingår greenfee, lunch, resekostnader, boende samt lån av klubbor.

Fast då kom ju de hatiskt intoleranta och visade sina slemmiga trynen, och ilskan vällde över SR/SVT: - Varför har Jimmie Åkesson fått lägga upp en auktion på Musikhjälpen? - Varför samarbetar ni med Sverigedemokraterna?

En av de sjukligt besatta, Salem B. Sarsour : "Som jag skrev innan så kommer jag att vägra betala för mina budade auktioner förrän ni tar bort Jimmie Åkesson från Musikhjälpen." Så talar en svinigt ond samarit.  

Hoppas SD får in massor med bud och pengar att hjälpa många kvinnor i världen!

Alla goda ting är tre.

Och jag är med. Och lugn - ko-lugn.

Lugn? Varför det? Kan man vara det så här en dryg vecka före jul. Betyder det att nåt inte står rätt till? Betyder det att det är en massa saker som borde ge mig panik och stresshjärta? Först ska vi ha stor julfest i veckan, sen jättefödelsedagskalas på fredag, är hela stassen fixad? Maten ordnad? Frissan bokad? Julklappar köpta, inslagna? Julkort skickade....?


Äh. Allt ordnar sig.


Julklappstips lånat från FB!

Elasticiteten verkar det inte vara nåt fel på.


Från en däckad,



tvätta händerna hela tiden!












Dubbel vänsteragenda.



Zäta håller på och smyggör julklapp till husse.