söndag 15 december 2013

Vänsterpackets groteska häxjakt på SD.


Musikhjälpen är en radiosatsning och stor insamling för att hjälpa alla kvinnor i hela världen till en säker graviditet och födsel. Det förekommer massor med jippon för att bidra med slantar, bl.a kunde man häromdan hyra Babben Larsson som receptionist till sitt företag. Det var bara ringa in och buda högst!
Sverigedemokraterna vill också gärna bidra till detta ändamål, så nu kan du bjuda på en golfrunda med Jimmie Åkesson på hans hemmabana i Sölvesborg. I auktionsvinsten ingår greenfee, lunch, resekostnader, boende samt lån av klubbor.

Fast då kom ju de hatiskt intoleranta och visade sina slemmiga trynen, och ilskan vällde över SR/SVT: - Varför har Jimmie Åkesson fått lägga upp en auktion på Musikhjälpen? - Varför samarbetar ni med Sverigedemokraterna?

En av de sjukligt besatta, Salem B. Sarsour : "Som jag skrev innan så kommer jag att vägra betala för mina budade auktioner förrän ni tar bort Jimmie Åkesson från Musikhjälpen." Så talar en svinigt ond samarit.  

Hoppas SD får in massor med bud och pengar att hjälpa många kvinnor i världen!

5 kommentarer:

  1. http://www.dn.se/ekonomi/modiri-vann-golfrunda-med-akesson/

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. 15 minutes of fame, smakar det så kostar det. En omvänd från hatvänster efter golfrundan?

      Radera
    2. I den bästa av världar är båda något klokare efteråt. Ett samtal är bara meningsfullt om deltagarna är införstådda med att de efter samtalet kan ha ändrat uppfattningen något. Annars behöver man inte samtala om annat än vädret...

      Radera
  3. Känns spännande och bra. Det är så det går till. Kanske statsministern kan vara caddie och lära sig en hel massa om livet och hur man närmar sig varandra i politiken?

    SvaraRadera