onsdag 23 januari 2013

Camerons historiska ultimatum till EU.

-
-All men are equal
-We shall fight them on the beaches---Ask not what your couyntry can do for you....
- I have a dream......
- Mr Gorbatjof - tear down this wall...

Imorse höll PM Cameron sitt efterlängtade tal där han varnar andra EU-länder för att GB är raskt på väg mot utgångsdörren, såvida inte EU lämnar tillbaka de politiska nyckelfrågorna. Cameron lovar sina väljare att de ska få ta ställning till den totalitära utvecklingen i dagens EU med en folkomröstning innan 2017. 

Två år efter att GB har  - en ny premiärminister.


4 kommentarer:

  1. "I have a dream" gäller väl tillsvidare. I England, men ännu mer i Sverige. Det skrivet med tanke på att EU-medlemskapet är inkuppat i grundlagen. Tillsammans med det multikulturella samhället. Reinfeldt och hans kompanjoner har mycket att stå till svars för.
    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skogis...Merkel blev sur på honom,och nu på middagen menade hon i en intervju,att detta engelska övervägande kan hota hela EU.
      Nu kan ju detta uttalande ha sin i grund,att hon befarar mista sin position,som Europas Lady nr 1. I detta fall hade hon ju ingen grund,att påstå hela EURO-samarbetet hotar raseras,vilket normala dagar alltid nyttjas och framförs !!

      Radera
    2. Med tanke på vad EU är och har blivit får det gärna raseras. Kanske reser sej en Fågel Fenix ur resterna. Det som hörs och märks från EU idag är detaljstyrning, klåfingrighet, centralstyrning och ett evigt bugande för det mångkulturella. EU-politiker som mer eller mindre öppet och utan någon märkbar blygsel skor sej, rejält. Inte mycket märks av de fina visionerna som EU från början skulle stå för. En annan sorts union skulle behövas, baserad på handel och fred, kanske med ett nordiskt, eller nordeuropeiskt utgångsläge, istället för detta experiment med ett europeiskt förenta stater som åtminstone i mina ögon har utvecklats till ett gigantiskt fiasko.
      Skogis.

      Radera
  2. Underbart att du fortfarande orkar tänka positivt, Skogis. Visioner kan vara vackra, tills penningsugna och maktgalna politiker får tag i dem.

    SvaraRadera