lördag 21 december 2013

Löfvén och gänget på våldsvänsterextrimisternas sida i Kärrtorp imorgon.

Sverigedemokraterna kommer inte att delta i söndagens propagandamanifestation mot rasism i Kärrtorp, i södra Stockholm. 

Riksdagsledamoten Mattias Karlsson (SD) förklarar det som borde vara självklart för varenda människa:

- ”Problemet är att organisationen som arrangerar demonstrationen i Kärrtorp inte tar avstånd från allt politiskt våld som princip”.

Karlsson pekar på att våldsvänterns Revolutionära fronten och Antifascistisk aktion ska delta i manifestationen sida vid sida med "antivåldsälskarna":”För mig som politiker är det inte intressant att rangordna den våldsbejakande extremismen. All våldsbejakande extremism måste bekämpas. Vad vi behöver i Sverige är en bred samling mot alla former av rasism. Rasism mot såväl personer med utländsk bakgrund som mot personer med svensk bakgrund.” 

AMEN.

5 kommentarer:

  1. Snubben för sossarna Sefan L. slår två flugor i en smäll, tolerant och gullig , samtidigt får han lite motion. Slipper julstöket , sätter sig till dukat bord och slår sig för bröstet och utbrister "vi måste minska arbetskraftsinvandringen". Vilket ben står han på egentligen???

    SvaraRadera
  2. Det som han kan tjäna mest image på!

    SvaraRadera
  3. Det är ju inte förvånande att SD inte deltager. Man kan ju inte protestera mot sina egna åsikter. Hur skulle det se ut?

    SvaraRadera
  4. Jag, en kvinna avskyr förtryck och vill att alla kvinnor ska vara fria.
    Så är det inte i Sverige, I dagliga möten med underkastade kvinnor så känner jag sådan vrede att jag spricker av ilska. Demonstrera också mot män som mördar, slår, misshandlar fruar, våldtar barn.Kriminella
    gäng m.m
    .Lär om er nya religion . Våra svartrockar försvann och påpassligt nog kom nästa gäng med vitskynken och ska tala om hur vi ska leva. Jag är gammal i gården och vet vad jag talar om. Skeppet sjunker mer o mer för varje dag som går. Sen har vi en inkompetent statsminister som inget vettigt gjort under sina år.

    SvaraRadera
  5. Till anonym ovan!
    Hur många SD-are har knivskurit, mördat, våldtagit kvinnor, även till döds, rånat banker och juvelbutiker?
    Hur många SD-are har blivit hotade och misshandlade? Bara för sin åsikt? Som du tydligen inte ens har läst på deras partiprogram?

    Trevlig helg till dig som tydligen har stoppat huvet i "julklapps"säcken
    önskas av en annan anonym

    SvaraRadera