onsdag 18 december 2013

Nu sätter jag hundarna

framför TVn, så jag får lugn och ro att feststöka inför den stora Julkvällen! 

Hörs imorgon igen!


5 kommentarer:

  1. Har provat och skändligen misslyckats. Måste börja med att dressera skogsmössen som envisas med att komma in och värma sej. De håller nu till bakom spisen vilket gör att mina D/S gårdshundar, (även kallade Skånsk Terrier eller Råttehund) gör vad de kan för att komma dit. Mycket skrammel och upphetsade gnäll. Gärna mitt i natten. Å andra sidan, fick jag mössen att vistas bakom TV:n för att få dit hundarna är jag rädd för att skulle medföra andra och dyrare följder. Omkullvälta apparater etc. I jakten tas inga hänsyn till ovidkommande föremål.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Tror du, Skogis, att du och jag räknas som ovidkommande föremål nu då drevet går?
    Spännande tider i sanning.

    Skepparn



    SvaraRadera
    Svar
    1. Vågar inte svara för din del, men jag räknas definitivt som ovidkommande av det nuvarande svenska samhället. Snart nog hett oönskad, då jag snart kommer att göra anspråk på mina i förväg inbetalade pensionspengar. Det vill säga, de som finns kvar.

      Skogis.

      Radera
  3. Ta ledigt nu och hela julhelgen, det är du värd, vila, ta det lugnt en vecka med dina hundar och din man. Jag har en känsla att du behöver det eftersom jag ständigt läser din blogg, världen kommer inte att gå under denna julen heller!

    Kalleman

    SvaraRadera
  4. Vad ska vi göra med skogsmössen, Skogis? En riktigt rälig och stor katt? Kanske inte skulle ge mer nattsömn när jag tänker efter... Min kompis tornedalingen håller på att tappa vettet efter mössen som spankulerar in och ur hennes hus som om det vore deras. De är inte lite fräcka.
    Ovidkommande är vi allihopa, allihopa, allihopa, jag med, och du med. Och goaste Kalleman, tack för din härliga omtanke, men jag tror att både Björn och hundarna tycker det är rätt praktiskt när jag sitter här vid datorn i lugn och ro, och gör mig av med vanmakten. Lite lugnare blir det naturligt nu i slutet av december, ni har ju också annat för er, och vill ägna er åt annat än Sveriges, EUs, och världens(?)sönderfall och galenskap!

    SvaraRadera