söndag 15 december 2013

Britterna är äcklade.

Kvinnliga studenter utesluts från att tala på islamska seminarier, och tvingas gå in genom en separat ingång med texten "Endast Systrar" på Londons Universitet.

David Cameron uttryckte milt bekymmer över universitetens kvinnoförtryck, "detta är absolut inte rätt väg att gå."  Men folket i UK är inte lika nådiga - de har fått nog av den krypande underdånigheten:

-Det här är värre än apartheid, det är vämjeligt, och har ingen plats i detta landet, multi kulti får aldrig komma före lagarna. Om dessa män vill leva med ojämställdhet och könsförtryck så får de åka tillbaka hem.


5 kommentarer:

  1. Jo, jo, högmod går före fall. Vad mussarna inte begriper är att vi västerlänningar är toleranta - till en viss punkt. Passerar man den så är man rökt för evinnerliga tider.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varför bosätta sig i ickemuslimska länder? Vad är agendan.?
      Jag mår illa varje dag av att se kvinnoförtrycket i min närhet?
      Politiker som predikar tolerans vet inte vad dom pratar om.
      Jaha, och nu ska det visst bli tillåtet med avslutning i kyrkan med psalmsång. Är det så dags nu att minska på förnedringen
      inför valet. Putin, Stalin och Hitler kommer upp i mina tanker.

      Radera
  2. Men varför är det tillåtet överhuvudtaget, hur gick det till, liksom?
    Vit lucia på svt , inga niqabs, och nu jul i kyrkan, I smell strange things going on. Och jag tror INTE det är nåt gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det första man tänker på är att det är en överenskommelse i det tysta bland de "goda". Demoniseringen av SD och dess sympatisörer har misslyckats, trots ihärdiga och allt mer desperata försök. Nu prövas nya vägar, det bäddas för nya strategier, det är läge för röda varningslampor och tjutande sirener. Nåt nytt djävulskap är på gång och vi bör verkligen vara på vår vakt. "Foliehatt" säger nån. Okej, kalla det för vad man vill, men erfarenheten säger att man ska vara på sin vakt. Strategisk reträtt, samlande av styrkor, sen slår de till på vad de tror är den svagaste punkten. Det är för övrigt rent för djävligt att man ens ska behöva tänka såhär om regering och valda representanter. Men sett i backspegeln så är det högst motiverat.

      Skogis.

      Radera
    2. Dina misstankar instämmer jag i Skogis !
      De utspel som nu sker är ett försök att tysta ner de event. diskussioner,som kan tänkas ske när familjer träffas för julfirandet.
      Vidare måste nu alla partier (speciellt C+KD+FP ) nu påbörja sitt valarbete....September är ju tidsmässigt inte så fjärran.Dessa partier är ju väl informerade,att de siffror som publiceras i samband med väljarundersökningarna har friserats n e d å t för SD !Likväl stiger %-talen för landets enda oppositionsparti månatligen...

      Radera