tisdag 22 januari 2013

Migrationsverket lurar rumpan av mammas Landskrona, bakom ryggen.

Landskrona har av politikermisslyckandet och nöden förhandlat fram ett "nollavtal" med migrationsverket, det är mer än uppenbart att ghettostaden inte mäktar mer. Det finns redan ett stort antal utländska invandrare utan arbete.


Och för oss som har inblick, och tycker att nödbromsen skulle ha dragits för decennier sen fattar. Det räcker att läsa fem ynka notiser om dan i lokaltidningen för att tappa tron på mänskligheten, och förfasa sig över Landskronabornas hopplösa  framtid.

Ständiga inbrott, misshandel, stölder, krossade fönster, hat och hot är det tröstlösa livet. På Ödmanssonsgatan har sedan 1 januari 2012 polisen tagit emot 140 anmälningar som rör kriminalitet just här. 140?!?? Och det är på EN gata. Samma siffra för Föreningsgatan är 79, Regeringsgatan 98 och Järnvägsgatan 119. OSV. Ja, ni hör ju.

Då aktivt bekämpar migrationsverket Landskrona kommuns strävan efter ett värdigt liv för invånarna, fulsmyger in på Blocket och hittar Landskronas eget samvetslösa JanEmanuel- och Bertbyggbolag, som inte tycker att migrationsverkets/våra pengar luktar. Eller för att dessa typer "tycker att man måste hjälpa människor som flyr från krig"..........., ja, inte sant. 

Att det inte finns samhällsresurser och hederliga försörjningsmöjligheter?? Äh - det är smällar Landskronas arma invånare och svenska samhället får ta, tycker Migrationsverket och byggbolaget.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar