måndag 21 januari 2013

Carola hade glömt Bibeln hemma,

och såg ut som nånting från filmen "Långt ner i halsen", på Guldbaggegalan.

5 kommentarer:

  1. Råkade idag åter trycka på fel knapp...
    In kom svensk STATS-TV och en levende bild på Carola..
    Sista gång jag såg henne,måste ha varit i hennes ungdom.Liksom alla vi andra hade även hon åldrats,jämfört med"bildblickfånget"tror jag t.o.m hon blivit än äldre !

    SvaraRadera
  2. Såg inte Carola eller hennes behag och måste erkänna att det är inte min tekopp. Mitt motto i fråga om den här saken(sakerna) är att "lagom är bäst". För den som gillar de större varianterna så borde bilden ovan ge en fysonomi liknande Marty Feldmans.
    Skogis.

    SvaraRadera
  3. Carola har inte bara blivit äldre, hon har måst byta ut vissa strategiska delar mot nya reservdelar.
    Marty Feldman, det var länge sen - vilken look!!! De skulle matcha varandra väl, han kanske också består av reservdelar nuförtiden?.

    SvaraRadera
  4. Man får vara försiktig när man trycker på fel knapp i svensk TV, det finns otroligt nog värre saker än Maria Magdalena!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Carina,problemet för mig är att jag har två "pianon",en för dekodern,en för TV`n...
      Sitter jag och tittar på nåt Europeiskt program,och önskar skifta kanal går det av gammal vana !!Men ibland är olyckan framme och jag hamnar direkt in i svenska propagandakanaler.Det händer att jag ibland blir riktigt skrämd av vad jag hör/ser.Innan jag hunnit reagera,kommer en av de svenska TV-kändisarna från 50-talet,upp på skärmen..Dessa som jag trodde var insomnade för årtionden sen..Men tydligen jobbar/är man anställd i STATS-TV,fram till sista dagen.

      Radera