torsdag 19 december 2013

Regeringen har skapat ett inferno för alla som inte är riktiga syrier.


Om Reinfeldt välkomnar alla syrier med permanent uppehållstillstånd, vad skapar de då för incitament till nödlidande från andra delar av världen? Att det finns fina gränser i helvetet? Att de inte har det tillräckligt värst?

Att nödlidande sonika byter namn, ålder och land för att "platsa" i Sveriges skattebetalda paradis, kan ju omöjligt komma som en överraskning för de "styrande". Såvida de inte har huvudet högt däruppe i skyn där man behagligt nog inte nås av elände.

Fast Kristianstadsbladet vet mer än migrationsverket, så de kallar en utvisningshotad armenisk familjen för syrisk.
Familjen säger sig aldrig ha satt sin fot i Armenien, och det juridiska ombudet pekar på nya omständigheter som ska styrka familjens syriska band, bland annat att de kan peka ut den andliga ledaren i byn.

Det blir smärtsamt patetiskt när ett land leker Gud Allsmäktig, men har noll koll.

5 kommentarer:

  1. Som läsare av sådana här artiklar har man ju aldrig hela bilden, så det är omöjligt att veta vad man ska tro.

    SvaraRadera
  2. Nä det har du givetvis rätt i. Jag är bara skeptisk mot KBs tydliga ställningstagande, och bevisföringen, att "peka ut en andlig ledare i byn", vad är detta?? Rättspraxis i ett modernt västerland?

    SvaraRadera
  3. Carina jag är också skeptisk när det kommer till att peka ut andliga. ledare. Man för fasiken, det går bra att söka på nätet så tjofs är den saken fixad. och put in i landet. Mer bevis verkar inte behövas.

    SvaraRadera
  4. Hela regeringen är ett enda stort inferno.
    Vi har ingen framtid i Sverige, bara ett enda stort mörker.
    Tog lång tid att bygga gamla svedala med svett och möda och nu är allt förstört, skola vård och omsorg, och vårt land drar en sista dödens suck.

    SvaraRadera
  5. Vi måste hitta tillbaka till ljuset, Elisabeth, det MÅSTE gå!

    SvaraRadera