lördag 26 januari 2013

Reepalu,Sveriges mest ökände politiker, i P1s lördagsinterju..


Visst blir man misstänksam när en intervjuad person intar sin plats, snabbt tar ett djuuuuupt andetag, och sen talar oavbrutet i världsrekordshastighet. Till och med på in- och utandningar, utan att den timida intervjuerskan får en riktig chans att avbryta och ställa de riktigt vassa frågorna och få svar på dem. 

Då tänker jag att den intervjuade är helt dödsförskräckt för att tappa kontrollen över sitt ängsligt och väl förberedda försvarstal.

Fast, jag hann inhämta att Reepalu varmt lovordar en "tvingande politik" när det gäller kommunernas o-ekonomi att ta emot flera flyktingar.

Tvinga, tvang, tvång. 

Det räckte för mig.


Det blir rent ut sagt billigt och bara löjligt, Lisa Bjurwald.

SVD har läst en bok av Lisa Bjurwald, Sveriges mest kände hatare. Recensionen är inget annat än en devot hyllning, som lika simpel och vulgär förenkling av modernmedia, och så full av samma spottande hat, simplifieringar, polariseringar och stigmatiseringar som de själva anklagar de fria medierna för.

Jag varnar: Läs inte skräpet, man mår förfärligt illa av deras inskränkta och galet rabiata hetsjakt på oliktänkande.

Ska invånarna i mammas Landskrona skratta eller gråta, polischef Anneli Manelli.

Närpolischef Anneli Manelli vill inte kännas vid att det finns "ungdomsgäng" i Landskrona. Däremot finns det "konstellationer" som varierar över tid.

????????????????????????????????????????????????????? 

Som när vi bytte bort "städare" mot lokalvårdare, en eufemism , som förskönar saker som anses oangenäma, anstötliga eller tabu. Och vips så är alla problem bortelibort-borta??

Men shit  la même, Anneli Manelli, the more things change, the more they stay the same. Anneli Manelli fortsätter dessvärre:

-"Sammanlagt finns det enligt polisen färre än tio drivande ungdomar mellan 14 - 17 år, som ingår i den brottsaktiva kärna som polisen försöker splittra."

VA??!!!??? Skojar polisen med oss?!? 10 smågangsters i en konstellation??? Som rånar, misshandlar, våldtar, hotar, vandaliserar, utpressar, eldar, gör inbrott, knivhugger, jobbar med beskyddarverksamhet, personrånar alla från 5 års ålder till 95 år, mitt på dagen, mitt i centrum, dygnet runt vecka ut och vecka in.

Som det är nu är det Landskronaborna som förskansar sig bakom galler och dubbla polislås, samtidigt som 10 osnutna ungar håller polisen och staden i ett järngrepp.  När det måste vara precis tvärtom.

Rent ut sagt chockerande artikel. Så avgå Anneli Manelli, du har i dagens tidning satt betyg på dig själv. Och se till och trygga de paniskt skräckslagna invånarna NU.



Det är fasen inte lätt att vara myra.


22-åriga Emelie Sjöberg i Landskrona söker nästan alla jobb som finns på alla möjliga sätt. Vissa veckor har hon sökt så mycket som 80 till 100 jobb. Men när hon fick en ny handläggare på arbetsförmedlingen fick hon höra att det inte räckte.
Inte heller när hon sökte 50 jobb på en och samma dag var handläggaren nöjd. Eeeeeehhhh..

Och handläggarens vision igen? Att Emelie ska komma in i Guiness rekordbok??

-."Eslöv måste vänja sig vid tanken på en moské."


En moské på Föreningstorget, med fyra minareter som sträcker sig 20 meter upp i luften

-"Vi har länge kämpat för en moské i Eslöv. Det finns 4 000 muslimer i kommunen och alla får inte plats här vid våra stora högtider, och vi kan inte göra allt vi skulle vilja i den här lokalen", berättar ordföranden Adnan El Tahan.
Med en riktig moské skulle föreningen även kunna ordna andra aktiviteter, såsom förskola, bibliotek och sporthall.
– "Moskén skulle vara öppen för alla, inte bara muslimer. Vi skulle kunna ta emot skolklasser och undervisa om islam. Det som står i läroböckerna stämmer inte alltid."

Så,denna moské vill åta sig att"rätta till" svenska barns tänk om islam?????? Det låter jättefarligt när man ser hur okritiskt deras egna barn sitter och rabblar Koranverser utantill från späd ålder. Dessutom har dessa muslimer långtgående planer på ett eget, helt parallellt samhälle. Jag ryser. 

Det är två saker jag undrar helt öppenhjärtligt, tänk om varje grupp på minst 4000 invandrade med andra kulturer än svenska, skulle bygga sina egna kolossmonument på svenska stadskärnors torg, hur skulle alla dessa få plats? 

Dels undrar jag på riktigt om dessa muslimer visste vad det var för land de invandrade till, ett sekulärt land utan moskéer, så - varför stannade de inte bara hemma där de har alla moskéer och det samhälle de kunde önska sig?

OSA.


skanskan

Susanna Birgersson på DN lever i sin lyckliga bubbla.



Birgersson försöker sig på att debattera migrationsverket och deras uppgift att hitta sylboenden.
Eftersom det finns uppenbara mallar för gammelmedia när de berör detta för dem så tabu-belagda ämne, så blir det inte lätt.
Men Birgerssons inlägg måste ändå sägas vara ett av de gulligaste:


-"Bostadsbristen sätter fingret på migrationspolitikens ömma punkt. Fler kommuner måste involveras i mottagande och introduktion. Fler Ica-handlare borde få chansen att, likt den omtalade köpmannen i Kaxås, hälsa nyanlända syrier välkomna."

Hela migrations och invandringspolitiken är en öm punkt!!  Sverige är med sin vision om kvantitet före kvalitet, definitivt och fullständigt olämpligt att ta emot fler krigsskadade och traumatiskt drabbade syrier och andra hjälpbehövande överhuvudtaget. Inse!

Det handlar inte bara om tak över huvudet, Birgersson, hur mycket torftigt boende krösusarna i migrationsverket än kan hosta upp fantasisummor till för köldslagna boenden eller slott all inclusive, så behöver dessa utsatta människor så oändligt mycket mer för ett tryggt och värdigt liv med framtid.

Medicinsk och psykiatrisk hjälp, egen bostad, egen ekonomi, eget hopp om framtid med utbildning, arbete, skolor , tandvård, sjukvård, språk- och integrationsverklighet......
Vad är det för banal och simpel människosyn, att tro att ett överbekostat tak är räddningen, och en ICAhandlares torftiga skylt, är att likställa med verkligt och genuint omhändertagande av flyktingar?
Jag mår illa.

Lördag.

Dags att ringa hem!!



fredag 25 januari 2013

Respect internetleverantören Bahnhof!



När SVT börjar sända sina tv-kanaler på webben måste alla med en dator och internet betala tv-licens.Det har fått internetleverantören Bahnhof att erbjuda sina kunder en blockering av SVT Play.– Det fanns en efterfrågan av det, säger Bahnhofs vd Jon Karlung.

 Men. 

Dessvärre är den folkilskne björnen inte skjuten ännu.– De har helt missuppfattat vad lagen menar. Enligt lagen ska man betala radio- och tv-avgift om man innehar en avgiftspliktig apparat. Med en sådan menas en apparat som kan ta emot en helt strömmande broadcast-kanal, även om apparaten inte enbart är avsedd för det.






 SVT:s strateg Jocke Norberg säger att spärren inte kommer att ha någon betydelse:

Tänk. 

För mig är det alldeles uppenbart vem det är som är helt lost in space här. Gammal goding i tvåtusentrettontappning:

Som alla vet kommer SVT att det förbjuda oss att ha en dator hemma utan att betala TVlicens för SVTs propagandashit. Men Börje blir avslöjad med att ha en stor, fin apparat vilket naturligtvis också är emot lagen.
Jocke Norberg stämmer Börje inför tinget för licensskolk.
Börje försvarar sig med att han aldrig har tittat eller kommer att titta på SVT — han har bara apparaten som arbetsredskap.
Detta hjälper dock inte, och Börje får böta, men samtidigt stämmer han å sin sida  Jocke Norberg för våldtäkt.
"Har ni bevis?" fråga rättens ordförande.
"Nej, det har jag inte", svarar Börje, "men jag vet att han har apparaten för det!"


Senaste ABCnyheterna rapporterar om de arma muslimerna ute i kylan.


Sedan några månader tillbaka har det varit en konflikt mellan styrelsen för Husby Islamiska Kultur Center och många av medlemmarna.
Medlemmarna kräver (wow - en kvinnlig agitator  i slöja) insyn i föreningens ekonomi (föreningsbidrag?) och därför har styrelsen låst moskén, inifrån.

Därför tvingades idag Husbymuslimerna be ute i den frostiga svenska iskylan. Och de stackars barnen får lära sig sitt hemlands vilda tungomål under istapparna i det fria som omväxling. 

Styrelsen kanske bara vill räkna pengarna i fred, och hänvisar med ett vänlig brev - på svenska - på hemsidan:

Kära Muslimer, Assalamu aleykum.
På grund av att Husby Islamiska Kultur Center är stängd så kan man be på tre ställen i området:
Akalla mosken, Kista mosken och  Sollentuna mosken, bara gå mot Malmvägen från stationen och ta första höger upp från tunneln, bakom Folktandvården och Försäkringskassan (!). 

 Så helt utan tak var dom absolut inte, de arma och arga muslimerna, ABC-nyheterna !


41-åring i centrala Malmö skjuten i buk och ansikte.


Mitt på eftermiddagen. Nu igen.

Kolla här Sveriges mest aningslösa losers!

Det här är allvarligt.



Enligt en polisanmälan ska Hallands nyheter ha publicerat en bild i sportbilagan med två heilande damer. Nu har polisanmälan rörande hets mot folkgrupp skickats vidare till Justitiekanslern.

JK lär få  fullt upp. 


Brott mot rikets säkerhet?

ÖB berättade vad alla med eller utan huvet på skaft redan begripit, att Sveriges regeringar pungslagit Försvaret i åratal, så att vi i princip står med en flugsmälla mot omvärldens hightech-vapen.


Och så anmäler någon svensk klåpar-jöns ÖB, som är den ende som kämpar för försvaret av vårt land, för brott mot rikets säkerhet!?!??? 

Klart man blir sjuk när man ständigt omges av politiska dårar, som helst vill ha en lydig  marionett typ försvarsministern.



DDR närmar sig.


”Dagens journalister är som tränade apor” Ja, det är ingen tvekan om den saken. Eller varför inte viljelösa gäss?

"EU:s utredare vill nu begränsa vem som kallar sig journalist och inte".  - Varje EU-land bör införa ett speciellt medieråd, som ska ha mandat att döma ut böter, tvinga fram skriftliga eller tv-sända ursäkter, samt ta ifrån journalister sin rätt att kalla sig för just ”journalister”. Råden ska vara "oberoende", men EU-kommissionen ska samtidigt övervaka dem så att de följer "europeiska värderingar".

De nya rekommendationerna kommer samtidigt som flera medlemsländer, som Storbritannien och Ungern, lekt med tanken på hårdare tag mot medierna.

Trams, vad dom kallar sig är väl helt oviktigt både här och i NordKorea. I vårt land behövs inga hårdare tag mot "journalisterna" i gammelmedierna. Lydigare finns inte.


aftonblaskan

Marita Lundgren, Piteå - modet och civilkuraget.

Inatt låg jag och klurade på de här duktiga människorna, som likt superman kommer flaxande med sin ilsket tomatröda cape, ständigt beredda att nita de som säger "nysvensk", "kinapuff", och andra farliga bestar.


Jag manar fram bilden och föreställer mig att Marita Lundgren har varit på fackeltågföreningens lokalmöte, och sen raskt promenerar hem i den norrländska vinternatten. Plötsligt hör hon en kvinnas pinoskri som går rakt genom kroppens märg och ben. Marita Lundgren stannar andlöst och tvärt, och hör flera män flåsa, stöna, hetsa, garva rått, och sen några kraftiga dunsar mot marken.

Naturligtvis vill den goda samhällsmedborgaren Marita Lundgren rusa dit, ge sig på männen, få dem att obönhörligen sluta, rädda det blodigt sönderslagna flickebarnet, lämna de svinaktiga våldtäktsmännen till polisen, och se till att de vederbörligen märks, stämplas och mycket kännbart bestraffas.

Men. 

Det är inte alltid så lätt.

Inte alls så lätt som att hjältemodigt och beundransvärt sätta dit en busschaufför, som bara vill sköta sitt arbete enligt arbetsbeskrivningen.
Det måste finnas gränser för en kvinnas civilkurage. 

Och dessutom hade hon bråttom hem, och ett jobb att sköta dan efter.

piteå tidning

torsdag 24 januari 2013

Det är en sak jag undrar. Sven Nilsson, C, vill minska invandringen......

.... och snor SDs politik rakt av, men passar samtidigt på att grovt förvanska vad SD åsyftat och utformat.

Men.

Var är är Helin, Mattsson, Expo, Mazettitanten, Duveborn, TV4, statsTV, DT, SN, Ystads Allehanda och alla dom andra falska skändarna med den blixtsnabba stämpeln?



kristianstadsbladet

Hjäääälp, jag har fastnat.



Med axlarna uppe vid öronen.
Begging for mercy!
 

Idag i Davos kom det minnesvärda talet vi väntat på!



Premiärministern Cameron har antagit brittiska folkets och UKIPs skarpa utmaning, och tar den svåra rollen som kilen vi EUkritiker drömt om så länge. The cat is out of the bag.

De stora ländernas makthavare i EU har länge känt på varandra, ingen har velat öppna sig. Men idag startade Cameron mer aggressivt än brukligt och gick direkt på knock.

Merkel är nere på tio.

Och Cameron gör nånting som Reinfeldt aldrig skulle våga, väljer att ta strid för sitt land och sina medborgare. 

När kollapsen i EU är här, är allt som återstår - skulder.


Marita Lundgren, Piteå, drömde om att få bli skolpolis.

Men, som vanligt i hennes liv, blev någon annan, mer älskad och mer sympatisk, uttagen.

Skit! säger jag. Omvärlden hade sluppit en allerstädes närvarande streberkontrollant med gränslöst guldstjärnebehov, som lever för, och är besatt av att nita sina medmänniskor.


Idag får hon sina fifteen minutes, men varning, varning, denna beskäftiga kvinna har bara just fått upp ögonen för vad som krävs för att bli hyllad idol i gammelmedia i dagens Sverige.Hon drömmer redan om en daglig kolumn som "dagens PK-hjälte".Där ordet nysvenskar = rasism.


Min heder går till busschauffören som har en tidtabell att passa, och är den som får ta alla de försenades vrede. Det han sa var ju sant.

Men Marita Lundgrenarna tycker inte det är väsentligt i sammanhanget. Nä, kasta busschauffören till lejonen!








Frrransmännen snackar mycket, men verkstad blir det till slut!

For wine lovers, smart handgrepp! PS inget för kvinnor med stillettos.

Man tager vad man haver.



A big earthquake with the strength of 8.1 on the Richter scale hit the Middle East. Two million Muslims died and over a million were injured.
Iraq and Iran are totally ruined and the governments don't know where to start with providing help to rebuild. 

The rest of the world is in shock.
The USA is sending troops to help. Saudi Arabia is sending oil. Latin American countries are sending supplies. New Zealand is sending sheep, cattle and food crops.
The Asian continents are sending labour to assist in rebuilding the infrastructure. Canada is sending medical teams and supplies.


 GREAT BRITAIN, not to be outdone, is sending two million replacement Muslims!

Jag älskar Gröna Lunds uppriktiga mångfaldstänk



Varje år söker tio- till fjortontusen arbetssökande de 500 lediga säsongsplatserna på Gröna Lunds Tivoli.
Då kan man kosta på sig att välja och vraka, de sökande måste brinna för att jobba just på Grönan - och för artisteri. Men mångfald är viktigt, och inte vilken mångfald som helst:
”Äldre medarbetare, 50 +, bidrar med trygghet, lugn och erfarenhet i en arbetsgrupp och fungerar lite som extrapappa eller extramormor för unga medarbetare”, I år fortsätter mångfaldssatsningen genom att plocka in ungdomar som står långt utanför arbetsmarknaden på grund av funktionshinder eller andra svårigheter.


”Man utvecklas som arbetsplats genom att ha medarbetare med olika synsätt och att inte alltid ta de enkla vägarna"

Grymt otroligt och fantastiskt! 

I ett land som gjort ordet mångfald torftigt ekvivalent med att enbart komma från Mellanöstern och Nordafrika.

onsdag 23 januari 2013

Ny gruppvåldtäkt mitt i Kungsträdgården i Stockholm.


Gruppvåldtäkten skall ha skett mellan kl 03.05 till ca 03.30 natten till tisdagen. Troligen i området mellan Kungsträdgården och Hamngatan.


Natt. 15 minus. Mitt i city. Polisen vill avvakta med signalemente, men ursprungssignalementet löd så här:

"Den mest aktive gärningsmannen är en lång smal man med ljust hår. En annan hade brunt hår."
Vilket nu SVT ängsligt har ändrat till detta:
"Enligt kvinnan var den mest aktive gärningsmannen lång och smal. En annan hade brunt hår."

Det mest tragiska med det här 'förutom att svensk kvinnofrid är död, är att polisen och gammelmedierna håller på och joxar och dribblar med signalementen för att vara så korrekt invandringslojala som möjligt.
När poliserna borde vara ute,  jaga vittnen och kolla kameror, och alla vi andra borde vara ute på gatorna skrika, skandera, avkräva ansvar, vifta med ilskna plakat som indierna, och visa fiaskopolitikerna i riksdagen att vi vägrar leva i deras brutala samhället

polisen  svt friatider

Sweden a developed country - with white man´s lies and modern slavery.


Allianspolitikerna har verkligen lagt sidenlakan och dunkuddar i bädden för "arbetskraftsinvandringen".  Skogsägarna tycker att de inte har nåt ansvar i det här, varför undrar inte UG vad politikerna har att säga?

Nu har Psykopaten Skogsnicke ansökt om att få ta hit 40 nya kamerunier till sitt slaveri, och Migrationsverket? Har dom en plan för dessa människor som tror dom har hittat sin gold-rush och sitt Klondike.

Jag saknar ord.






UG
expressen

Cameron har en pickadoll mot ryggen.


Nigel Farage, ledare av UK Independence Party, UKIP, och hela det EU-svikna folket, håller i den.

Inbilla er inte för en sekund att mister Cameron gör sig osams med sina mäktiga EU-vänner av egen ideologisk övertygelse.




Nigel Farages kyliga kommentar efter Camerons tal idag:
-Vi är inte beredda att vänta fem år.


Oavsett vad Reinfeldt och Merkel hymlar om.
UK är inte efter "cherrypicking", de är ute efter ett modigt avståndstagande från det totalitära EU som ruinerar deras land.
Med eller utan Cameron, den viljelösa budbäraren.



Camerons historiska ultimatum till EU.

-
-All men are equal
-We shall fight them on the beaches---Ask not what your couyntry can do for you....
- I have a dream......
- Mr Gorbatjof - tear down this wall...

Imorse höll PM Cameron sitt efterlängtade tal där han varnar andra EU-länder för att GB är raskt på väg mot utgångsdörren, såvida inte EU lämnar tillbaka de politiska nyckelfrågorna. Cameron lovar sina väljare att de ska få ta ställning till den totalitära utvecklingen i dagens EU med en folkomröstning innan 2017. 

Två år efter att GB har  - en ny premiärminister.


Prins Wild- Harry fuckar upp talibanerna.

Talibanerna i Afghanistan är inte happy med Storbritanniens prins Harry, som varit på militärt uppdrag och mördat best-talibaner. Prinsen jämförde nyligen sin tid som attackhelikopterskytt i Afghanistan med att spela tv-spel.

49 länder är här med sina mäktiga arméer och misslyckas i sin kamp mot mujahiderna, och nu kommer prinsen här och jämför kriget med spel, sade den upprörde talibantalesmannen Zabiullah Mujahid och antydde att prinsen utvecklat ”psykiska problem”.


Rödhårige Harrys motto - Some die young??


VK

Katarina Mazetti,

  är hon frisk?



                                                                 

I mångkulturens onda efterbörd. Hög tid för en ny helig skrift.


Budord
Första budetDu skall inga andra lagar hava jämte Sveriges Rikes Lag. (du ska inte tillbe eller dyrka andra lagar)Vi skola frukta Sveriges Rikes Lag och sätta all tro och lit till den, annars är du rökt.
Andra budetDu skall icke missbruka Sveriges, ditt lands namn, ty Sverige skall icke låta den bliva ostraffad, som missbrukar hans namn och skattekronor.Vi skola älska Sverige, så att vi icke utnyttjar dess generösa välfärdssystem till onda önskningar, svordom, vidskepelse, lögn och bedrägeri, annars kastar Sverige ut dig.
Tredje budetTänk på freden, så att du helgar den. Utan den skola vi alla gå under. Terorister skickas utan nåd tillbaka till sitt hemland.
Fjärde budetHedra din fader och din moder, på det att det må gå dig väl och du må länge leva i ditt land. Din fader och din moder måste i gengäld akut och skyndsamt inse att de bär ett juridiskt ansvar för sina barn. 
Femte budetDu skall icke dräpa. (du ska inte döda eller skada någon levande varelse) Speciellt inte i fega grupper, och aldrig sparka någon som ligger. Ej heller djur.Vi skola älska våra medmänniskor, så att vi icke skada vår nästa till hans liv eller vålla honom lidande, utan hjälpa och bistå honom i alla faror och levnadsbehov. Vi skola landsförvisa alla mördare till Syrien.
Sjätte budetDu skall icke begå bidragsbrottVi skola föra ett rent och tuktigt leverne både i ord och gärningar och solidariskt ära vår medmänniskas inarbetade skattekronor. Straffet är biståndsarbete i Pakistan.
Sjunde budetDu skall icke stjäla. (du ska inte stjäla från någon, ej heller från gamla människor, små och stora barn, och ursprungssvenskar).Vi skola icke taga ifrån vår nästa hans penningar och ägodelar eller med falska varor och svek draga dem till oss, utan förhjälpa därtill, att hans gods och näring må förkovras och beskyddas.Straffet är stupstocken.
Åttonde budetDu skall icke bära falskt vittnesbörd mot din nästa. (du ska inte ljuga och censurera och manipulera)Vi skola icke beljuga, förråda, baktala eller illa hjärntvätta vår nästa. Detta gäller speciellt Gammelmedia.Straffet är indraget tillstånd
Nionde budetDu skall icke hava begärelse till din nästas hus. Eller kräva att ta för dig av svenska skattebetalares arv. Detta gäller även politiker och Jan-Emanuellar.Vi skola icke listigt och hatiskt stå efter vår nästas arv eller hus.Ditt eget ska då tagas ifrån dig.
Tionde budetDu skall icke våldta din nästas hustru, ej heller hans son, dotter, flickvän, mor eller vänner. Vi skola omedelbart kastrera alla som missbrukar tionde budet.

Carola, det åttonde budet!!

Carola efter bröstchocken:- De är äkta boobs.

Och hela svenska folket tror henne.

Inte.


 Fake tan, Fake hair, Fake nails, Fake boobs. Under restaurering? Erkänn det då.


tisdag 22 januari 2013

Win-win för Hamilton och propagandatelevision..

Detta är genialiskt tänkt, först kommer SVT från och med nästa månad att "erbjuda alla sina kanaler fritt över internet på mobiler, surfplattor och datorer inom landets gränser". Och, SVT kommer då att nå fram till "en bredare publik".

Fritt???

Men enligt Radiotjänst blir även datorer och surfplattor från och med nästa månad licenspliktiga, även för oss som aldrig har tittat eller kommer att titta på SVT play.

Låtsasliberalerna vill att vi betalar pengar för att bli hjärntvättade.


OOOOOpss, från och med nästa månad har jag ingen dator. 

När public serviceTV får darr på stämman, och zoomar in en nalle,



då vet man. Då är det dags för paradgrenen att väcka allmän vrede, bestörtning och politiskt korrekta känslostormar. Fuck fakta, regler, lagar och objektivitet, här gäller det att förena sig med gråterskorna.
Men funkar det i längden, blir vi inte alla bara mer och mer bedövade, är inte det greppet kört och totalt förbrukat. 

Kommer vi också i framtiden verkligen att tro, att alla människor dör en djävulsk död så fort de tar ett steg utanför Sveriges gräns.

Räcker dagens skälvande och vinklade story till ett halvt fackeltåg i landsorten?


SVT

Det här med Annie Lööfs och andra politikers uppimpade meritförteckningar.



Annie Lööf talade som partiledarkandidat om ”mina år som kommunpolitiker” som gett henne ”stor förståelse för villkoren i olika delar av landet”.
Men en granskning visar att Lööf satt i en nämnd i endast ett år och då skolkade från tio av 15 möten.

Det här människor idag håller på med - att bluffa sig till jobb på obefintliga meriter, det är bra galet.

På den goda tiden gällde det att vara duktig och en bra människa, idag gäller det att på bästa sätt försöka låtsas att man är det. Med massor med ohämmat ordblajs i CVs, personliga brev, uttalanden och intervjuer.

Det är synd om oss.

aktuellt i politiken

Migrationsverket lurar rumpan av mammas Landskrona, bakom ryggen.

Landskrona har av politikermisslyckandet och nöden förhandlat fram ett "nollavtal" med migrationsverket, det är mer än uppenbart att ghettostaden inte mäktar mer. Det finns redan ett stort antal utländska invandrare utan arbete.


Och för oss som har inblick, och tycker att nödbromsen skulle ha dragits för decennier sen fattar. Det räcker att läsa fem ynka notiser om dan i lokaltidningen för att tappa tron på mänskligheten, och förfasa sig över Landskronabornas hopplösa  framtid.

Ständiga inbrott, misshandel, stölder, krossade fönster, hat och hot är det tröstlösa livet. På Ödmanssonsgatan har sedan 1 januari 2012 polisen tagit emot 140 anmälningar som rör kriminalitet just här. 140?!?? Och det är på EN gata. Samma siffra för Föreningsgatan är 79, Regeringsgatan 98 och Järnvägsgatan 119. OSV. Ja, ni hör ju.

Då aktivt bekämpar migrationsverket Landskrona kommuns strävan efter ett värdigt liv för invånarna, fulsmyger in på Blocket och hittar Landskronas eget samvetslösa JanEmanuel- och Bertbyggbolag, som inte tycker att migrationsverkets/våra pengar luktar. Eller för att dessa typer "tycker att man måste hjälpa människor som flyr från krig"..........., ja, inte sant. 

Att det inte finns samhällsresurser och hederliga försörjningsmöjligheter?? Äh - det är smällar Landskronas arma invånare och svenska samhället får ta, tycker Migrationsverket och byggbolaget.


Det är frågan.







måndag 21 januari 2013

Carola hade glömt Bibeln hemma,

och såg ut som nånting från filmen "Långt ner i halsen", på Guldbaggegalan.

En sak kan du hoppa upp och sätta dig på.



Om "polisen" kommer - tro dem inte! 

Det är bara fakes.



Efter kulturministerns "negertårta", Jonas Gardell fortsätter mångkulturchokladtrenden.

Jonas Gardell på Twitter: -"Nyamko Sabuni - svart, kvinna, muslim. Så nära ett mänskligt Kinderegg man kan komma."

Till och med antivitprominenser måste hålla tungan rätt i mun i dagens Sverige. Storebror ser dig. Alltid. 

Jag är så glad att jag inte är ung.

Kollade av en slump utbildningsannonserna idag, det gjorde mig deprimerad.  Jag fastnade störtdykande i en  nedåtgående spiral, där jag såg framtidsmänniskor streta omkring som  blivande zonterapeuter, yogamassörer, faceliftare, crossmediaproducer, KBT-terapeuter, eller välja en "livsstil" på Stockholms hotellskola, utbilda sig och "jobba som hjälte" och gå vård/omsorgsprogrammet, eller vara tillräckligt "nyfiken på cirkusskolan", med en framtid för 75 kronor i timmen tills dom blir 87 år.

Vad ska vi med lagar till?

Polisen:-Kontaktförbudet och kvinnoskyddet är verkningslöst när någon bestämmer sig för att döda. 

"Verkningslöst när någon bestämmer sig för att döda"........Okej..........?????????????????????????????????????????????????????????????

Suck.

Dagliga bensinsmitningar hör också nya tiden till, men anmäls bara varannan gång. 

Suck.

No wonder.  

Legio är att polisen skriver av ärendena med motiveringen att spaningsuppslag saknas.


Mysko. Har brittisk propagandaministeriet gjort engelsmännen lydiga?



Idag meddelade Downing Street att premiärminister Cameron kommer att hålla sitt mycket efterlängtade tal, om Storbritanniens EU-medlemskap, på onsdag. Han förväntas ge ett efterlängtat löfte om frigörelse från EUs diktatoriska och överstatliga band.

Det paradoxala är att just idag visar en ny opinionsundersökning att antalet engelsmän som vill stanna kvar i EU, plötsligt som av ett mirakel, har ökat markant mot de som vill lämna. 

Hmmmmmm. 

Politikerförtroendet är lika pisslågt där som här, enda förklaringen till dagens opinionsundersökning är att den gjordes av trettio personer på Conservative Partys huvudkontor. Motförslag från det härdade folket är att om det är på detta viset, så borde det inte vara något problem för Cameron att ge folket den EU-folkomröstning dom tigger om. 

Just hemkommen från hundlekplatsen.

Jag går aldrig promenader med våra hundar, deras fria liv på ön gör att de ställer sig helt frågande till koppelvandrande. Så det får en stark Björn med stort tålamod göra.Själv åker jag  till hundlekplatserna och låter hundarna rasa fritt och lära sig hundspråket.

Om man där möter en annan hundägare som oroligt frågar:

-Är dina hundar, hanar eller tikar?

Då vet man att hundägarens hundar har ett eller annat ohanterligt problem med att leka med andra hundar. 

Zäta och Zudden kan leka med alla friska hundar, men inga blodtörstiga bestar och löptikar. Det är juste att inte komma in i lekhagen med mördarhundar och väldoftande honor, det är ett ansvar man har mot andra mattar och hussar och hundar. Annars är jag imponerad av, och avundsjuk på, de fyrfota vännernas  möten och deras instinktiva reaktioner. Dom närmar sig varandra i bästa fall med försiktighet i hagen, nosar på varandra som hundar gör, och bestämmer sig direkt med några nossniffningar för om vederbörande är en glad lekkamrat, som man kan lita på, eller nån man absolut ska undvika för resten av livet.

Dom tar aldrig miste.

Tänk om människolivet hade varit så enkelt.


När man måste ta steget, måste det få vara väl förberett.



Att vara tvungen att skicka sin livskamrat till himlen är mycket, mycket plågsamt. Nästan det mest plågsamma. Ibland behöver man en varsam och milt ledande hand.

Men.

Berättelsen i sydsvenskan idag kände jag igen. Våra hundars veterinär har berättat  för oss om angiverisystemet som veterinärer underkastats genom stasilagar i vårt Sverige, och polisens oväntat effektiva, kraftfulla, myndiga och flinka ingripande.

Man kan som veterinär välja att smyghandla på ett medmänskligare och barmhärtigare sätt, har vår veterinär berättat, men även i denna yrkesgrupp finns det hjärtlösa autokrater.
Mitt råd till alla som läser den förkrossande berättelsen, välj veterinär med noggrann omsorg. Och välj över huvudtaget i dagens samhälle att omge dig med garanterat kärleksfulla och hundra procent trofasta människor.

En "upprörd" feminist


        och karriärklättrare tar över efter Sabuni i alliansregeringen.

I samband med pressträffen fick Arnholm frågan om hon har några ”skelett i garderoben”. Den nyblivne ministern svarade att hon anlitat arbetskraft svart vid några tillfällen för över 15 år sedan.  

Gör det henne till en bättre människa än de misstänkta artisterna som står inför åtal?

Nyamko Sabuni gör en Anitra?



Idag avgår helt utan förvarning, Sabuni som jämställdhets- och biträdande utbildningsminister:
– Jag vill bli chef för Volvo, landshövding och statsminister. Allt är möjligt, sa Sabuni.
Jag håller med.

Jag tror hon kan bli vad som helst, the sky is the limit, med lite hjälp från ovan.

Jag sitter här med mina helt privata konspirationsteorier, så tro mig inte, jag har alltid haft för livlig fantasi.
Men jag har levt länge nog för att begripa vad det är som får en medelålders nyskild man att rycka på axlarna åt jobbet, och istället lägga fokus på den egna vikten och utseende.

söndag 20 januari 2013

Annie Lööf från sitt hide-out:- jag vill vara tydlig.



Ikväll debatterade MPs Annie Lööf direkt i "Agenda"-studion.
Tre timmar innan programmet ringde SVT:s "Agenda" meddelade Annie Lööfs stab att inga journalister fick släppas in i TV-huset.


Annie Lööf, C, nu nere på 3, 2 procents väljarstöd:

- Jättetråkigt, vi måste nu jobba hårt och vara tydligare med vad vi tycker i svensk politik.

Jadu, först måste man ha en politik, vad ska man annars vara vara tydlig med? Gå en kurs hos Reinfeldt, Löfvén och dom andra experterna.


52 lyxlägenheter med hänförande utsikt, till salu i mammas Landskrona.

Just nu arbetar Peab för fullt med att få klart de senaste två husen i fastighetsbeståndet i Nyhamn i Landskrona. Den 1 april ska den första etappen på Badhusgatan vara inflyttningsklar. 

Datumet kan ju kännas avskräckande, men för modiga dödsföraktare vill vi ändå undersöka om lägenheterna kommer med dubbla polislås på dörrar, brevlådor, yttterdörrar, garage och balkonger, låsta entrégrindar med beväpnade vakter, taggtrådsstängsel, spikmattor, samt okrossbara fönsterrutor och personliga body guards?



Långt till våren, känt dig lite hängig?

Fill me up!