torsdag 24 januari 2013

Marita Lundgren, Piteå, drömde om att få bli skolpolis.

Men, som vanligt i hennes liv, blev någon annan, mer älskad och mer sympatisk, uttagen.

Skit! säger jag. Omvärlden hade sluppit en allerstädes närvarande streberkontrollant med gränslöst guldstjärnebehov, som lever för, och är besatt av att nita sina medmänniskor.


Idag får hon sina fifteen minutes, men varning, varning, denna beskäftiga kvinna har bara just fått upp ögonen för vad som krävs för att bli hyllad idol i gammelmedia i dagens Sverige.Hon drömmer redan om en daglig kolumn som "dagens PK-hjälte".Där ordet nysvenskar = rasism.


Min heder går till busschauffören som har en tidtabell att passa, och är den som får ta alla de försenades vrede. Det han sa var ju sant.

Men Marita Lundgrenarna tycker inte det är väsentligt i sammanhanget. Nä, kasta busschauffören till lejonen!








4 kommentarer:

  1. Hon ger den välmenande idiotin ett ansikte. Se vilken gudsnådelig min.
    Tyvärr så är det kvinnorna som blir Sveriges undergång. De är oxytocin-junkies.
    Kvinnor som du och jag är anomalier eftersom vi både kan använda hjärnan OCH känna empati. Det om nåt är en simultanförmåga kvinnor borde träna på.

    SvaraRadera
  2. Jag undrar ibland om någon smyger in det där godhetshormonet (oxytocin) i vattenreservoarer eller andra allmännhetsinrättningar. Så att det snart bara är vi landsbygdsfolk (och öbor) som kan tänka fritt. Men, dock måste erkännas att vissa personer i stan är och förblir opåverkade, exempelvis Svensson, Pettersson ,Månsson o även (Lundström o jag). Det sista för att travestera en viss visa med dans runt midsommarstången. Tagen ur den svenska kulturskatten som inte finns.
    Men, nog är det nog något, kanske hormoner, kanske något annat, som har drabbat västvärldens käringar av bägge, ursäkta, alla könen.
    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som alltid fick du ihop det hela riktigt bra Skogis !!
      Ett särskilt TACK för att du inte inte glömde bort mig i ramsan..
      F.ö har det väl alltid funnits dessa "moralens väktare",som tidigare även gick under benämningen
      "bananpoliser"..Har uppfattningen att det hela är en form av mindervärdeskomplex. I detta speciella fall,finns det nog en annan bakgrund.Som bekant finns det hos oss " Vi och Dom"

      Radera
  3. Anna, Skogis och Lars - wow! Oxytocin-junkies och "kärringar av båda könen"!!

    På min tid kallades Marita Lundgrenarna för simpla sladder-kärringar.

    SvaraRadera