lördag 26 januari 2013

Ska invånarna i mammas Landskrona skratta eller gråta, polischef Anneli Manelli.

Närpolischef Anneli Manelli vill inte kännas vid att det finns "ungdomsgäng" i Landskrona. Däremot finns det "konstellationer" som varierar över tid.

????????????????????????????????????????????????????? 

Som när vi bytte bort "städare" mot lokalvårdare, en eufemism , som förskönar saker som anses oangenäma, anstötliga eller tabu. Och vips så är alla problem bortelibort-borta??

Men shit  la même, Anneli Manelli, the more things change, the more they stay the same. Anneli Manelli fortsätter dessvärre:

-"Sammanlagt finns det enligt polisen färre än tio drivande ungdomar mellan 14 - 17 år, som ingår i den brottsaktiva kärna som polisen försöker splittra."

VA??!!!??? Skojar polisen med oss?!? 10 smågangsters i en konstellation??? Som rånar, misshandlar, våldtar, hotar, vandaliserar, utpressar, eldar, gör inbrott, knivhugger, jobbar med beskyddarverksamhet, personrånar alla från 5 års ålder till 95 år, mitt på dagen, mitt i centrum, dygnet runt vecka ut och vecka in.

Som det är nu är det Landskronaborna som förskansar sig bakom galler och dubbla polislås, samtidigt som 10 osnutna ungar håller polisen och staden i ett järngrepp.  När det måste vara precis tvärtom.

Rent ut sagt chockerande artikel. Så avgå Anneli Manelli, du har i dagens tidning satt betyg på dig själv. Och se till och trygga de paniskt skräckslagna invånarna NU.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar