tisdag 17 december 2013

Reinfeldt, Mattsson, Helin och Wolodarski. Skyldiga till svensk extremism.

Vad händer när makten i ett land stryper debatten? Vad händer i ett land som tiger ihjäl folkets funderingar och frågor? Vad händer i ett land som bemöter alla frågor om invandring med "Rasism!"? Vad händer i ett land där överheten konstant hänger ut meningsmotståndare som "De Onda" i nationella register och hatdrev? Vad händer i ett land som styrs auktoritärt av en liten självutnämnd grupp potentater? Vad händer i ett land där en liten härskargrupp kontrollerar åsikterna och inte tillåter beröring av landets problem ? Vad händer i ett land där partier utestängs från politiska debatter, inte får lov att hyra lokal till möten, inte får lov att annonsera i tidningar, inte får lov att presentera sina program i skolorna. 

SWEDEN, YOU HAVE A PROBLEM.

Martin Kinnunen SD:

.@pwolodarski @markus_uvell Så mörkläggning av invandringspolitik på annonsplats alltså. Får vi annonsera ut vår inv politik i valrörelsen?

8 kommentarer:

  1. Mer och mer demokratur i detta en gång så fina land. När skall svenskarna vakna??

    HenrikP.

    SvaraRadera
  2. Den svenska modellen tog 100 år att bygga upp, 5 år för Alliansen att riva ner. Regeringsskifte 2014.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är inte dessa några av demokraturens och diktaturens värstingar?
      Har media blivit mutade att hålla med i allt vad Reinfeldt tycker och säger, börjar ana att det pågår hemska saker i kulisserna?
      Hur kan man för egen vinnings skull förråda sitt land?

      Radera
    2. Man kan inte tjäna två herrar samtidigt !
      Landets styrande diktator Reinfeldt har valt sida.Sedan många år tillbaka, gnuggar näringslivet och arbetsgivare landet runt händerna.Lönedumpningar har betytt för landets löntagare,att deras situation sedan länge pekar rakt ner mot avgrunden.Vad denna stora grupp"knegare" inte upptäckt är varför,och hur detta kunnat ske ! Invandringen från 3:e världen har gett för de styrande ett önskat resultat.
      Nästa mål är att driva landet till en nivå som motsvarar i stort,den som Grekland i dag upplever.
      Hela EU skall jämställa m.a.o. alla lika fattiga !

      Radera
  3. Carina-Fina: du får igen ta bort mitt inlägg.
    Jag får kalla kårar när jag ser en bild av dessa herrar.
    Jag tror det värsta scenariet började när det var ett dödsfall i Sagerska och "samtidigt" hade Fredde "ett möte" med Aftonbladet och Expressen.
    Konstigt nog ingen läcka. Det handlar tydligen om jobben.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du får stå kvar, no worry! Och det där dödsfallet i Sagerska och mötet med pressen, det kunde någon modig journalist gräva i. eller också är det så skitigt att vi inte tål sanningen?

      Radera
    2. Herr statsminister har något att dölja och media lyder kanske av rädsla. Det är farligt när journalister blir tystade.

      Radera