torsdag 19 december 2013

Om dubbelmördaren i Södertälje.

All respekt för deras förlust. 

Men. Vad är aftonbladet ute efter med denna journalistik?

Det handlar om Anna (inte dotterns riktiga namn) dottern till en av de döda, i det senaste Södertäljemordet, från ett tidigare äktenskap. 

-"Men Annas pappa var inte bara död – polisens utredning pekade också snabbt ut honom som misstänkt dubbelmördare. Men Anna kan inte tro att han skulle vara skyldig.
– Han var världens snällaste person. Han har aldrig skadat någon tidigare. Jag vill hedra hans minne för han var en väldigt snäll människa, säger hon.Annas mamma, som var gift med mannen i tio år, flikar in:
– Han var en underbar människa som gjorde allt för sina medmänniskor. Han hjälpte alltid andra utan tanke på att få något tillbaka, säger exfrun." 


Vilket kap. Att hon skilde sig! 

Sens moralen - gudaktigt ädla människor ska inte gå omkring med vapen. Vem vet när fan flyger i dem?


2 kommentarer:

  1. Jag kände Ghassan. Och klart att hans dotter älskade sin far, och jag tvivlar inte på att han gjorde vad han kunde för sin dotter.

    Det är nog bara Ghassan som vet varför det som hände hände.

    SvaraRadera
  2. Beklagar. familjerna borde lära sig att låsa alla dörrar och mörklägga alla fönster för sensationsjournalister. Och inte utsätta sig för den här typen av lystna fluktare, det känns inte värdigt. Bättre att sörja utan snyftreportage, men det är bara min synpunkt,

    SvaraRadera